• Infinity
    15.2k
    S obzirom da Dinamo 2 igra 2.HNL onda stadion na kojem igraju mora zadovoljavati uslove igranja 2.HNL. HK nije u upotrebi iz razloga sto je 'krov' na jedinoj tribini koju ima opasan po zivot. Stadion tako nema minimum uslova. Da na istocnoj strani HK ima tribina s 1.000 mjesta, na njoj neki minimum za novinare i komentatore i moglo bi se igrati. Ovako je to igraliste bez tribine.
  • NORTE
    8.9k
    S ulaganjima kluba i grada u stadion od 2010. koliko bi se love skupilo za novi stadion? Postavljeno je 7500 m2 novog plavog tepiha teško oštećenog nakon potresa. Kupljene su nove klupe za rezervne igrače, neophodna investicija. Jug se sanira, ulupavaju se novi milijuni u smeće bez dna, što još hoćete, džigericu?
    ki99iobnsmx81nc7.jpg
    lmwh10bdoi02jwxc.jpg
  • Mali dioničar
    14k
    Odličan ciganski video sa derbija protiv njih 1961. Iako bi mu možda mjesto bilo pod drugom temom, stavljam ga ovdje jer se u reportaži odlično vidi stadion.

  • Kwedi
    3.8k
    Odličan ciganski video sa derbija protiv njih 1961. Iako bi mu možda mjesto bilo pod drugom temom, stavljam ga ovdje jer se u reportaži odlično vidi stadion.Mali dioničar

    Vrhunski. Mislim da na netu nema niti jedna ovako kvalitetna snimka Maksimira iz tog razdoblja
  • markoli
    1.6k
    Ima i ova snimka iz 1951. Ne vidi se stadion kvalitetno kao na ovoj iz 1961., ali se u par kadrova vidi da je u tih deset godina puno napravljeno.

    https://www.youtube.com/watch?v=2hA_WHnQ598
  • Mali dioničar
    14k
    Da, ovaj njihov Guja ima jako zanimljivog materijala.
  • Kwedi
    3.8k
    Kad smo u komšiluku... ima inače na RTS-u, njihovoj aplikaciji ko HRTi cijela utakmica ili skraćeni snimak OFK i Dinamo,al jebiga - nemam znanja kak to skinuti
  • flexXy
    1.9k
    Znaci grad je priznao da nije napravljena inspekcija i uvid u stanje stadiona a klub obnavlja jednu od tih tribina na koju je vec pustao gledatelje jer je navodno ostecena. Jesam ja tu lud ili mi ovo nema nikakvog smisla.
  • Mali Zeus
    9.3k
    Olivari fino nabraja u kaj je sve i koliko dinamo uložio. Čitajući to mogu samo zaključiti - nije im lako.

    15 milja u godinu dana u rupu bez dna. :clap:
  • SAS1987
    13.2k
    Znaci grad je priznao da nije napravljena inspekcija i uvid u stanje stadiona a klub obnavlja jednu od tih tribina na koju je vec pustao gledatelje jer je navodno ostecena. Jesam ja tu lud ili mi ovo nema nikakvog smisla.flexXy

    Meni je najluđe da je ljudima i medijima svejedno za to. Netko bi mogao izgubiti život na stadionu a nikom ništa, nikakav pritisak na politiku itd. A samo zbog toga bi trebala letjeti uprava.
  • NORTE
    8.9k
    Olivari fino nabraja u kaj je sve i koliko dinamo uložio. Čitajući to mogu samo zaključiti - nije im lako.

    15 milja u godinu dana u rupu bez dna. :clap:
    Mali Zeus

    Dobro uložena sredstva od "ušteđenih" para od Bjelice i stožera. Ovi iz Osijeka uzeli ovaj skupi stožer i grade novi stadion, umjesto da obnove stari ružni stadion.
  • Mali Zeus
    9.3k
    Dobro uložena sredstva od "ušteđenih" para od Bjelice i stožera. Ovi iz Osijeka uzeli ovaj skupi stožer i grade novi stadion, umjesto da obnove stari ružni stadion.NORTE

    Da, budale, mislim kaj fali Gradskom vrtu, malo se ulicka, stavi plavo-bijela trava za ukras, nove stolice, eventualno krov i to super izgleda.
  • SAS1987
    13.2k
    Super, Dinamo obnavlja jug, jako pametno. A što to obnavljaju ako uopće nije bilo statičkog pregleda? Pa ako se stvarno sređuje statika onda valjda treba postojati neki projekt? I uz to, nebi dinamo u teoriji trebao dozvolu grada? Gdje je dokumentacija o tome?

    Ako mogu brez suglasnosti grada napraviti takve radove onda nek sagrade novi istok i jug.
  • Bosna86
    11.5k
    vmc17stvotx02dgw.jpeg

    A ovo je u praksi obnova Maksimira... Nabacati će dodatno još malo betona, pokrpati rupe i vozi dalje
bold
italic
underline
strike
code
quote
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.