Nitko ne zaziva njegovu smjenu radi jednog poraza od jučer,nego mi od početka izgledamo neuvjerljivo,pokoje poluvrijeme bolje odigrano,ostalo za zaborav. — Odani Zgd
Ja nisam to pisao, ali konkretno 4-5 igrača Belupa koje znam mi je to potvrdilo, kao sto su mi i rekli da Gregurina će teško biti dobar glavni trener jer im je svima vise manje bio prijatelj kao pomoćnik i da je tu pitanje autoriteta — Miro Vugrinec
Imam dojam da on varelu ni ne dozivljava. Na presici sve sto ima za rec je da decko ima 16 godina da je imo prehladu i da nije znao oce igrat. Nevjerojatno. — Goncalo Santos
ali po meni za ovo sinoć nije pretjerano kriv — Tongo Doumbia
Imaš na kraju sažetka maxsporta na YouTube. Igrači se pozdravljaju treneri ,stožeri a on sjedi na klupi, pogled u prazninu i tješi ga netko od pomoćnika. — Noel
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.