• Dzoni
    2.3k
    Jer ga nitko živ ne može zaustavit, osim ako ga fauliraju (čitaj padne ko pokošen). Pašalića su u 2.sezoni HNL-a pročitale HNL ispodprosječne obrane
  • Blueshadow86
    4.3k
    S razlogom je on otišao u mls, a ne u neku ligu 5 i taj potez mu je najpametniji jer je to također liga gdje se obrane ne igraju i gdje svaku tekmu kao krilo imaš 5/6 čistih situacija za izbacit se na sut. U toj ligi Musa djeluje kao stari Ronaldo.Miro Vugrinec

Glupost. Stalno se praviš pametan. Ti znaš zašto je otišao u MLS. Vidimo iz primjera Bakrara koji je isto otišao tamo, a vidi vraga, nije se baš nazabijao, dok je ovdje kod nas praktički već isplatio uloženo.

Samo me zanima šta imaš za reći za svog pulena Baturinu i njegovu izvedbu sinoć? Dobro ti je kolega iznad napisao, gdje je bio jučer protiv, kako ti kažeš, reprezentacije u rangu kvalitete Dugog Sela?
  • db-izbjeglica
    18.8k
    Zašto Baturina onda nije ni protiv tog protivnika razine Dugog Sela jučer izdominirao?San Lorenzo

mislim da se ovo u mačevanju zove TOUCHE, nisam 100% siguran.
  • Droljo
    21.9k

Treba pitat Delboya...
  • Miro Vugrinec
    9.7k
    Glupost. Stalno se praviš pametan. Ti znaš zašto je otišao u MLS. Vidimo iz primjera Bakrara koji je isto otišao tamo, a vidi vraga, nije se baš nazabijao, dok je ovdje kod nas praktički već isplatio uloženo.

Samo me zanima šta imaš za reći za svog pulena Baturinu i njegovu izvedbu sinoć? Dobro ti je kolega iznad napisao, gdje je bio jučer protiv, kako ti kažeš, reprezentacije u rangu kvalitete Dugog Sela?
    Blueshadow86

Imam ti za odgovorit ovdje doslovno na svaku stvar.

Prva stvar, ne pravim se pametan nego pišem činjenice. Ispod svake objave HNS, na svakom članku o repci komentari Marco Pasalic u prvih 11 repke obavezno. Čak su i clanci počeli o tome kao treba li igrat u prvih 11. Dečko je za repku igrao protiv Gibraltara dvaput, Farskih Otoka, Armenije, Latvije, Makedonije i protiv Češke nekih 25 min. Dao je gol i dva asista protiv takvih protivnika. To je kao da Dinamo igra prijateljske protiv Haska, Bjelovara, Dugog Sela, Radnik Križevaca i nekih 25 min protiv Istre. I da taj igrač par puta se izbaci na lijevu, pukne i pričamo E ovaj mora igrat u prvih 11, znaci to je apsolutno smijeh.

Druga stvar, da, znam zašto je otišao u Mls. Zato sto nije imao nijednu opciju u ligi 5. Također i navođenje Bakrara ti je bezveze, dečko je za sad te minute sto je dobio odigrao odlično, zabio fine golove, ali tek nakon pola godine, godinu dana moći ćemo pricat o tome koji je njegov domet.

Treća stvar kad već pitaš za Baturinu jučer i usporedbu s Pasalicem, da ista znaš o nogometu, znao bi da kad ti protivnik stane u 20 metara s 11 ihraca jedino gdje imaš prostora za nešto napravit je preko bokova i krila jer protivnik stoji usko i plitko, pa su ti krila i bekovi 150 puta aktivniji od svih jer sve ide preko njih i stalno centriraju. Tako je i jučer bilo i logično fa su najaktivniji bili Bradaric i Pasalic
  • FazeN
    2.7k
    A misliš li možda da su ti komentari kad ih spominjes, od frustriranih ljudi koji ne žele gledati da nam Mario Pasalic,Majer pa cak jedno vrijeme i Kramarić, igraju krila, ono što nisu i van prirodne pozicije, i od frustriranih ljudi koji ne mogu slušati više Dalića da govori godinama da nemamo krila nikakva a zapravo imamo i ne daje im šanse, još tamo od Pjace pa sad do Marca.
    Marco nije možda svjetska klasa, ali je solidan igrač koji je još mlad stigne još puno napredovati i siguran sam da je bolji i opasniji po gol protivnika od dotičnih koje Dalic gura van pozicija.
  • Blueshadow86
    4.3k
    Nepotrebno se šilji i razvlači tema oko Pašalića. On je upotrebljiv, koristan i zna biti opasan. Nitko tko iole zna nešto o nogometu ga neće veličati niti praviti zvijezdu od njega i igrača za stalnih udarnih 11 reprezentacije. On je svoju rolu sinoć protiv Dugog Sela dobro i korektno odradio za razliku od Baturine koji se pogubio u gustom i armiranom veznom redu Radnika iz Križevaca.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.