• Jurki
    19.6k
    bome na stadionu nas puno nije popilo ni kapi... al sam puno bolje videl utakmicu nego inace :rofl:
  • Mali Zeus
    19.6k
    ↪Mali Zeus bome na stadionu nas puno nije popilo ni kapi... al sam puno bolje videl utakmicu nego inace :rofl:Jurki

Haha da, više si svjestan kaj se događa. :lol:
  • Twisted1
    995
    Ima li netko snimku utakmice?
  • Olmic
    5.2k
    Nevistić siguranMali Zeus

Je siguran je jako, svaki ubacaj moramo drhtat
  • Mali Zeus
    19.6k
    Je siguran je jako, svaki ubacaj moramo drhtatOlmic

Koliko toliko siguran. :grin:
  • ZrnTSCHeZ
    1.6k
    Imali smo od 2018.velikih pobjeda u Europi protiv zvučnih klubova, ali ne sjećam se kad smo koga baš ovolko izdominirali i terorizirali celu tekmu te ih sveli na 0,17xG što maltene odgovara margini statističke greške.

S time da smo uz 3 zabijena gola imali još nekoliko situacija koje smo loše razigrali na samom rubu šesnaesterca (sebičnost Ljube kod šuta, a kasnije Villar koji ne puca nego šalje pas dalje) i neobično loša završnica Zajca na rolici (a la Krovinović).

Pohvale svima za angažman i prezentaciju...stoperi su imponirali, Goda je svoje zatvoril, Moris bil opasan i prema napred, Ljubo (u šprintu) preoral cijeli teren, Zajc i Mišić vodili igru, Beljo pokazal pravi centarforski nos, Hohxa teroriziral energijom, Bakrar se pokazuje kao pravi killer...a kad još Neva skupi hrabrosti za odlučne izlaske na loptu te Hoxha popravi "decision making" (koji mu valjda na 11/100), di bu nam kraj plavi narode
  • Mali Zeus
    19.6k
    Hoxha popravi "decision making" (koji mu valjda na 11/100)ZrnTSCHeZ

Jučer mu je čak i to bilo dobro.
  • Slavonac86
    608
    Prvi put nakon ne znam koliko da stvarno nemam zamjerke niti jednom igracu, cak ni Nevi ne ide na dusu toliko gol jer prakticki nije ni vidio loptu dok nije prosla kroz šumu igraca
  • Jay
    2.7k
    Nadam se da ste svi vidjeli semafor na kraju utakmice, grafika EL i pisalo je WINNER.
    20.5.2026. ce isto pisati
  • Fabercaster
    504
    Od Fenera do Fenera, praktički u isto vrijeme, na istom mjestu sa gotovo identičnim rezultatom. Nadam se da je ovo nagovještaj velikih stvari ove momčadi. Bravo!
  • ZrnTSCHeZ
    1.6k

Ne bih se baš složil i evo samo tri primjera:

prije prvog gola zaštopal tranziciju i zabija se u sredinu gdje gubi loptu (ostaje naših 4 igrača iza nje u protivničkom 16ercu) umjesto da raširi i razigra (Zajca?)...srećom odmah ispravil agresijom i reposjedom iz kojeg je u nastavku zabijen gol

kod drugog gola mi je feeling da je pucal, a da nije ni razmišljal o dodavanju (dopuštam naravno da sam u krivu, al takav je moj dojam), a vrlo slično je bilo i u 82.min kad samo gleda da puca iskosa iako ima slobodnog Kuleta na rolici na sredini

Al kad tekma završi kak sinoć i dok i "loše" odluke urode plodom, fakat ne smijemo biti prekritični
  • Mali Zeus
    19.6k
    Ma gle, nisam rekao da su mu sve odluke bile dobre, nego je čak i za njegove pojmove donosio dobre odluke.
  • Zagi
    11.8k
    Kao da je Orša sve odluke donosio savršeno.
  • Fan
    1.4k
    kod drugog gola mi je feeling da je pucal, a da nije ni razmišljal o dodavanju (dopuštam naravno da sam u krivu, al takav je moj dojam)ZrnTSCHeZ

Doslovno ono što sam i ja razmišljao ali sam se bojao ovdje napisati.
    Glava u pod i 2 solucije: ili napamet ubacivanje u sredinu jer nije ni pogledao ima li koga ili šut po golu, a dojma sam da je bilo ovo drugo, ali da je savršeno ispalo.
  • Infinity
    19.7k
    Ja jos nisam dosao sebi. Predstavu kao sinoc dugo nismo vidjeli, pogotovo onaj dio nakon 2-1. Mislim da su igraci tek tad shvatili da smo bolji. Pucalo se od samopouzdanja. Toliko dobrih defanzivnih startova se nekad nije moglo vidjeti kad se mjesec sabere. I takva mirnoca pri iznosenju lopte iz svoje trecine, vidjelo se da na stoperu igra spanjolac.

Iako smo primili gol koji se mogao izbjeci boljom reakcijom obrane, za mene perfektna utakmica, cista desetka. Mogu oni vrijediti milijardu, imati bivse igrace Citya, Barce, Intera, Reala, PSG-a, turci kao turci nam moraju biti musterije, kao sto i jesu, jer njihove ekipe nisu nista drugo no istrosene zvijezde, a i prevara na njihovoj klupi sinoc nam je bila od koristi. Cista pobjeda bolje ekipe!
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet