• Tvrdica McTvrdi
    2.7k
    Hrvatska U21 (3-5-2): Silić – Barišić, Prpić, Vušković – Krivak, Jagušić, Vrbančić, Zvonarek, Hrgović – Šotiček, Grgić.

Izlazimo u ovom frankenstein sustavu gdje si samo nabacao ova zvučna imena unutra i pola igrača ti je na krivoj poziciji, a ovaj potez da se spusti Vuškovića je posebna priča, postoji samo kod nas. Umjesto da se bavimo spašavanjem vojnika Olića mogli bi ipak neki plan ili strategiju napravit tko, što, kako dalje... Realno, kao i u Dinamu, nama bi trebalo u HNSu par Španjolaca nekoliko godina (evo vidim da je i Ukrajincima sad Španjolac na klupi) da malo pokažu kako se neke stvari rade i neka naši gledaju i uče se. Nije sramota reći da nešto ne znaš, ako želiš naučiti, samo kaj kod nas je glavna stavka hraniti #obitelj. Pun mi k ovog postaje jer većina nas i laika vidi da ovaj vlak juri prema litici
  • serbus
    5.4k

A tko zna kaj bi bilo da je 98 bio Bokšić, a Dudu na Euru?
  • Zagi
    12.4k
    Hrvatska U21 (3-5-2): Silić – Barišić, Prpić, Vušković – Krivak, Jagušić, Vrbančić, Zvonarek, Hrgović – Šotiček, Grgić.Tvrdica McTvrdi

0 naših igrača. Čestitke struci zadnje 3 godine kada se ta generacija trebala etablirati.
    I da, vjerujmo struci, bezgranično. Oni znaju.
  • deda
    41.7k
    Struka je promijenjena. Vjerujmo da će nova biti uspješnija.
  • Zagi
    12.4k
    Znam Deda. Ali ne znam kako se ne osvrnuti na ovaj apsolutni poraz proteklog rada.
  • deda
    41.7k
    Slazemo se 100%.
  • Efes Pilsen
    13.2k
    Kakav penzionerski ritam ove U21.. Sporo i bezidejno..
  • KtcGoat
    1.6k
    Jagusicu jel moguce
  • Dzoni
    2.3k

Ne samo to, nego tu ima 2.5 poštenih igrača u cijeloj ekipi.
  • Zagi
    12.4k
    A ne znam baš. Potencijalnih svjetskih klasa osim Vuškovića ne ali nije to meni baš tako loše.
  • CerealKiller
    53
    .Realno trebali smo im bar 5 komada do sada zabiti
  • Carmichael
    306
    Vrbančić i Šotiček među boljima danas. Jagušić odličan u prvom poluvremenu bio, sada puno slabije poluvrijeme
  • Dzoni
    2.3k
    Dobro je Ukrajinci, nije ovo bojište, lakše malo
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.