• Jurki
    20k
    S obzirom da je reprstativna stanka.. krenuti sa najjacim mogucim sastavom. Napuniti Loksu do poluvremena i onda pol ekipe izrotirati.
    Imali budu 14 dana za odmor.
  • Teofil Kateran
    3.4k
    Ja mislim da će gotovo sigurno upasti samo Bennacer umjesto Zajca u usporedbi s Maccabijem. Mislim da će ostavit Domingueza na klupi da se u potpunosti oporavi jer ionako sad slijedi reprezentativna stanka.
  • Crni86
    16k
    Uc silovito u tekmu. Loksa ima dosta mladica i nek vide u prvih 10 minuta da nemaju kaj trazit na terenu u ovoj utakmici.
  • skener
    6.4k
    Svi pričaju o kiši i tribinama, a kaj je s terenom? Hoće li on izdržati?
  • Kaj je
    1.7k
    Oče naš koji jesi na nebesima, sveti se ime Tvoje. Dođi kraljevstvo Tvoje. Budi volja Tvoja, kako na nebu tako i na zemlji. Kruh naš svagdanji daj nam danas i otpusti nam duge naše, kako i mi otpuštamo dužnicima našim, i ne uvedi nas u napast, nego izbavi nas od zla. Amen.
  • tigric
    977
    Bome je potop već satima, a još ce potrajat. Ne bu idealan sigurno
  • vjeko1701
    19.6k
    Nije bilo slično pred Fener? Pa je teren bio čisto ok. Daleko od savršenog al ok.
  • Raul
    319
    Danas najbliže gostovanje u ovoj sezoni.
  • Nogo
    9.3k
    https://www.24sata.hr/sport/kovacevic-ce-dosta-mijenjati-nekima-stvarno-trebaju-minute-stize-im-vrijeme-za-dokazivanje-1078701

Bennacer će sigurno biti u početnoj postavi, a od prve minute očekuju se i Galešić, Perez Vinlöf, Villar, Bakrar, Stojković, Bakrar, Vidović, Kulenović... OK, možda i ne svi, ali neki moraju iskoristiti svoje minute...

Dinamo nakon savršenih 12 dana, u kojima su pali Hajduk, Fenerbahče, Slaven Belupo i Maccabi Tel Aviv, gostuje kod Lokomotive. Najveći gradski rival posljednjih je sezona radio velike probleme "modrima", tako su se nogometaši Sandra Perkovića i prošle sezone baš remijem (1-1) protiv lokosa kolo prije kraja oprostili od naslova prvaka.

Danas je neko drugo vrijeme, Dinamo opet izgleda kao najbolja momčad Hrvatske, dok je Lokomotiva najveće iznenađenje HNL-a. I Dinamo će gostovati na svome Maksimiru. Mario Kovačević u proteklih je 12 dana dosta potrošio svoje najvažnije karike, pa će danas opet biti određenih promjena. Mora ih biti. A trener "modrih" toga se ne plaši.

- U petak ujutro smo se vratili, napravili jedan trening, napravit ćemo još jedan u subotu. Veselimo se toj pobjedi, malo smo se proveselili, ali već su misli okrenute prema Lokomotivi - rekao je Mario Kovačević pa dodao:

- Klub kao što je Dinamo, kad igra na tri fronte, mora imati širinu. Moram pohvaliti sve igrače, vrlo dobro rade. Više koristim 14-15 igrača i stvarno dobro odgovaraju, ali i drugi su odlični na treninzima i nije me strah i njima dati priliku. Vidjet ćemo, imamo još trening, bitno je da energetski budemo na maksimumu. Nemamo ozljeda, što je bitno. Stojković i Soldo imaju pravo nastupa, svi su u kadru, što me veseli. Složit ćemo dobru i pravu momčad koja će dati sve od sebe da pobijedi.

I najveće je pitanje koga će sve Kovačević odmarati u gradskom derbiju. Prilično je jasno kako će na terenu od prve minute biti Ismaël Bennacer, koji je već u dobrom fizičkom stanju, za "modre" je razina više, a trebaju mu minute. Odmor bi mogli zasluženo dobiti i McKenna, Goda, Mišić, Zajc, Ljubičić, Lisica, Beljo...

Teško je proniknuti kako razmišlja Kovačević, koji u svakom slučaju ima puno svježih i odmornih aduta, koji bi mu trebali osigurati tri boda protiv Lokomotive. Dečki polako postaju nestrpljivi, ozbiljnim minutama nadaju se Galešić, Perez Vinlöf, Villar, Soldo, Stojković, Mudražija..., novu priliku od prve minute čekaju Bakrar i Kulenović, šansu želi i Varela.

Dinamovci više ne razmišljaju o Europi.

- Nemamo što poletjeti, tek su dva kola Europske lige prošla. Drago mi je što smo dobro odigrali protiv dvije različite momčadi. To mi je bitno, da se moja momčad zna prilagoditi i igrati dobro. Ali moramo se brzo prebaciti u stvarnost, čeka nas Lokomotiva i vjerujem da ćemo biti energetski dobri. HNL nam je najvažniji, to svi znamo - kaže Kovačević.

Potencijalni sastav:
    Dinamo (4-2-3-1): Nevistić - Valinčić, Galešić, Theophile, Perez Vinlöf - Stojković, Bennacer, Ljubičić - Bakrar, Beljo, Hoxha.
  • austrijanac
    8k
    Neva
    Moris teo mckenna perez
    Ljubicic misic bennacer
    Bakrar beljo stojke/vidovic
  • Crni86
    16k
    misicaustrijanac

Ja bi samo misketa malo odmorio i stavio zajca. Ostalo potpisujem.

Miske ima apsolutno skoro sve minute do sada. Zajc sad vec sigurno moze povezat dve tekme u tjednu.
  • FredyJones
    13
    ja nebi previse rotirao,da nam se ne obije u glavu. Stojkovica nebi nikako na osmicu dao, neodgovoran je defenzivno, a Lokosi igraju nekih 3 5 2 pune sredinu slicno kao Gorica i tu smo imali problema.
    Neva
    valincic mckenna sergi perez
    misic ljubo bennacer
    lisica beljo bakrar
  • PetkoDaniOršaGol
    954
    Samo Bennacer umjesto Zajca u početnoj. Poslije izmjene Kule za Belju, Stojke za Ljubu, Villar za Mišketa (Bennacer na Mišketovo mjesto), Bakrar za Lisicu i ova zadnja ovisno o događajima na terenu.

Purgerski pozdrav.
  • NerminB
    1
    Jel i u zagrebu od ranih jutarnjih sati pljuscina? 0:1 sasvim dovoljno po ovome.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.