• IceMan
    3.5k
    U samom startu, u 3-4 minute sam vidio već da je pristup oprezan i “lako ćemo”.

I kad smo krenuli gubit smo počeli kolko tolko gristi.

Ne kužim i uvođenje 3 napadača i ne dat nutra jedan pošten centaršut…

Jebiga, sve ono kaj se govori da je HNL najbitniji, na utakmicama kao Gorica i ovo danas se ne pokazuje ni približno tako.
  • Nolifer
    12.8k
    Sudac je igrač utakmice, samo ću to reć... :down:
  • DiddyGuela
    4.5k
    Sokantan broj tehnickih gresaka i opcenito retardiranih odluka nasih igraca. Bit ce i ove godine HNL napet do zadnjeg kola. Ne vidim ja tu nekakav poseban napredak od Gorica i Lokomotiva koje smo gledali prosle sezone. Neka nam Europa ne maže oci i ove sezone. U HNLu smo loši!
  • serbus
    5.4k
    Da su krenuli u tekmu kako su stisnuli zadnjih 10min dobili bi 5 3 ... Ulazimo u tekme HNL kao da će gol sam past.
  • IceMan
    3.5k

Upravo tako.
  • El Madrigal
    645
    Mišić će u ožujku morati na škrge opetMathiasovi Chageri

Ako izdrži i cijeli listopad bez ozljede bit ce odlično!

Btw. čista Kovina utakmica. Kao što je dobro pripremio zadnje tri, ovu je.sjebao totalno. 25 igrača u kadru, igra ih 14.
  • Cif
    444
    mišić ima zamjenu ali ne smije biti zamijenjen očito
  • don
    16.2k
    i jeb** ih europa, nek ispadnu odma šta se mene tiče.

HNL je majka svih majki. Ako je potrebno rotirat, rotirat triba u europi.
  • DZGIS
    1.9k
    BRAVO BESRAMNA EKIPO!don

Ti kad prozivaš onda baš prozivaš krive ljude, krive stvari, krive situacije
  • nin0belan
    13
    Ovo nabijanje lopte od sredine drugog poluvremena mi nikako nije jasno.
  • Cif
    444
    to si ti napisao on ima želju i volju za pobjedom.Ako su samo to kriteriji onda bi i ja i ti morali igrati u prvom sastavu
  • vjeko1701
    19.7k
    Sad ćete svi malo smirit strasti i dva put razmisliti prije nego nešto napišete. Jedino upozorenje večeras.
  • nwankwo646
    836
    Još jedan trener koji će izletiti zbog ovisnosti o Mišiću. Kovačević nije trener za Dinamo, možda će biti ali zašto ga čekati...
  • El Madrigal
    645

Griješio je užasno, ali ako si imalo objektivan, griješio je na obje strane. Taj čovjek nije za suditi SHNL.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.