• Paggini
    72.6k
    To je to od prvenstva, sad mozda jos nesto usicarit u EL...

Nisam htio nista govorit poslije hajduka, fenera, slavena i maccabija, al svi vidimo sad sto sam ja mislio
  • IceMan
    3.5k
    Jako nam fali i Dominguez.

Izlaz s loptom, postavka cijele obrane dost više. Mi smo grozno ušli u tekmu, a oni su imali više energetski raspoloženih igrača između linija.

Ne zaboravimo da su imali i mrtvaca još na 1-2 dok mi gotovo nakon gola nismo imali pravu izrađenu šansu.
  • Mikina lijeva kopačka
    360
    Kada stignete gledati utakmicu kada pljujete i serete 90 minutaDe Oliveira

Idem s tekme, i bacim pogled tu. E, bas me ovo zanima kaj si napisao, kak stignu gledati jazavci dok prosipaju žuč. Jedva cekali

@paggini spominjalo se nekakve banove za one koji su iz zg a pisu za vrijeme tekme. Ajmo
  • E46
    1.8k
    da i?? Galesic je stoper slicnih karakteristika a mi trpimo katarinu od 36 godina??? Poterali smo cavlinu nakon jednog kiksa a sad trpimo vec 10ti kiks ove sezone golmana koji je isto mator i nema preprodajnu vrijednost. Zasto se ovu tekmu nije moglo Galesica stavit na stopera ili Jakira malog, barem bi decki osjećali odgovornost prema svetom dresu. Ok osjeca ju i katarina ali covjek NE ZNA.
  • IceMan
    3.5k

Pa Galešić je trebao i igrati al je ozlijeđen (gripa valjda).
  • E46
    1.8k
    ok ima na klupi jakir, sta je jakir losiji od njihovog decka sa 17 god iz veznog reda ili onog stojakovica lopate u napadu. Taj stojakovic meni ne bi dao gol da puca 10 puta sa 11m ali zato ga je nama dao.
  • db-izbjeglica
    18.7k
    Ljudi moji, dinamo je prvi gol primio jer zadnja linija nije u stanju držati liniju i onda se lopta nakon nekakvog bijednog udarca slučajno dokotrlja do lika koji je trebao biti 2 metra u zaleđu.... sreća ti okrene leđa jer si neodgovoran.

Dinamo je drugi gol primio jer obrambeni igrač ima čistu loptu i vraća je vrataru kao da mu je smrtni neprijatelj, visoko, jako, u gol... ne može gore.

Dinamo bi ovu utakmicu dobio da je glava bila na mjestu, sa bilo kojim igračima. Stalno se ponavlja da je HNL prioritet, ali u praksi to baš i ne izgleda tako

Dinamo u europi igra odgovorno, koncetrirano, disciplinirano i pobjeđuje momčadi koje su nekoliko puta kvalitetnije od ovih u HNL-u.

U "neatraktivne" HNL utakmice se ulazi nonšalantno, primi se gol, ne uspiješ brzo izjednačiti, uvuče se nervoza i onda sve pada u vodu... glupi potezi, glupi startovi, itd.

Nema smisla upirati prstom u igrače, zato ih i ne imenujem pojedinačno, to je momčad i svi su krivi, treba raditi na ovome jer očito postoji problem.

Momčad u HNL utakmicu, makar bilo protiv zadnje momčadi lige, mora ulaziti sa fokusom kao da se radi o fenerbahčeu.
  • FredyJones
    16
    Na ovakvim tekmam doma protiv bunkera nesmijes dobit prvi gol, a jos manje dva i to ovakva tragikomicna.
    Falio nam je brzi stoper koji ce pokrivat dubinu, nazalost Dominguez i Galesic ozlijedeni.
    Nadam se da cemo Lokomotivu sljedecu tekmu dobro namlatit, jer to kolko bahato i agresivno igraju protiv nas vec godinama me pocelo opasno zivcirat.

Steta propustena velika sansa za otic mirno na pauzu.
    19 od 27 bodova u prvom krugu, ocekivao sam 20 plus u svakom krugu. Peh i suci u VZ, losa igra protiv Gorice i danas ova cudna tekma.
    Sljedeci krug moramo bolje bodovno odradit s obzirom na kadar i moramo.
  • crophantom
    2.1k
    Igrali smo pola sata s 2 veznjaka... sa zapada se prekrasno vidjelo kak iz toga ne moze biti nista, 4 naša stoje gore visoko u liniji s 4 njihova, nasi stoperi su slobodni, Misica i Bennacera/Zajca pokrivaju po 2 njihova. Neznam kaj je Kova mislio s tim, al nije uspio, jbg
  • FrodoJePurger
    509
    Koji su neki od vas debili mater vam j****, sve jebeno do prije 2 sata kada smo imali 4 pobjede zaredom i onda serete po svima i svemu nakon poraza i iz rupa izlaze misevi koji samo vole srat jer im je zivot ocajan. Ocajni navijaci i jos ocajniji komentari.

Da izgubili smo i ovo je bila losija tekma ali jebemu mater ako je ovo kraj europe i hnl-a ostavite se jebenog nogometa i gledajte jebeno kuglanje.
  • hb1
    201
    Mislim da bi u trenažnom procesu trebali više vremena posvećivati igri protiv slabijih protivnika, dupli blokovi, jača agresivnost, od nas brzi reposjed po izgubljenoj lopti i koordinirano vraćanje prema nazad (branjenje kontri).
    Jer izgleda da imamo isad taj problem ako ne načmemo u prvih pola sata zatvorenog protivnika, on je sve dublje u bloku i nek te malo sreća ne pomazi, eto večerašnjeg događaja, valjda postoje načini kako s takvim protivnicima.

Nemam ništa protiv momka, dapače drag mi je, ali mislim da Nevistić nije golman za klub kao što je Dinamo, da bih bio trebao bi redovno prikazivati predstave kakve je imao kad smo okrenuli prvenstvo s Jakirom.

Iskreno, meni je ovo bitnije nego Europska liga, utakmica u četvrtak mi je bila bonus, uživanje, a ovo mi se čini kao dan na ozbiljnom poslu, na koji smo došli mamurni.
  • veselko tenžera
    6.2k
    Čestitke Lokosima. Odavno nismo igrali protiv ekipe koja nas vodi, a manje krade vrijeme i zadržava.

Sudac skroz ok danas, sitne greškice, zanemarivo.

Nisam ljut kao nakon Gorice jer ovo je već uzorak. Imamo tanku kreaciju. 10ku nam igra Ljubičić koji je ofenzivno iskoristiv u tranziciji ili kad svih 10 u polju trči i igra taktički odgovorno, a to danas nije bio slučaj.

Nevu sam branio, McKennino je bar 40% gola, ali onakvo primanje lopte je nedopustivo bez obzira na sve. Nesiguran je i nije to to. Goda danas baš podsjetio na Pivarića (vidovit je onaj specijalac koji ih je usporedio neki dan). Cijela obrana drži liniju, on kao kokoš bez glave lagano utrčava iza bez gledanja lopte. U globalu nije bio loš, šteta glupe greške.

Složeni smo kao radna, kontraška ekipa, plus se igrači nalože na Europu i to tamo izgleda dobro. Kući podcijene protivnika i ako prvi ne zabijemo limiti baš dolaze do izražaja.

Kovu ne krivim puno za nerotiranje, više mi smeta što nije našao način kako stvoriti poštenu šansu na bunker već drugi put u 2 tjedna.
  • Dino
    4.5k
    Jbg, navika...
  • Rex Ramae
    4k
    Jedna floskula ali ako Kova izvuče lekcije iz ovog poraza, onda bi ovo mogao biti dobrodošao poraz.

Ovom abortusu od kluba želim drugu ligu i raspad, Dušanu Vukoviću da se čim prije pridruži svojim sunarodnjacima na jadranskoj obali sa druge strane šanka, a klincima koji (ni)su dodavali lopte je*em mame.
  • FelceAzzurro
    837
    Igrači i navijači se fuksirali na osvajanje EL.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.