• NitkoBitan
    32.2k
    jel realno da 5300 godisnjaka nemre kupiti 1000 karata za prvo euro gostovanje demokratskog Dinama?fakin

Kao prvo brojka kupljenih karata od strane godisnjaka i je na kraju dosla do 1000, znaci svaki peti godisnjak ide u Svedsku podrzat Dinamo iako je ovaj dio Europe vrlo slabo povezan sa ravno dvije zracne luke u blizini Malma. Impresivno, jos tu treba oduzet zene, djecu i penzice sa zapada koji imaju godisnje a jbg nemres njih racunat za europsko gostovanje osim ak nije neki London, Pariz i slicno.

Ajde da se maknemo sa tih 5000 najodanijih navijaca kojima je milimetar falio da rasprodaju cijeli gostujuci sektor, kaj je sa ostatkom? Dinamo ima preko milijun navijaca, 55+ tisuca clanova (onih bez godisnje), a gdje je tu jos silna dijaspora kojoj je Malmo blizi od nas ovdje a primanja su im barem duplo veca. Da su takvi 20-30% zagrizeni kao godisnjaci tamo bi nas bilo preko 5 tisuca, ali jbg lakse je napisat neki proljev u komentarima na drustvenoj mrezi nego aktivno podrzat klub.

Sto se tice dodatnih karata Malmo je recimo izasao u susret Galatasarayu krajem prosle godine pa ce valjda i nama, jos nam na ruku ide kaj je manja potraznja za nasu utakmicu.

Screenshot-2025-10-12-02-48-15-978-com-google-android-youtube.jpg
  • criticus
    5.1k
    Za Osijek prošlo 1.100 ulaznica.deda

I 1200 smo prošli čini mi se.
  • austrijanac
    8k
    Uz dužno poštovanje svima uključenima u raspravu, tko voli izać iz zone komfora, još uvijek ima letova za 200 eura, samo treba bit kreativan.
  • Liks90
    3.6k
    Stanje za Osijek
    1217

Malmo
    Nema vise raspoloživih ulaznica
  • Neron53
    2.2k
    Ako Dinamo nece dobiti kakav ekstra kontingent za kavez, znam dosta ekipe koja ima viska za sektore do kaveza pa se zainteresirani slobodno mogu javiti u inbox da vas spojim
  • austrijanac
    8k

Ajde računaj me, uspio sam dvojicu još nagovorit pa ako ne uspiju kupit javim se.
  • Neron53
    2.2k
    Nemas frke...samo se javi u inbox .
  • MateG
    108
    kreativan u kojem smislu? Last minute sam poceo kemijat da mozda ipak odem… pa pls mi javi u inbox detalje o toj kreativnosti ako ti nije problem
  • prefontaine
    4.4k
    Užas, tek u nedjelju jutro rasprodali karte za parsto kilometara udaljenu Švedsku.
  • fakin
    1.4k
    Kako doznajemo iz kluba, pokušava se osigurati još 500 dodatnih ulaznica za navijače plavih.

https://www.vecernji.hr/sport/u-kratkom-roku-razgrabljene-ulaznice-za-malmo-doznajemo-koliko-ce-dinamo-jos-traziti-1898092
  • bruno828
    48
    Treba uvest “kredite” samo za europska gostovanja i pratit ko ide tko nejde i dat prednost njima.
  • Rakovica1986
    1.1k
    nebih se složio sa time.

Naravno, većina je na Maksimiru svaku tekmu, ali poznajem ljude koje ćeš vidjet na gotovo svakom europskom gostovanju, a jako rijetko i to uglavnom na derbijima ili europskom natjecanju na Maksimiru (tu ne brojim dijasporu).

Ne postoji jedan valjan razlog da oni imaju neku prednost pri kupnji.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.