• Paggini
    71k

Ma ne, moja isprika jer sam te citirao misleci da si napisao to nakon tekme :lol:
  • Amigo86
    52
    Nekužim livaković ne brani u Gironi, Morao je kod nas...Jučer nevistić bar 3 kriva ispucavanja, boksa loptu koju može uhvatiti...Daj te nam livija u ljetu 2026...
  • Thor
    904
    Je malo stekamo to s Nevom. Ne bih ga bas tak otpisivao. Mislim da ga treba motivirati i raditi jos s njim kolko ide a u medjuvremenu traziti adekvatnu zamjenu za bolje. Nije Neva tak los. Je ima gresaka koje se ne smiju dogadjati ali skidal je i zicere kad nam je gorilo tak da mislim da treba mu dati najbolje moguce trenere,naputke i raditi s njim na tim greskama. Ima Neva potencijal samo ga treba dici.
  • Fan
    1.5k
    Razumio bih da nismo išli po golmana ovo ljeto jer eto, ne možeš promijeniti doslovno sve igrače, ali nama se u Livakoviću doslovno otvorio Bennacer. Svakako bi išli na posudbu i imali bi top golmana bar jednu sezonu, a sigurno ne bi bacili puno para na njega + možda bi dogovorili i neku normalnu odštetu budući da ga nisu mogli prodat...
  • Ijayi Atiemwen
    4k
    Mislim da ga treba motiviratiThor

Treba ga motivirati da igra za Dinamo?
    Hvala i doviđenja.
  • Thor
    904
    me ne u tom smislu nego raditi na psiholoskoj pripremi i podizanju. Mislim da je u nekom losem psiholoskom momentu
  • DokNaTerenuSrceOstavljas
    169
    Pogledajte story od Villara. Mozda nam buraz dolazi :sweat:
  • Ijayi Atiemwen
    4k
    On je bez samopouzdanja već jako dugo vremena, sjeti se pod Cannavarom protiv Istre na Maksimiru kakav gol je dobio. Od tog perioda mi je on u slobodnom padu i stanje se ne poboljšava. Strašno koliko mu se vremena i prilike daje, Nevistić je golman za Dinamo samo da ovo samo da ono…Čeka se ga, čeka, a nekog poboljšanja nema.
  • Filip85
    953
    Ne znam za buraza, ali ako pogledaš fotku gdje drzi trofej za gol mjeseca na stolu se mogu isčitati upitne prehrambene navike... :zip:
  • Pacho
    6.1k

Nema cikle?
  • Thor
    904
    je primao je slazem se, ne zna napustiti crtu,izaci...slabije ispucava,ima bolje i losije dane. Ali branil je i zicere kad je trebalo. Ne branim ga. Nije najbolji ali je nas trenutno br.1. Jakir ga je maknuo i id tad se nije skroz oporavio. Slazem se da trebamo potraziti boljeg a do tad treba vise s njim raditi
  • NORTE
    20.3k
    livaković ne brani u GironiAmigo86

To je odlična vijest za dinamo, jer se stvaraju uvjeti da se dite vrati materi.
  • Filip85
    953
    Nema, niti sam za takve ekstreme, ali proizvodi iz pekare nisu nešto čemu bi sportaši trebali pribjegavati...
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.