• Keyser Soze
    16.4k
    Kad se igra s Fenerom se grize, a kad treba dobit Goricu i Lokomotivu skinu se gaće.
  • Droljo
    21.7k
    imam ja volju i želju za pobjedu pa ne igramCif

Sad si to pročitaj na glas, razmisli par sekundi o napisanome pa probaj ponovo.
  • hardek
    6.7k
    BRAVO BESRAMNA EKIPO!don

Ja ne mogu kriviti za poraz igrače koji igraju 4. utakmicu u 12 dana. Mi koji smo zazivali rotaciju nismo je zazivali jer smo nogometni hipsteri nego nešto što je nužno pogotovo kada igraš 2 utakmice u 3 dana sa putovanjem između.

Velika lekcija za Kovu danas. Idemo dalje
  • FazeN
    2.6k
    Ako možemo hvaliti u pobjedama, možemo kritizirat valjda u porazu i iznest svoje mišljenje.
    Naravno svacije misljenje nije isto, to je normalno.
    Ovdje je Kova kriv za poraz i to je to.
    Emotivno praznjenje igrača nakon Maccabija je očito i to je to.
    Rotacija gdje je? Imamo 30 igrača, koristimo 14.
  • Masto
    250
    Biće bolje drž nedaj
  • Slepicka
    318
    uzas, bas uzasna partija cijele ekipe
  • Dani Olmić
    2k
    ma da, baš ti znaš majstore
  • Mlađi referent
    14.6k
    Goricu sam Kovačeviću smatrao jedinim minusom ove sezone, ali kad se nešto ponovi drugi put u kratko vrijeme, onda stvarno nije dobro.

Na domaćem terenu, nismo u stanju smirit tu jebenu loptu nego je nabijamo poput sivonja do iznemoglosti na sve strane.
    Ovakve stvari se NE SMIJU događati. Poraz može, ali ne da ti igra ne postoji, da se moliš odbijancu ili da će neka ući s 30 metara u rašlje.

Ništa, opet nažalost šugave repke, do tad se odmoriti, skupiti glave i krenuti u novu seriju.
  • Anderson Costa
    171
    danas mogu sve citat ali zazivanje mudrog nakon onih par predstava mi je komicno
  • fakin
    1.4k
    Ocito jos to nije onaj dominantan Dinamo koji ce rutinski pobjeđivati u hnlu. Bit ce tu jos uspona i parova, ali dva poraza na Maksimiru protiv nekog tko nije hajduk ili Rijeka brine. A opet u gostima lagano rjeseni i tovari i rjecani.
  • Kruno
    1.1k
    Pogotovo ovakvim pristupom
  • E46
    1.8k
    imao je lekciju vec protiv gorice i varazdina i niste nije naucio iz nje, u Dinamo nema mjesta uzastopnim nenaucenim lekcijama.
  • rioda
    10.8k

To ti je isto, u ovakvim utakmicama smo mi Fener, a oni Dinamo
  • Mathiasovi Chageri
    6.5k
    Nikad širi Dinamo teški mit, stalno istih 14 igrača, stalno iste šablonske izmjene. Mišić će u ožujku morati na škrge opet disati. Dvadeset milja da bi se naš trener bojao rotirati ekipu nakon europskog pražnjenja.
  • Time
    1.5k
    Boli me kurac za Europu,nek igraju varela i mudražija jakirovic i zivkovic sto se mene tice,ovo je neprihvatljivo i od trenera i od igrača,da nisu u pitanje provizije od europskih pa otud i veca motivacija i zelja na europskim
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.