• Dzoni
    2.2k
    Kad će Kova jebeno shvatit da mi nismo Liverpool da možemo 5 tekmi igrat s 12 istih igrača dok ne crknu od umora? Goda, Ktc, Lisica, Beljo, Ljubičić, svi van i to na poluvremenu.
    O i da, Lovriću, i ti se prošeći po minskom polju
  • Žan
    704
    Pa ne ide vise deda, ostani u klubu ali ne ide vise ovo, jel moze Vinlof kao ofenzivniji bek od Gode dobit koju minutu bar protiv Lokomotive?
  • Efes Pilsen
    13.1k
    Uhhh lose poluvrijeme, promijenili smo cijelu ekipu, a Loksa nas guzi na proslogodisnji recept. Nece moci ovako, Goda igra jer Krivak pa zalede njemu na dusu, drugi ponisteni ubacaj neometan pored njega, KTC ocigledno ne moze hvatat njihove, a Valincic je podignut visoko. Nema smisla ovo, fali energije, ideje. Beljo ko truplo.
    Hoxha je raspolozen, ostali ..
  • vlatkomarkovic
    2k
    Glupo je ovako malo rotirati s ovakvim kadrom i sada plaćamo cijenu…
  • DinoLeonix
    1.9k
    Strašno nedostaje svježine.
    Zato i postoje ovakve utakmice. Prvo igračima koji imaju toliko utakmica u nogama u zadnja 2 tjedna daš malo odmora, drugo imaš igrače s klupe koji bi grizli da pokažu da zaslužuju vise minuta. Umoran je evidentan. Plus rizik od ozljede je znatno veći
  • Goncalo Santos
    1.5k
    Sad ce majstor bennacera vadit, brze bolje zajca stavit dok ga ide.
  • eol12
    808
    Odvratni komentari, samo ću to reći.
  • striko
    2.4k
    Kule, Bakrar i Zajc unutra
  • Cif
    444
    i vinlof
  • nwankwo646
    836
    Za sada jedino pozitivno: Mišić pucao u okvir gola!
  • IceMan
    3.5k
    Ja cak ni nemam problema kaj je istu ekipu postavio.

Al ak ti neko igra za kaurac zvadi ga u 30-oj van.
    Zvadi ih troje u 30-oj.
  • kajjaznam
    259
    a kaj si očekivao, dobar dio forumaša su najobičniji prostaci bez kućnog odgoja i plačipičke
  • Filip Međimurje
    822
    Tko zna imalo psihologije zna da će nakon ovakvog rasporeda i emotivnog pražnjenja trebati zarotirati da se podigne motivacija. Ovi igrači koji su igrali sad par tekmi su obavili svoje i sad nema tu žara za dokazivanjem, nego se oslanjaju da će netko jednostavno zablistati.
    Zato se trebalo tu bar 3-4 zamjene napraviti, barem za balans. Baš se pitam bi li i Bennacer bio tako motiviran da je odigrao zadnjih 4-5 tekmi.
  • bobanzg
    44
    Samo Benacer i Hođa, ostali svi mogu van. Nije mi jasno zašto nije promjenio pola ekipe, repriza od prošle sezone nakon Evrope. Užas.
  • Xpert1992
    41
    Mislim da je kljuc zapravo da izvadimo jednu od sestica, Bennacera ili Misica, bolje Misica mozda, jer nema potrebe pogotovo kad lovimo rezultat. I nakon toga cemo prodisati. Vjerujem u pobjedu!
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.