• Sučić
    1
    vjerujem u pobjedu, ali umor je evidentan kod nekih igrača a stvarno imamo širok roster
  • Praskaton
    4.5k
    Uvjeren sam da okrecemo.Par promjena i ozbiljniji pristup.Nek ovo bude lekcija da nema opuštanja

Edit:Daj mi Stojkovica i "divljinu"
  • Mr Anderson
    14.3k
    Odvratni komentari, samo ću to reći.eol12

Ko i uvijek kad je loš rezultat, izgmižu nekakvi vedrace, icemani, e46 i slični teletabisi, prosipaju pamet i pljuju po svemu. Kad ide dobro, nema ih ni blizu.
  • Georginho
    451
    Treba Bakrara ubaciti odmah, s njim se nekako razmašemo svaki put dok uđe.
    I dodatno Zajca i Vinlofa.
  • Zagi
    12.3k
    Stavio bi Stojkovića umjesto Mišića. Povukao Ljubičića na 6, Stojković na 10.
  • Filip 91
    1.9k
    Bio bi zadovoljan i bodom, iskreno.
  • MarK
    1.1k
    Pad energije i inspiracije je neminovan. Uz to fali ofenzivna desetka. U ovoj se utakmici nećemo najesti kruha od tranzicije.
  • kajsitilud
    1k
    Meni ovo iskreno izgleda bolje nego protiv Gorice. Tad nikako nisam vidio nacin da okrenemo. Sad imam neki osjecaj da bi se dalo. Uvest Bakrara, Kuleta i Stojketa da unesu energiju i imamo ih do 70. minute.
  • IceMan
    3.5k

Kog sam ja vrijeđao kao ti npr sada?

Bas me sada zanimaju moderatori.
  • Mrvica
    4.1k
    Biti će to dobro na kraju, samo skulirano..
  • Carrasco
    6.4k
    I Kulenović i Bakrar su u boljoj formi od Belje, a Beljo počinje dvije zaredom...
  • mali M
    8.7k
    Katstrofa gledajući statistiku na poluvremenu da mi gubimo. Al dobro... Treba se sad trgnuti i Kova i momčad... Vi kaj pljujete Mišića nemate oči.. problem je što obrana konstantno preskače vezu sa napucavanjem naprijed. U nekoliko navrata im se spuste i otvore Mišić i Bennacer, a obrana napucava gore bezveze lopte..

Neva mora shvatiti da kad ide odigrati obrambenom do sebe ne smije tog istog obrambenog gurnuti u vatru.. onda opet slijedi napucavanje bez rezona. Kada solo napadač šprinta na Nevu a on ga izbaci odigravanjem na obrambenog oko njega to je u redu, ali ako je pritisak i na tom obrambenom to nema smisla jer onda isti napuca bezveze...

A da ne pričam da Teo i Mckenna ništa ne proigravaju... Mislim jasno mi je, ali Kova zbilja pokazuje manjak kapaciteta u razlikovanju obrambenog postavljanja momčadi i napadalačkog postavljanja momčadi..
  • Infinity
    19.8k
    Lose poluvrijeme, ali imamo citavo drugo da napravimo nesto i dodjemo do tri boda.
  • emilperska
    12k
    Gadna i grda utakmica kao što smo se i bojali. Ne bi se vadio na VAR. Milimetri su igri, tehnologija im je na razini 2015. Ne bi tu nitko sa sigurnošću mahao zaleđe..

Dodatno, iako Goda igra sezonu iznad očekivanja i nije doveden da bude prvi bek i stvarno je odradio svoje, fali mu koncentracije u defanzivi. Protiv Fenera izbacuje loptu glavom jedino gdje ne smije i primamo gol, danas skljuca dok ostala 3 člana zadnje linije rade ofsajd zamku, jbg. Mozda je i do premorenosti. On nikada ovakav tempo nije imao..
  • GeneralNapoleon
    2.1k

Znas kolko je sati kad si ti pocel zazivat Stojkovica u igru :lol:

Nadam se samo da te nisam zamjenio sa nekim :grin:
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.