• Masto
    240
    ne mogu nabrojati jer me ne zanima toliko, dinamo je posebna prica
  • rokikaciga
    6k
    Tak smo i Sempera gurnuli pa se tad 18godisnji Adrian raspao mentalno.

Slucajevi kao Iker i Donnaruma su prerijetki. Da u top klubu udes u vatru kao tinejder i zablistas.
  • Zagi
    11.9k
    dinamo je posebna pricaMasto
    Livi je počeo tek sa 22. To je vjerojatno najmlađi primjer uspješnog golmana kod nas.

Uglavnom , 18 je premlado.
  • Masto
    240
    Ako se na ovom malom vidi da je zreo ne samo tjelesno zašto ne pa i ako ne uspije Slovenac je sta sad
  • Orc123
    13.4k
    Na zimu jedinu kriticnu poziciju vidim na golu i to treba rijesiti.....mozda i desni bek, ovisno o situaciji sa RPG i Mikicem.....

Od Hrvata jedino mi Pandur zanimljiv, a Kotarski nedostizan. Isto tako i Kahlina mi em pre star em nije neko bajno rjesenje.....

Mozda netko poput Eduarda nekad.....
  • vlatkomarkovic
    2k
    Mislim da bi za zimu trebali riješiti rotacijskog desnog beka, ocito Kovačević ne vjeruje nikome osim Valincicu i barem jedno krilo, ali bas pravo krilo, tu bi volio igrača kao Bennacer… Imamo problema s probijanjem blokova i to se neće riješiti…

Golman bi bio premija, ali ne znam, Nevistic je imao dva vrhunska proljeća zadnje dvije sezone, i to opet nakon jako upitnih jeseni i zima, ja ga ne bi otpisivao…

Također nadam se većem broju posudbi naših igrača, dosta ih ne igra, čime im pada cijena, svi mladi igrači su daleko od prilika i ne mogu se razvijati kako spada….

Galesic (možda), Zivkovic, Mikic, Soldo, Cordoba, Peric, Topic, Horvat, Bakovic, možda jos neki vezni… za neke pronaći adekvatnije posudbe od trenutnih…

To se treba posuditi ili prodati ovisno o situaciji…
  • nemapredaje
    6.2k
    Ak će se ići po drugog golmana, gotovo 100% sam siguran da će biti stranac.

Ne bih imao ništa protiv nekog talijana npr. iz Bobanove bilježnice
  • Dzoni
    2.1k
    Koliko bi bilo realno dovesti Nikolu Vasilja iz St.Paulija? Koliko pratim Bundesligu sjajan golman, odlično brani penale i udarce s distance
  • Zagi
    11.9k
    Ajme Vasiljev sin ima 3 banke. Kako vrijeme leti...
  • scooniepenn
    5.7k

Što se tiče drugog/rezervnog desnog beka sve će ovisiti o situaciji sa RPG-om, jer Mikića se ove sezone očito ne vidi u ozbiljnoj ulozi. Ako RPG do ljeta bude unutra ne treba nam nitko. Što se tiče krila, ukoliko ne bude ozljeda ne vidim da će se nakon što je Hoxha proigrao, a Bakrar pokazao koliko je polivalentan, tu dovoditi dodatnih igrača do sljedećeg ljeta. Imamo desno Lisicu i Bakrara, lijevo Hoxhu, Stojkea i Varelu. Vratar je za mene daleko najveći problem i moram priznati da ne razumijem dio u kojem spominješ da je oba proljeća Nevistić branio na razini. Od kada je prije dvije sezone preuzeo uzde od Livakovića, od 4 polusezone jedino je na razini branio proljeće sezone 2023/2024. Ovim tempom će do zime od 5 polusezona samo 1 biti na razini. Ovo što ponovno pruža ovu polusezonu je ispod svake razine. Samo ću podsjetiti na ono što je morao braniti. Drugi gol u Varaždinu, drugi gol protiv Gorice i gol jučer. Ako ćemo realno u 7 HNL utakmica i 1 Europske lige skinuo je jednu ozbiljnu situaciju protiv hajduga i jednu protiv Rijeke. To je to. Osim toga, on ne pokazuje niti malo samopouzdanja kojim će unositi sigurnost u užu obranu pa se to očituje i u govoru tijela i komunikaciji sa stoperima, a o istrčavanjima na centaršuteve i kod prekida te hvatanju lopti bolje neću.
  • vlatkomarkovic
    2k

Pa koliko ja znam RPG je past tense. Sve sto si napisao o krilima stoji, ali nitijedno od tih krila osim Varele koji ima 16 godina nije dobro na blok. Slažem se da svi oni imaju svoje kvalitete, ali niti jednom nije kvaliteta da iskoristi ako mu na malom prostoru napravimo izolaciju. Mislim Hoxha na momente da, ali ono to je jako nekonzistentno i uvijek je bolji na prostoru. Po meni nam je to i dalje problem, sto je protivnik u dubljem bloku to je nama teze.

Ne znam, ja sam godinama otpisivao i zazivao Nevistica, ali ono, ako bi dovodili golmana onda moramo nekoga ko je sigurno bolji od njega, a ne neki koji je li la jer time nismo ništa u dugom roku dobili.

A za ove druge dvije pozicije koje spominjem i ne treba nam extra klasa, zamjenski desni bek ono može biti bilotko tko nije bas rupetina, a krilo takvo isto možeš dovesti nekoga a la Kaneko… Samim time je lakše i jeftinije dovesti od nove jedinice…
  • dmil
    1k
    Evo kratki popis Free agent golmana koje bi mogli odmah potpisati da zamjene Nevistica

Rui Patrício – free agent since July 2025.
    Fraser Forster – free agent since July 2025.
    Tomáš Vaclík – free agent since July 2025.
    Salvatore Sirigu – free agent since July 2025.
    Ralf Fährmann – free agent since July 2025.
    Tino Casali – free agent since July 2025.
    Vitus Eicher – free agent since July 2025.
    Kevin Broll – free agent since July 2025.
  • Zagi
    11.9k
    Po meni nam je to i dalje problem, sto je protivnik u dubljem bloku to je nama teze.vlatkomarkovic

Dobro kojoj momčadi to nije problem?
    Brzi protok lopte i raketirati ih centaršutevima i udarcima iz vana.

Nije baš da si možemo piknuti nekog Neymara da sam sve rješava.
  • vlatkomarkovic
    2k

Koliko je utakmica prije dvije sezone Kaneko riješio? Ne kažem da nam treba klasa samo netko tko je u stanju iskoristiti mali prostor. Pun k ekipa i nižeg ranga od Dinama imaju igrača samo za takve situacije i istrpe ga jer obično ima brdo mana koje se protiv slabijih protivnika daju istrpiti….
  • vjeko1701
    19.3k
    Bakrar i Hoxha su na dobrom putu da ga oboje prestignu po tome.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.