• Niko1986
    3.8k
    Sve je to super, ali Fener je imao 66 ulaska u posljednju trećinu, a Dinamo 53. Ne znam koliko još ćemo moći ovako…
  • Zagreb1992
    2.6k

sutra u medijima ..alarm u Dinamu ..GNK ima premalo ulaska u posljednu trećinu
  • Paggini
    70.9k

Ajde napokon netko realan i objektivan, cijelo vrijeme pričam to. Nama kad dodje neka dobra ekipa u finalu EL to će kazniti i onda propala cijela sezona.
  • Georginho
    439
    Ovo danas je bila modra rapsodija.
    A ako se nastavimo dodatno dizati, a trebali bismo, ovo bi mogla i trebala biti sezona za pamćenje.
    Od ovih momaka stvarno smijemo očekivati puno.
  • Krizy
    61.8k
    Pretrčani kilometri:
    11.6 - Zajc :clap:
    10.8 - Ljubičić
    10.5 - Goda
    10.2 - Mišić
    10.1 - Dominguez
    9.5 - McKenna
    9.5 - Hoxha
    9.4 - Valinčić
    9.3 - Lisica
    8.3 - Beljo
    4.3 - Nevistić
    2.4 - Bakrar
    2.2 - Kulenović
    1.3 - Stojković
    0.6 - Villar
    0.4 - Varela

Najviša izmjerena brzina:
    33.8 - Mišić :cool:
    33.8 - Valinčić
    33.5 - Hoxha
  • Mathiasovi Chageri
    6.5k
    Iskreno, ja sam danas baš još jednom s tribine pratio Ljubu i stvarno ne mogu vidjeti zašto ljudi bacaju hejt na njega od početka sezone. Čovjek je baš zvijer. Trči za dvoje, drži sredinu, dosta i suigračima sugerira, a sve tako lagano i elegantno.

Bila je i sekvenca od jedno 6-7 min kad smo baš vidno pali u sredini nakon što je on izašao van. Za mene baš igrač iz sjene koji donosi dosta dobrih stvari.
  • Dzgšb
    1.8k
    Dobit jedne putinovce u subotu s dominacijom, sad druge u srijedu navečer ,nije lako ni Dinamovac biti :grin:
  • dinamo u srcu
    2.4k
    Ajde napokon netko realan i objektivan, cijelo vrijeme pričam to. Nama kad dodje neka dobra ekipa u finalu EL to će kazniti i onda propala cijela sezona.Paggini

najbolje da vratimo ova tri boda, jer to nije dobro, dečki će poletit, napunit se pouzdanjem, a treba bit na zemlji, najbolje da ih se veže na pod, da nitko nigdje ne ide, jedino takvim pristupom možemo naprijed i to je jedini ispravni put.
  • Krizy
    61.8k
    Sedma pobjeda u sezoni = sedma pobjeda u hendikepu!
  • Carmichael
    282
    Mislim da trenutno nismo ni svjesni koliko je zapravo moćan ovaj stoperski par McKenna i Dominguez...
    Tek su na osmoj utakmici zajedno, a što će tek biti za 10, 20 utakmica..
  • austrijanac
    7.9k
    McKenna i DominguezCarmichael

S razlogom sam postavio to pitanje na podcastu za @Niko1986
    Najveći upgrade naspram prošle sezone.
  • pjetlić
    151
    Ne sjecam se "dosadnije" utakmice s nase strane. Kakva kontrola, kakva mirnoca, divota.

Nevistic odlican u ispucavanju.

Godu i Hoxhu je trebalo mijenjat i ranije, umirali su.

Odličan (5)
  • don
    16.1k
    • "Teška srca ću priznati da su Boysi presisali Torcidu, al ono, kvalitetno. Super su koreografije Torcide, brojnost, borba za klub i ostalo. Ali navijanje ovih gori grmi skoro cili utakmicu, nema dosadnih "popevki", imaju punu tribinu koja skoro cila navija. Na Poljudu po sjevera ne navija i onda kad ti za top atmosferu triba Istok, ti ga ne uključis, nego pivas neke svoje pisme o drogi, tući, alkoholu, bijele anđele i slično. Još onda te bakljade koje nas u momentumu vrate nazad, ka sad na derbiju, srica da imaju fizičara pa su izračunali valjda da vitar puse od terena, pa neće bit prekid. Jer jebes to što mi lovimo rezultat, bitno da se objavi to na tim stranicama za navijače. A Boysi lagano svakih par minuta 1 baklju da umrtve igru. Ma..."

pohvale i za tribine :cool:
  • NitkoBitan
    31.9k
    Odjava hehe

17587535674122596000045080928988.jpg
  • Chempers
    858
    Toliko puta smo patentirali ovo prvo kolo na Maksimiru u rujnu da ne znam kako će to izgledat ako jednog dana izgubimo :lol:
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet