• NORTE
    20.5k
    U Čapljini Plava noć je bila...
    mnogo novih članova donila...
  • Zagreb1992
    2.7k

Upravo suprotno ..staviš 2-3 mlada u ekipu sa iskusnima i onda im u kontinuitetu daješ šansu ..samim time će rasti igrački i imat će iza sebe igrače koji će ih znati uputiti kako treba i koji dio igre trebaju popraviti
  • Jurki
    20k
    jedno je teorija, a drugo stvarnost i cinjenice kojima smo svjedocili/svjedocimo zadnjih par sezona.
  • Zagi
    12.4k
    kad ganjas rezultat.. da si trener dal bi gurnul u vatru doslovno klinca? I onda on ne daj Boze zajebe?Jurki

Nije li isti ovaj narativ bio i prošle sezone?
    Nemreš ovce i novce pa ostali bez jednog i drugog?
  • Borovljanin
    338

Ja samo znam da ekipe poput Reala, Barce, PSG-a (a mi smo ta razina za HNL) redovno ubacuju klince od 17-18 godina iz prve. Ne čeka se da matematički osvoje prvenstvo pa da ubace neke klince, nego ako treba upadaju odmah u ekipu. Nedavno je PSG protiv Barce ubacio klince zato kaj su imali puno ozljeda i dobili su. Nez zašto mi tako oklijevamo.
    Kao da trebamo ubaciti u igru izlaznog kateda koji na VHS kazetama izgleda talentirano, a ne igrača koji ubrzo puni 19 i u klubu ti je godinama i igra za mladu repku...
  • Efes Pilsen
    13.2k
    McKenna u pocetnoj protiv Bjelorusije.
  • Georg Koch
    6.7k
    Hocemo nastaviti tradiciju i u ponoc veceras, svi koji smo na plavoj noci za sank?
  • Pop corn
    8.9k
    Već sam si u glavi složio fikciju bitke između Vlatka "nikih problema" Markovića i Sanjina Španovićaprefontaine

I jesam dobio? :yum:

Da se razumijemo, korisnik Špan nisam ja. :smile:
  • gaTeDZG
    2.3k
    Kad je slika?
  • prefontaine
    4.4k

Pa... Opis borbe slijedi.

Vlatko laganim hodom kreće prema Sanjinu, a u pozadini Zorislav Srebrić ide i govori mu: "šefe, samo polako i iskusno".

S druge strane Sanjin nesigurno ide i razmišlja:"Što je meni ovo trebalo?!". Za njegovim stolom sjedi Zeko i govori: "Sinko kreni, pa šta bude, ovo je borba gdje nemamo što izgubiti, jel."

Prvi udarac zadaje pokojni Vlatko, ali promašuje. Drugi udarac isto tako. Sanjin još uvijek nesiguran, razmišlja je li se bolje povući ili ipak ustrajati.
    Iza leđa Vlatka se pojavljuju 2xZM. Jedan mu tiho govori:"ne znam čemu ovo, a da se ipak pokušate dogovoriti?!". Drugi mu pak nameće:"A dajte gospon Vlatko, pa ne može Vas on ovako je*at u zdrav mozak! Pa do prije par mjeseci taj nitkov nije mogao ni parkirati na Miskimiru. "

Vlatko kreće u treći napad. U međuvremenu Sanjin skida sako, popušta kravatu, i iz sve snage desnicom opali po sred Vlatkove glave, koju je, ako ćemo biti maksimalno iskreni, jako teško promašiti.

Vlatko pada, Sanjin gleda, ništa mu nije jasno, Zeko plješće, s jedne strane se čuju zvižduci, a s druge gromoglasan pljesak.

*ovaj upis nema veze sa stvarnim ljudima i događajima i isključivo je plod moje mašte prouzrokovan nadimcima dvojice kolega forumša.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet