• Sajla
    14.1k
    od Gibraltara lošiji FIFA ranking ima samo 10 zemalja na svijetu, od Hrvatske samo 8 zemalja ima bolji, a između njih i nas je 190 reprezentacija. izvoditi neke zaključke nakon ove utakmice nema smisla jer nećemo na SP igrati protiv reprezentacija tog ranga. ovo treba odmah prekrižiti i zaboraviti, tj. bar ja tak mislim. možda oni koji više znaju o nogometu mogu iz ovoga zaključiti kakav bi Pašalić, Bradarić ili Moro bili protiv Kolumbije ili Senegala ali meni se tak ne čini. ne bumo puno pametniji ni nakon Crnogoraca i Farana. jedva čekam vidjeti protiv koga ćemo igrati prijateljske prije Svjetskog i s kakvom postavom.
  • Filip85
    1k
    Jesmo sigurni za prvi pot ili ?
  • ZrnTSCHeZ
    1.6k
    Jesmo sigurni za prvi pot iliFilip85

Vrlo nesigurni zapravo
  • Z brega sam
    217
    Njemačka nam uzima mjesto ako pobjedi sljedeće 3 tekme.
  • Crusades
    19.3k
    Posebno bi istaknul balavurdiju iz Vinkovaca koju bi trebalo našamarati jer tijekom cijele tekme su bili krajnje nezaintersiraniZrnTSCHeZ

Što nisi obavio to odmah za vrijeme utakmice?

Ne znam jel postoji osoba koja je više isfrustriranija ultrasima (ne konkretno ovima iz VK nego općenito) od tebe, doslovno ne možeš jedan post napisat da se sarkastično ne osvrneš na nešto iz dijapazona navijačke skupine.

Kaj te točno muči i kad je to krenulo, daj nas uputi?
  • Ludovic IX
    10.1k
    dobro si sve rekao. Ja bi rekao da on nije killer. Bojim se da ce bit lošiji ako neće imat minuta u Benfici. On je igrac forme, ne trenutka.
  • Nolifer
    12.8k
    Dojmovi s tribine jučer se lagano sliježu. Tekma je bila malo lošija, ali ok dobili smo 3-0, moglo je to bit i više. Neki igrači su me razočarali, a neki idalje oduševljavaju. Nadam se da će popravit to kaj treba i da će to bit dobro na SP, tak da ljepotu igre briši, tri boda upiši!

:strong: :cheer:
  • C@ptain Koons
    304
    Atmosfera i publika je školska preslika mentaliteta ovdje na sjeveru i nebreš ti zapaliti sjever protiv nekakvog Gibraltara u "nebitnoj" tekmi.ZrnTSCHeZ

Da, jer inače je na tekmama repke odlična atmosfera, recentni primjer je "super" atmosfera na Euru protiv Španjolske...
  • Droljo
    21.9k
    Našim mladim zvjezdicama se neda i zato nebu nitko od njih prišao blizu jednom bobanu, luki ili kovačiću što se karijere tiče. Sve neki cmizdravci a i izbornik je poletio u nebo i taj se neće spustit nikad više...
  • Efes Pilsen
    13.2k
    Screenshot-20251013-084313.png

"Novinarstvo"
  • Crusades
    19.3k
    Irak - Iran, isti k
  • Nogo
    9.3k
    Ovog se ljeta spominjalo njegovo ime u kontekstu Dinama, ali na kraju je završio u Danskoj.

- Realno nije se ništa događalo jer nisam imao nikakvu ponudu. Bih li ikad došao u Dinamo? Gledajte, to su pitanja koja znate svi i koja nećemo postavljati, ha, ha - završio je Erlić u dobrom raspoloženju.
  • Tvrdica McTvrdi
    2.7k
    Hrvatska će se tako gotovo sigurno naći u ždrijebu za SP koji će iduće sezone činiti 48 reprezentacija, a osim što je Fifa poveća broj momčadi, isto se odnosi i na nagradni fond. Iako još nije službeno potvrđeno, na račun HNS-a bi za plasman uskoro trebalo sjesti oko 13 milijuna dolara, što bi bilo za četiri milijuna više nego li prije četiri godine kada su se Vatreni plasirali u Katar.

Gdje idu pare od svega ovog?
  • Ludovic IX
    10.1k
    jako čudne kvalilifikacije jer smo imali zapravo samo pol sata jako dobrih protiv čeha doma i na osnovu te tekme smo se kvalificirali na SP dva kola prije kraja. Crnu goru nisam stavio kao dobro odigranu tekmu iako nije bilo loše ali smo imali igrača više 70 minuta i iako bi dobili i bez toga, neznam jel bi bilo toliko uvjerljivo.

iskreno, ne vidim da mi možemo nadigrati ijednu ozbiljniju ekipu sa igrom bez desnog krila i sa budimirom u napadu. biologija radi i modrić je bio puno bolji za nas kad je igrao svaku drugu za Real. sad kad ga se cijedi 95 minuta po tekmi , jednostavno nema svjezine kad dodje igrat za repku. Perišića isto vataju godine, meni se čini. dugo je odolijevao ali nekako ide prema tome da će bit i njemu teško bit na top razini sljedeće ljeto.

mi sa svjezim modrićem i koliko tolko perišićem u formi, još uvijek možemo umrtviti svačiju igru i onda bljesnuti i zabit nešto.. dok ne naletimo na španjolsku, francusku...

obrana je dobra i na sreću ima perspektivu postat još bolja ako taj mali vušković stvarno postane igračina kako mu svi predviđaju. veza sa kovom i bez modrića može bit jako dobra poslije SP-a.

Krila nemamo i osrednji igrači poput marca pašalića i nadam se lisice za par mjeseci, mogu donest nešto ali nisu top level kakve bi mi htjeli u reprezentaciji. u napadu imamo ništa slabijeg igrača od budimira ili ivanovića u Belji recimo.

u globalu, fali nam 2-3 vrhunska igrača da ostanemo u top 10 reprezentacija ali tko zna, uvijek se netko pojavi s vremena na vrijeme
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.