• prefontaine
    4.4k
    Ajmo sada obrnuto, jel realno da 5300 godisnjaka nemre kupiti 1000 karata za prvo euro gostovanje demokratskog Dinama?fakin

Uz dužno poštovanje, ali koji ku*ac ti više hoćeš? Sereš, sereš i sereš. I kad se sva ta tvoja sranja nisu ostvarila, udaraš kontru i upis počinješ sa "Ajmo sada obrnuto"?! Frende, jel ti treba nekakva pomoć?
  • fakin
    1.4k
    slabo si očito pratio ovu temu zadnjih par dana. svi su kmečali kako neće biti dovoljno ulaznica za godišnjake jer se podijelilo dosta grupi i kako nije fer da neki imaju prednost nad godišnjacima. na kraju je ispalo sve to potpuno krivo i ima ulaznica za bilo kojeg godišnjaka koji je htio kupiti.

i iskreno, nakon prošlogodišnje euro sezone gdje smo bili na uvjetnoj (a rasprodane su bile u trenu sve ulaznice za sva 4 gostovanja), moram priznati da sam malo razočaran na broj prodanih ulaznica za ovo gostovanje.
  • mosad
    1.9k
    znaci ti si razočaran jer sektor nije bio rasprodan u 11:05 nego će biti sutra ujutro?
  • rioda
    10.8k
    moram priznati da sam malo razočaran na broj prodanih ulaznica za ovo gostovanjefakin

Hoćeš li biti sretan sutra u 11:10?
  • Dinamosaur
    2.6k
    al ovo na 3:15
    Dojde mi da odem na općinu zatražit ime i prezime - komunistički provokator :cool:
  • jedan u nizu
    15.7k
    Dobro ljudi jel vi shvacate o cemu se sad raspravlja?
    O tome da je ostalo karata za gostovanje u FAKING ŠVEDSKOJ!!

U prvom danu je otislo 975 karata za jebeno gostovanje u jebenoj Švedskoj. I to samo ekipi koja ima godisnje karte.

I mi pricamo dal je to neuspjeh?

Pa jeste vi jebeno normalni .....
  • über alles
    2.1k
    Dobro nije pakistan(ajde @Pacho hitio sam ti alley up) jbt,imas dva aerodroma u pol sata od grada.
  • Pacho
    8k

Jebes aerodrom. To ce ovako izgledati

• jedan u nizu
    15.7k

To sto imas dva aerodroma blizu ne znaci da ces otici ujutro, spiskati 50 eura, i vratiti se navecer doma.
    Trebas izdvojiti poprilicnu svotu novaca, izdvojiti i organizirati si barem 2 dana godisnjeg.
    I to sve za protivnika koji nije Real, Arsenal, Milan ili Bayern.

Tko god je spreman raditi pola mjeseca, i svu tu zaradu potrositi da bi bodrio dinamo 90 min u drugoj zemlji, skidam mu kapu!
  • ses86
    54
    jebote real,arsenal,milan,bayern i malmo, ides gledat Dinamo!
  • Neron53
    2.1k

Ma nemojmo pretjerivati, sve se moglo odraditi za cca 200 - 250 eura. Naravno, tko je na vrijeme reagirao glede letova.
  • NB86
    17.3k

Jebiga ne planira dosta ljudi tako, vjeruj mi hrpa se sjeti da bi mogla na gostovanje kad se najavi prodaja ulaznica i onda je ipak kompliciranije izorganizirat
  • Neron53
    2.1k

E pa onda sjesti u auto/kombi i za 100 eura imas sve : rent, gorivo, ulaznica, klopa i cuga.
    Sta je 15-16 sati na cesti za navijace Dinama?
  • jedan u nizu
    15.7k
    Ma nemojmo pretjerivati, sve se moglo odraditi za cca 200 - 250 euraNeron53

Da, mozda prvih 20-30 ljudi. Kroz pola sata su cijene letove otisle sa manje od 100, na laganih 300+ eura.
    Dodaj dva nocenja, klopu, cugu i ako spiskas 500 eura dobar si.

Tko je ulovio na pocetku dobro je prosao, i to par minuta nakon objave termina utakmica. Vecina ekipe tada ne zna da li moze dobiti GO, gdje ce biti za dva mjeseca i slicno. Nemaju svi komociju niti su svi bili online u trenutku objavljivanja rasporeda da bi jeftino prosli sa kartama.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.