• OBIGB
    1.1k

Čuo sam da će 100 boysovaca max u Dansku, tako da bi trebalo bit mjesta. Ostali briju na Pao Roma isti dan, nekakvo osnaživanje trijade.
  • Papastrumf
    19.6k
    Kamo srece da i inace ova tema gori, a ne samo kad treba obilaziti europske destinacije.
    Nikad nitko ne poteze pitanje zasto grupa ima popis i koliko ih je na istome za Split, Osijek ili Koprivnicu, ali kad dodje Europa…
  • Neron53
    2.1k

Koji sektori su slobodni tj nisu u slobodnoj prodaji za trazenje dodatnih ulaznica?
  • tom
    192
    prema zapadu
  • Miro93
    2.8k
    Tražim jednu za Gibraltar u nedjelju.
  • Thor
    1.1k
    kakve fore frende ti valjas. Ima nas sa zapada kaj idemo na svako gostovanje 30 i kusur godina. Kakve su to bedastoce? Kaj.bi ja ili bilo tko iz ekipe trebao sad reci na to? Mi ne bi trebali imati pravo ili kaj na kupiti karte. Ajde vise s tom zaostalom spikom prestanite. Uostalom vec su odavno kupljene avio karte i rez.hotel . koji k?
  • tom
    192
    ja ovo vise stvarno ne rauzumijem, objavljeno je maksimalno transparentno, grupa uzima ne vise od 45% na gostovanju koje nema veliki kapacitet. Plus još je najavljeno da ce se ako bude interesa tražiti još sto znaci da su velike šanse da ćemo to i dobiti. Uglavnom stvarno sam mislio da ovaj put neće biti razloga za nezadovoljstvo, ali naravno da ide shitstorm.

Evo ovaj @Damir1986 prednjači, lik ima 1986 u nicku a prezire grupu, dijagnoza. Stvorio se vidim i neki mit da je za Bratislavu kriva grupa iako je već vise puta prežvakano di su curile karte.

U čemu je jebeni problem za ovo gostovanje za koje se već valjda 10 dana mogu kupit za 15 eura karte u sektorima do gostujućeg, di ima 550 karata i di je najavljeno još. Nevjerojatno, i još se postavljaju pitanja zašto je nekih 475 vrjednije, najbolje da lutrijom izvlačimo za europska gostovanja. Svaki put kad grupa uzme manje od 50% na kapacitet ispod 1500 je izuzetno korektno i moraš bit stvarno debil da radiš dramu, pogotovo uz činjenicu da svatko tko želi u Malmo bez problema moze nać svoje mjesto na stadionu.
  • NitkoBitan
    32.2k
    16 i vec dio 37 (manji dio 37 vec je dio gostujuceg sektora), za ta dva sam siguran da im nisu u prodaji. 15 i 36 se isto ne mogu kupit sto mi je cudno s obzirom na solidnu poziciju, moguce da su im to sponzorske ili rezervirane (prijatelji kluba kao i nama il nesto tog tipa). Protiv Ludogoreca je na tom dijelu tribina bilo nesto malo ljudi.

Svakako ima prostora za trazenje dodatnih ulaznica, pitanje je dobra volja Malma.
  • Mihael2305
    546
    Čuo sam da će 100 boysovaca max u Dansku, tako da bi trebalo bit mjesta. Ostali briju na Pao Roma isti dan, nekakvo osnaživanje trijade.OBIGB

Ma gdje si to čuo? 100 max a iz grupe saznajem da barem ova moja ide s 3 puna kombija(mozda njih pola s liste imaju karte), pretpostavka moja iskr negdje oko 800-900.
  • Neron53
    2.1k

Hvala lijepa. Nas dosta se vec osiguralo sa sektorom 18 al svaka dodatna informacija je zlata vrijedna :)
    Ali ako se vec znalo unaprijed da su ekstra sektori na raspolaganju, ne vidim razloga zasto se odmah nije rezerviralo za online prodaju , karikiram, 1500 umjesto 1025 ulaznica
  • Dzoni
    2.3k

Bravo majstore svaka čast, logika 10/10 :clap:
  • Neron53
    2.1k

Zajebava malo kolega :)
  • Damir1986
    351
    Nikad nitko ne poteze pitanje zasto grupa ima popis i koliko ih je na istome za Split, Osijek ili Koprivnicu, ali kad dodje EuropaPapastrumf

Zato što za Split, Varaždin, Predavac, Karlovac znam da mogu do karte neovisno o tome.
  • OBIGB
    1.1k

hooligans.cz . Dopisujem se s jednim Poljakom koji je bio u BG s Lechom. Taj Poljak je u kontaktu s jednim ciganom iz Užica. E taj cigan iz Užica ima kontakte s crvenima iz Pireja. Ti crveni iz Pireja su bili na nekim prosvjedima u Ateni protiv povećanja starosne dobi za ulazak u mirovinu tj. zakona dovedenog nakon ‘68. Tamo su sreli žute aekare iz filadelfije (anarhisti koji su uvijek na svi prosvjedima). Žuti su čuli da su zeleni zakupili ogroman restoran (salu) za goste iz Rima i Zagreba (javila im kćer od vlasnika kaj ima svoj neki punk bemd što svira po tim anarhističkim skupovima i tulumima) te da se iz Zagreba očekuje 100+ ljudi, unatoč tome što 100+ boysovaca ne smije prismrdit Grčkoj. Ti valjda idu u Dansku onda.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.