• Crni86
    14.9k
    o ja bome jucer jesam.

Govor tijela mu je bio:” koji si me k sad stavio da igram”
  • Tranzicijski Napad
    692
    Malo se previse kritizira igrace u zadnje vrijeme.

U 25 min je imao bolju statistiku od Vidovica i zasluzan je za penal svojom kretnjom.

• austrijanac
    7.7k
    Malo se kritizira Hoxhu u zadnje vrijeme.Tranzicijski Napad

Ispravio sam ti tekst.
    Tu kretnju sam ja učio u kadetima Intera (pravog, žutog), kamoli neće to napravit igrač koji igra za najbolji hrvatski klub.

Hoxha je na tarapani, no on ni sam nije svjestan kako igra u Dinamu još uvijek, te kako je preživio čistku.

Ne vidim nijednu stvar po čemu je on prije bio za Dinamo, ni kako je sad.

Vjerojatno se nije moglo nać još jedno krilo pa eto.
  • Tranzicijski Napad
    692
    Super ja sam je ucio jos ranije, a jesi li to vidio od Vidovica?

Vjerojatno je netko sposobniji od nas dvojce odlucio kako mu je mjesto u Dinamu.
  • austrijanac
    7.7k

Ja komentiram Hoxhu, ne Vidovića, Vidovića nigdje nisam spomenuo.

Ali ako te zanima, od Vidovića se traže druge stvari koje sam već spomenuo, gdje mu Heatmap protiv Rijeke točno prikazuje kakva će njegova igra bit ove sezone.

Obojica su ušla loše u sezonu, ali Hoxhu i Vidovića nema smisla uspoređivat jer su dva drugačija tipa igrača, te je ovaj već gotov igrač od 27 godina kojemu je ta brzina jedino što donekle ima, dok drugi ima 21.

A s obzirom koliko podržavam tvoj rad na Xu, očekujem od tebe da vidiš te stvari. Nit ih ima smisla uspoređivat, nit Hoxhu pravit herojem radi jedne polu kretnje.
  • Tranzicijski Napad
    692

Znam ja dobro kako oni nisu isti profil krila ali imaju iste ciljeve. Mene samo smeta pljuvanje po igracu koji je ove sezone odigro 135 minuta i dao solidan doprinos.
  • Ljubo
    41
    uredu, neke stvari koje si izanalizirao su dobre ali ide utakmicu po utakmicu ove sezone koje je igrao. Protiv Osijeka je bio dobar i unio dosta živosti i za mene dobio plus tu tekmu. Protiv Vukovara ista priča i to je još okrunio asistencijom. Rijeka daleko najlošijega zamijena koja je ušla, to dovoljno govori. Istra je bila korektna sve do one situacije za gol koja je bila kao stvorena za njega i to on jednostavno mora zabiti. I onda dolazimo do Varaždina gdje je jednostavno bio loš. Slažem se sa tobom da je on solidan igrač ali kada ulazi kao joker sa klupe i prva zamijena u Dinamu se očekuje puno više.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet