Mali Zeus
Mali Zeus         
         Nitko ne zaziva njegovu smjenu radi jednog poraza od jučer,nego mi od početka izgledamo neuvjerljivo,pokoje poluvrijeme bolje odigrano,ostalo za zaborav. — Odani Zgd
 Mali Zeus
Mali Zeus         
         Ja nisam to pisao, ali konkretno 4-5 igrača Belupa koje znam mi je to potvrdilo, kao sto su mi i rekli da Gregurina će teško biti dobar glavni trener jer im je svima vise manje bio prijatelj kao pomoćnik i da je tu pitanje autoriteta — Miro Vugrinec

Mali Zeus
Mali Zeus         
         Imam dojam da on varelu ni ne dozivljava. Na presici sve sto ima za rec je da decko ima 16 godina da je imo prehladu i da nije znao oce igrat. Nevjerojatno. — Goncalo Santos

Tongo Doumbia
Tongo Doumbia         
          Droljo
Droljo         
         ali po meni za ovo sinoć nije pretjerano kriv — Tongo Doumbia

Noel
Noel         
          Tongo Doumbia
Tongo Doumbia         

Mali Zeus
Mali Zeus         
         Imaš na kraju sažetka maxsporta na YouTube. Igrači se pozdravljaju treneri ,stožeri a on sjedi na klupi, pogled u prazninu i tješi ga netko od pomoćnika. — Noel
 ElDorado
ElDorado         

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.