• Fan
    1.5k
    Podsjeća na prošlu sezonu jedna situacija gdje je i protiv Hajduka tako poništen gol zbog prekršaja od prekjučer tako da je i ovo pošteno.
    Ali, ne treba biti licemjeran, da je nama tako poništen gol, svi mi ovdje bi jebali mater sucu zašto je poništio.
  • fakin
    1.4k
    Po meni treba vaditi ktca i ljubicica i staviti kuleta i zajca. Nemamo kaj vise cekati

Al u stvarnosti ce biti bakrar lisica
  • Dadox
    1k
    Natukao sam nešto godina,pogledao milion tekmi i naših reakcija nakon euro tekmi.Napisao sam na početku da premalo rotira.Ljudi pa nije Bjelica bio glup.Ovo je zgledalo totalno emocionalno i fizičk prazno i to me ne čudi.Čudi me da igrači plaćeni ozbiljan novac ne mogu igrati ovakve tekme od početka.Ili Kova nema muda ili mu Zvone loše doveo.Mijenjaj bar trojicu u poluvremenu,ako misliš okrenuti.
  • jp23
    3.4k
    Može li mi netko dat sliku linija kod prvog gola
  • BBB Mataa998
    2.8k

Tako sto svjezi Mudrazija udje u 75 minuti i igra preko k*rca
  • Hnlovac
    3.5k
    Teofila i Belju van
  • cron1ck
    2.1k
    Jednostavno ne vidim kako ovo možemo okrenuti, ali eto možda me razuvjere
  • Georginho
    451
    Odvratni komentari, samo ću to reći.eol12

Da imamo rezultate kao tovarija čini se da bi bili veće plačipičke od njih
  • Goncalo Santos
    1.5k
    slazem se, kad vidim kovacevica dolje na rubu suza kako se primio za obraze nije mi dobro.

Sad zamisli sta on njima u svlacionici prica, tjese ga pomocnici.
  • NitkoBitan
    32.1k
    Opusteno ekipa...
  • Sibirski plavac
    6.7k
    Okrećemo, 2 1, Kule Bakrar
  • CerealKiller
    50
    Vinlof, Zajc, Kule, Bakrar. Ako izvucemo bod danas bilo bi super
  • Rakovica1986
    1.1k
    Ma okrenut ćemo ovo. Agresivno, ali pametno jer mislim da će svaki duel bit ležanija.
  • Jos-Optimus
    7.5k
    Ajde miševi odjebite, da oprostite. Uvijek isti odioti izmigolje kad ne ide dobro. Imamo još 45 minuta, pa onda možemo suditi, do tada treba navijati za naše dečke, nije nogomet igrica. Evo jedan sere što ne igra Gelešić, a ovaj nije kadru, drugi sere po Godi jer svršava na svakoga tko je stranac...pa da je Kova znao da će biti loše bi i stavio druge jbm sve...pomalo, smirite se i idemo po 3 boda
  • Olmic
    5.2k
    Vinlof i bakrar idu unutra
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.