• Dzgšb
    1.8k
    Zanimljivo školuju nas hajdučki treneri..
  • Mlađi referent
    14.6k
    pristup oprezan i “lako ćemo”.IceMan

Nema to veze s gladi, bolikurčinom, pristupom.

Ima veze s činjenicom da moraš razviti igru protiv momčadi koja će stat značajno defanzivnije od Hajduk - Fenera - Maccabija.

Onako, protiv Belupa je to stvarno bilo dobro, otvorili ih, redali šanse i golove. Zašto to ne može u kontinuitetu? Mora moći. Jedini način da lagano dođeš do HNL naslova.
  • Nolifer
    12.8k

Lik se pogubio
  • don
    16.2k
    šta je krivo Hahaha? Pogledaj opet utakmicu i pogledaj beskrvnost, pogotovo u prvom poluvremenu. A nakon toga pogledaj Maccabi i kako ulaze u duele, ka i večeras zadnjih 20 minuta.

sramotna predstava igrača. To ne znači da je Kovačević doktorira ali ne mora se svak israt po svemu da bi se znalo da nisi zadovoljan s tim.
  • Infinity
    19.8k
    Kao ona prica o kravi koja daje 20 litara mlijeka, ali nakon sto ju pomuzes ona nabije kantu mlijeka nogom.

Pun k* nekih stvari prodjoh danas, a kap koja je prelila casu je bila scena da se uci sprema Stojkovic. Prebacim program, ali udjem na rezultate da ipak aktiviram notifikacije da sam u toku, a da s druge strane ne gubim zivce gledajuci ovu katastrofu danas. I dogadja se to da na rezultatima stoji velika sansa za Dinamo. Opet palim utakmicu i ipak gledam ovu patnju svih 90 minuta.

Kad se opet neki budu pitali 'kako oni s ovom igrom imaju bodova koliko i mi', sjetite se Gorice i Lokomotive. Ne mogu oni biti losi koliko ih mi mozemo drzati na zivotu.
  • Droljo
    21.7k

Ali ti i ja nismo u kadru...
  • markoli
    1.9k
    Koliko je bilo gledatelja?
  • CastAway1986
    4.2k
    danas mogu sve citat ali zazivanje mudrog nakon onih par predstava mi je komicnoAnderson Costa

Sreća pa su ovi koji su igrali danas rasturili! Imaš ogromnu širinu Vidovic , Villar , Mudrazija , Varela i nitko ne dobije šansu??
  • Marc
    599
    Loše loše totalno izvan utakmice i ritma danas… koncentracija na nuli.. vidilo se da nema svježine..
  • Nogo
    9.3k
    Trenerov rukopis i poraz.
    Sramotan je ovakav pristup i izgubljena utakmica. Vidi se da neki igrači ne mogu. Zašto igramo sa 14-15 igrača kada imamo 20+ igrača podjednakih.

Jakir jr., Galešić??
    Villar, Vidović??

Jako me boli ovakav poraz, jako!
  • db-izbjeglica
    18.7k
    Ova utakmica je izgubljena zbog neodgovornosti i nonšalancije kompletne momčadi. Ljudi su zabili 2 gola iz 0 šansi, zbog stvari koje su osnova nogometa. Kad se tako ponašaš, onda ti i sreća okrene leđa.

Nedopustivo!
  • Dadox
    1k
    šta je s nojevima?
  • Cif
    444
    možda je i tu greška što je on još uvijek u kadru.A možda je i greška što ga trener koristi na ovakvim utakmicama gdje se mi ne branimo
  • Anderson Costa
    171
    aj procitaj moje komentare prije majstore, gdje pisem da smo popusili zbog malte ne iste momcadi koja je doputovala u petak u 5 ujutro i da je trebalo rotirat… komentar je da mudri po nicemu nije zasluzio biti unutra prije svih ostalih koje si naveo i nisi naveo
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.