• Jos-Optimus
    7.4k
    a možemo gledati da je zabio gol, prošao još par puta i imao čisti nedosuđeni penal, bez obzira što mi mislili da je trebao bolje reagirati
  • ElDorado
    6.1k
    Drugo poluvrijeme je bio puno bolji. Njegov problem je što zabije glavu u pod i ne vidi ništa oko sebe. U ovoj situaciji je trebao dodati Belji. Nije ga ocito vidio
  • Crni86
    15.4k
    do gola je bio uzasan, doslovce igrac manje. Da je u 2,3 situacije odreagirao vrlo jednostavno mogli smo mi zabit 2,3 gola.

Ono nije penal jer je kontakt vani. Na kraju tu je pokazao svu neinteligenciju gdje ne zeli dodat belji da zabi gol u praznu mrezu. Posrecilo mu se sa onim dalekometnim udarcem ali to je izuzetak, a ne pravilo. Nemojte se sad radi toga zavaravat da je bio dobar ili da ce biti dobar. Tu je vec dve i pol godine i jako dobro znamo koliko je limitiran. Na 20 kriminalnih reakcija ide jedna dobra. Sori to nije za dinamo.

Nije ga ocito vidioElDorado
    Nije vidio ni godu par trenutaka kasnije kad je ovaj bio sam ko duh na 30 metara u polukontri. On vraca loptu u sredinu a goda vec napao prostor.

Jednostavno on ne zna igrat momcadski nogomet. On je ko onaj klinac na igralistu koji ce svake tolko napravit neki slalom i opali po golu, ali zato da zna odigrat nesto momcadski je igrac manje. To su igraci za manje ekipe.
  • Jos-Optimus
    7.4k
    ne govorim da je CR, ali ima Hoxha dobrih strana, posebno kao rotacija i lik koji uvijek daje 100%
  • shameless86
    781
    bas se vidlo nakon gola,koliko mu je značilo..doslo mi zao covjeka koliko ga pljujemo tu (opravadano vecinom)
  • Crni86
    15.4k
    ima dobrih strana ali za malu momcad. Jedan slaven njega moze cekat da na 20 losih poteza dode jedsn dobar,, ali dinsmo ne moze. I nije to nista protiv tog momka nego vec sad vidim kak su svi radi tog gola usli u ekstazu kao i protiv rijeke prije godinu i pol dana kada je zadnji put nesto odigrao. Špikić je imal veci doprinos i bio je duplo bolji pa su ga ljud ovdje tjerali (slagao sam se sa tim jer nije ni on kvaliteta dinama).

Covjek je tehnicki i takticki limitiran. On jednostavno ne zna igrat momcadski nogomet. Uzme loptu glava u pod i ide. Inačica kastratija

Nemojmo sami sebe sad zaslijepit oko njegovih sposobnosti radi jednog poteza.
  • Teofil Kateran
    3.3k
    Ne treba uzdizat Hoxhu nakon jučerašnjeg pogotka, trebamo i dalje bit svjesni svih njegovih mana, ali mislim da bi on bio najbolji fit za startno lijevo krilo protiv Fenerbahcea u srijedu. Obrambeno će pomoći, a prema naprijed će imati još više prostora nego jučer.
  • Keyser Soze
    16.2k
    Ono se dodaje Belji, usprkos golu čovjek realno nije kvaliteta za Dinamo, ali mu odgovaraju utakmice gdje nemamo posjed.
  • DiddyGuela
    4.4k
    Arber je koristan igrac u rotaciji i pogotovo koristan u konteksu utakmice u kojoj ne igramo na posjed nego cekamo protivnika kroz tranziciju.To je pokazao vise puta!

Uostalom, sta bi svi za 1m€ top krilo? Ma dajte. Pa ne vidim niti da smo u ovom PRu doveli znacajnije pojacanje na njegovoj poziciji.

Solidan, upotrebljiv igrac.
  • Teofil Kateran
    3.3k
    usprkos golu čovjek realno nije kvaliteta za DinamoKeyser Soze

Bila je zanimljiva i situacija gdje je Goda u punom trku išao po lijevoj strani, a Hoxha se negdje oko centra s loptom vrti sam oko sebe i ne zna kud će. Da ga je vidio u pravom trenutku mogao je to bit izgledan napad.
  • Keyser Soze
    16.2k
    Da, dobro si se sjetio te situacije. Hoxha jednostavno zabije glavu u pod dok trči, zažmiri i opali, za kombinatoriku nije.
  • Mr Anderson
    14k
    Hoxha nije nakon jučerašnjeg dana ništa drugačiji igrač nego što je bio. Imati će ponekad neki bljesak, napraviti će nešto i ostaviti nas sve u čudu, ali nema konstantu. Nije igrač za prvih 11. Ali koje su alternative. Vidović koji nije pravo krilo i mali Varela koji usprkos ogromnom talentu, fizički još nije za jače utakmice.
  • Masto
    194
    Uvalit ga negdje za 2 milke 3 i od nevistica sta se dobije na zimu i dovest lijevo krilo
  • Paggini
    70k
    1 i 1 nisu 2 nego Arber Hoxha
  • Droljo
    21.1k
    Nebum srao po njemu sigurno danas. Bravo Hoxha. Nek on nama reši tovare 4 puta i meni dovoljno.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet