• Mali dioničar
    13.9k
    Opraštanje od reprezentacije se dugoročno pokazalo kao promašaj.

    Lovren je recimo nakon one epizode sa ženom i svim peripetijama vezanim uz to propustio Euro i odmah je bilo rečeno da kad bude čist u glavi može ponovno igrati. Dvije godine nakon toga tip igra finale svjetskog prvenstva.

    Ova službena opraštanja su uvijek mač s dvije oštrice. Možda se radi i o egu jer su to sve veliki igrači. Recimo Mandžo. Oprostio se od reprezentacije da bi dao sve od sebe u klubu i onda ga klub odjebe samo tako.

    Rakitić se oprosti pa pregrize jezik.

    Tu bi se mogli ugledati u Srnu i Modrića koji su se vjerojatno ugledali u Kovače i Šimunića koji su igrali dok su mogli hodati.

    Svatko ima svoje faze i opraštati se dok možeš igrati je totalna bezvezarija. Pogotovo u kontekstu Dalićevog vodjenja reprezentacije koji zbilja maksimalno uvažava faze u kojima su pojedini igrači. A i kad je trebao pokazati autoritet prema recimo Ćorluki prije SP, pokazao ga je. Ćorluka je to lijepo vratio - na kraju je bio kao nevažan, a u biti jedan od kljičnih igrača prolaza protiv Rusije u četvrtfinalu.

    Vezano za novajlije - Bradarić me ugodno iznenadio u fazi obrane. Za naprijed odavno znamo da zna. Jedino gdje je visio je defanzivni skok, ali ne znam zašto uopće dolazi do situacije da on nekoga drži kod kornera za protivnika. On će se uklopiti kao što se uklopio i Vlašić. I Ćaleta je sve bolji, jedino je strano tijelo iz nekog razloga Pašalić.

    Kad gledamo ovu tranziciju nakon srebra, po meni je sasvim zadovoljavajuća.
  • Majki2111
    2.6k
    Koji nama rezultat paše FRA-POR u kontekstu našeg prvog mjesta? 0-0 remi??

    Uoravo gledam To i Portugal nešto aktivniji, ali zasad slaba tekma. Bez ijedne veće šanse.
    jglqy1rgh5vq66z1.png
    nvzwf6azli76k2gl.png
    atvtrad231csyjf0.png
  • Majki2111
    2.6k
    Pa još uvijek šanse imamo. Jedino nam Nova isprala mozak da nakon 30% grupe nemamo...
  • ZGBhoy
    1.7k
    I men se čini da je to za mir u kući.
    Mada je Vlašić po meni daleko ispred Pašalić, on mi nikako ne valja
  • LovroZG
    1.3k
    Koji nama rezultat paše FRA-POR u kontekstu našeg prvog mjesta? 0-0 remi??Majki-Papi2111

    Pa pasala bi nam dva njihova remija, onda bi mi s 4 pobjede bili prvi, tj. ovisili bi sami o sebi. Al dobro kaže zapadaš, to je vrlo ambiciozno jer imamo problema s crnim rupama. Drugo poluvrijeme protiv Švicarske i prvo protiv Švedske su bili odlični, al prvo u Švicarskoj i drugo protiv Šveđana smo igrali dosta slabije. Imali smo danas i sreće s čistim penalom koji nam je progledan kroz prste.
  • Bosna86
    11.5k
    Nije bio penal... Po zadnjim napucima Uefe ne sudi se vise ruka ako je bila na podu
  • Majki2111
    2.6k
    Pašalić odgovara kontekst igre sa target manom. Ala Petković i Zapata. Mislim da je Pašalić uveden čisto radi energetskog pitanja. Duplirali nam Bokove Šveđani u drugom, a Kova valjda nije mogao.
  • Majki2111
    2.6k
    Ostalo 0:0 FRA-POR. Najbolji rezultat za nas.
  • Zambatine škude
    2k
    Moj problem s njim i Pašalićem je skroz drugi... Ima razlog zašto on igra u Rusiji i zašto je Pasalic rubni igrač prve postave Atalante ( dok Ilicic nije otišao u k sa zdravljem igrao je zadnjih 20 min).Bosna86

    Igralo se 26 kola prije koronapauze, Pašalić je započeo 16 utakmica. Dvije nije igrao uopće, a samo jednu od ostalih manje od pola sata. Po minutaži je sedmi igrač Atalante lani bio.

    S tim da Atalanta rotira i Muriela i Zapatu koji su im najbolji strijelci. Tako da ovo nikako ne stoji. A da nema gdje igrati kad su svi na broju u reprezentaciji, to se slažem.
  • Mali dioničar
    13.9k
    Ne znam kako bi to trebalo posložiti, ali je činjenica da su Kovačić, Pašalić i Kramarić jako dobri u klubovima, a teško im se nalazi mjesto u reprezentaciji.

    Kao što je činjenica da to nije nikakva iznimka jer je Francuska odbacila Benzemu koju je vrhunski igrač, ali im se nije uklapao u reprezentaciju, a postoje i brojni primjeri neuklapanja u klub. Samo Real ima slučajeve Bale, Jović i Hazard na primjer.
  • Neki tip
    19k
    Vidim dosta pišu što novinari, što ekipa u komentarima, kako je Dalić sinoć (pre)kasno mijenjao.

    I slažem se, Hrvatska je dosta bila pala u 2. i ranije je trebalo mijenjati.

    Međutim, ono što mi se kod Dalića sviđa, a što je kod naših ranijih izbornika nepostojeće (osim, donekle, kod Bilića), jest samokritičnost. Gotovo beziznimno poslije utakmice kaže što je moglo i trebalo bolje:

    0938sk4htzsnldsj.jpg
  • Mali Zeus
    9.2k
    Nije na vrijeme odradio zamjene ali ih je ipak odradio i Krama je na kraju i zabio a Bradarić malo učvrstio obranu.

    Pad u drugom, krivim teške uvjete. :grin:

    Sve super Dalić malo kemijao s formacijom, ali protiv Francuske se moramo vratiti na staro.

    Kovačić još jedna slaba tekma za repku.

    I na kraju, slažem se s @Mali dioničar, Rakitić napravio pravi kuršlus oko svog opraštanja.
  • Guinness
    1.9k
    Pad u drugom, krivim teške uvjete. :grin:Mali Zeus

    Koji su to, molim te?
bold
italic
underline
strike
code
quote
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.