• Str1nger Bell
    2.8k
    Mudražijin transfer najbolje opisuje naseg bivseg sportskog direktora i daje odgovor na sva pitanja o nasem neuspjehu prosle sezone.
  • Pacho
    6.4k

Gnjecavi vafl je tad vec bio bivsi ako se ne varam
  • Paggini
    71.6k
    Mudri je Maneničin pick, kao i Belcar.
  • Str1nger Bell
    2.8k
    Maric je otkaz dobio 9.2., a Mudrazija je u 3 mjesecu vec bio “objavljen”.
  • Paggini
    71.6k
    Sad idem spamat u FB komentare "zašto igra mudražija?"
  • Dzoni
    2.1k
    Jedna izmjena bačena u vjetar, igrači kojima trebaju minute i iskustvo je nisu dobili ovu utakmicu, a zaslužuju. Nadam se da je ugovor samo godinu dana ko Tiboru Haliloviću
  • hardek
    6.5k
    Ne sjećam se igrača koji je bio toliko voljen a tako malo pružao. U ovakvim situacijama radije da Soldo ili Vida dobivaju minute, ovo nema nikakvog smisla
  • FelceAzzurro
    772
    Valjda će se navijači NK Mudražije primiriti neko vrijeme.
  • jakov1
    1k
    Ovih 20 min bi dobro došlo Vidoviću. Ovak je bačeno.Zagi

Vidovic je bacio minute protiv Gorice, ne znam zasto bi mu se opet izlazilo u susret.

Trebao je uc Stojkovic (sala).
  • Kermit
    739
    Valjda će se navijači NK Mudražije primiriti neko vrijeme.FelceAzzurro

NEĆEMO NIKADA, NEĆEMO NIKADAAAAA!!!
  • Doktor Kunić
    5.5k
    Dobio si šansu pa nek i 20 minuta ali ti se šećeš po terenu i gubiš loptu na 20 metara. S razlogom si na klupi, jebiga, možda bolje da odeš nazad u loksu pa da ima ko jebat tovare
  • Crusades
    19k
    možda bolje da odeš nazad u loksu pa da ima ko jebat tovareDoktor Kunić

Osim ak ne ode tovarima, ne bi mu bio problem
  • Orc123
    13.4k
    to mi najsmjesnije, veliki navijac, idol, a izjavi da nebi imao problem otici dole!? Eto tu svaka cast Kuletu koji rekao da nema sanse da bi otisao dole.....
  • Teofil Kateran
    3.3k
    Mislim da bi svim trebalo biti jasno da Mudri nema kvalitetu za prvih 11, ali ja sam očekivao da će se od njega barem vidit neki trud, neko zalaganje, trka, ali od toga ništa. Imam dojam da više Nevistić pretrči na utakmici. Protiv Rijeke je drugo poluvrijeme bilo kriminalno općenito, on nije mogao loptu štopat, ali ajde ubrojimo to da se uklopio u sivilo ekipe. U Predavcu su se svi trudili, od svakog smo vidjeli nešto, od njega apsolutno ništa protiv niželigaša. Danas dobije priliku protiv Slavena koji je već rezultatski na koljenima i stoga ima priliku igrat slobodnije, dobije po meni neopravdane ovacije s tribina i on opet pokaže jedno veliko ništa. Ne vidim razlog da ulazi prije Vidovića.
  • Krulek
    897
    Kako danas po Mudrom tako se donedavno pljuvalo i po Xoxhi pa sad kad je dobio više minuta i samopouzdanja i ušao u formu, sad je heroj Maksimira. Možda baš zato što je trenutno za Kovačevića ( čitaj Bobana ) Mudri autsajder, nema čuđenja ovacijama navijača sa zapada koji izglede smatraju da ima mjesto u ovom timu.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet