• Goncalo Santos
    917
    Imam dojam da on varelu ni ne dozivljava. Na presici sve sto ima za rec je da decko ima 16 godina da je imo prehladu i da nije znao oce igrat. Nevjerojatno.

I onda kaze moja je krivnja sta nisam pripremio ekipu i dovoljno naglasio da je gorica dobra ekipa. Znaci za poljud mu je to lekcija, vjerojatno ce provesti pola sata pricajuci decki pazite, hajduk je bas dobra ekipa, pazite dobri su.

Opet prosipanje floskula mozemo bolje, ovo je opomena.

I cim vidim da njega brine sta nema stojkovica za derbi sve mi je jasno. Da moze stojkoviv bi mu opet u prvih 11 igro.

Gleda s ruba terena i nista ne vidi, ne primjecuje varelu, ne vidi igru stojkovica. Nemam rijeci vise...
  • crophantom
    2k
    Kovi je sve išlo kao po loju (rezultatski) baš do njegovog Varaždina.
    Sad ima 2 jebene tekme u nizu, vidjet cemo kako ce se snaci... sad sam doso doma i pogledao presicu, izgleda mi ko srna pred svjetlima.
    Nadam se da u svlačionici ulijeva malo vise povjerenja, ali ne bi mu bio u koži, Poljud pa Fener bi i za iskusnije bio jeben test u ovoj situaciji.
  • dmil
    1k
    iskreno, ja ne vidim nikakav trenerski potpis u ovoj ekipi, cini mi se da ekipa i dalje igra na Jakirovicevim postavkama, doslovno se nista nije promjenilo
  • Crni86
    15.1k
    da ekipa i dalje igra na Jakirovicevim postavkamadmil

A 99,9 % igraca izmjenjeno :rofl:

Domingez, mckenna i ljubicic gledali u slobodno vrijeme jakirov dinamo da pokupe štoseve
  • dmil
    1k
    pa to je i najtuznije, sve te promjene, a sve je ostalo isto

i smeta me sto imamo ogroman kadar, s igracima svakakvih profila i nema promjena formacije, uloga na terenu, a realno moze se, nego samo klasicna pozicija za poziciju, koja je onda svrha imati takvu fleksibinost na klupi kad je se nece koristiti
  • Crni86
    15.1k
    Primaml gol za 0:2 u 47. minuti. Umjesto da je kule vec u 48. minuti u igri i da krecemo na sve ili nista, mi cekamo 10 minuta kada napokon krecemo u igru s dva napadaca.

Malo muda od trenera nekad zelim. Jbga bit ce i pogresaka u takvim situacijama, ali daj pokazi malo muda.
  • Keyser Soze
    16.1k
    Kovačević mora shvatit da ovo nije Slaven Belupo.
    Iako, ja mislim da ni u slučaju poraza na Poljudu neće dobit otkaz, al bi ga time zaslužio.
  • Mr Anderson
    13.9k
    Bože budalaša, mijenjali bi trenera nakon prvog poraza, nakon drugog budu Dabca, nakon trećeg i Bobana.
  • Noel
    15.7k
    Moram iskreno reć kao jedan od najvećih zagovaratelja Marija Kovačevića na Zoni da me razočarao. Ne rezultatom, ne igrom rano je još za najbitnije zaključke nego načinom na koji istupa u medijima i načinom na koji se ponaša kao trener Dinama. Danas većinu utakmice ga nije bilo tamo di treba bit a to je na rubu trenerske linije i urlat na svoje igrače koji su izašli na teren kao uspavane ljenčine. Druga stvar sad sam vidio u sažetku kad sam došao s tekme on je ostao sjedit na klupi i tupi pogled u prazno tješio ga je netko od pomoćnika to je baš alarm i užasno mi je to vidjet kod trenera Dinama. Mislim da će sigurno sljedeće dvije utakmice odredit njegovu sudbinu na klupi Dinama. Vjerujem još u njega ali mi se čini totalno pogubljen a još je kalendarski ljeto.
  • Dinamosaur
    2.5k
    Doma izgubti od Gorice ne smiješ.
    Ne smiješ!
  • dmil
    1k
    mislim da ce se crta njega kao trenera i ove ekipe podvuci nakon perioda Fener, Slaven, Maccabi, Loksa, tu ako izvucemo negativan niz, ili ne uzmemo bar 9 bodova, po meni nije to to, a sve ispod 7 bi bila tragedija s obzirom na ulozeno
  • mrgud
    521
    Meni je drag Kova ali ako ne ide,ne ide.Bolje i za njega i nas da se raziđemo.Ovako se bojim da će upadati u sve veću rupu iz koje se nečemo izvuči i ode sezona u vjetar
  • Miro Vugrinec
    9.6k
    Pisao sam davno već za Maria, neki su me sprdali da gluposti pišem kad sam pisao da je to čovjek koji je vrhunska osoba, da ga svi igrači cijene i poštuju zbog toga, da je dobra atmosfera uvijek kod njega i da igračima daje slobodu, ponajviše radi toga sto nije taktički školovan trener i da bi zbog toga mogli ispaštati u tekmama gdje ugramo protiv taktički potkovanih momčadi. To mi je reklo barem 5 igrača koje je trenirao i evo sada se sve to i ispostavlja kao točno, dobar čovjek, ali taktički limitiran. Stvarno mi je čovjek kao osoba nemoguce drag, želim mu svu srecu na klupi, da demantira te moje rijeci, ali sve sto vrijeme vise prolazi sve manje sam siguran u to.

A naš problem kao kluba je sto smo kao navijači postali jako slični onima dolje, totalno neobjektivni, počeli smo gledati stvari ružičastim naočalama i tek kad se zareda s dva kiksa onda se neke stvari počnu propitkivati. Poslije Varaždina kad smo neki pisali da smo uzeli 13 bodova i da je bodovni konto puno bolji od igre, da izgledamo neuvjerljivo velika većina je pisala da gluposti pišemo. Ali činjenica je da u ovoj sezoni imamo dobro odigrano samo 90 mik protiv Istre, protiv Osijeka tekma di smo bez problema i mogli izgubiti, ali otišlo na našu stranu srećom. Protiv smjesnog Vukovara tek od 45 min i gola iz prekida malo proigrali, protiv nikad gore Rijeke pukom srećom upisali 3 boda, ljudi nas pojeli drugo poluvrijeme. U Varaždinu smo odigrali jako dobro prvo, ali drugo nas Varaždin pročitao i nadigrao potpuno i uzeo nam bod. Danas ne treba ni komentirat. Sreća pa je konkurencija nikakva, ali bome i mi smo nikakvi i nikako ne idemo naprijed. Za sad sve ipak jako liči na prošlu sezonu gdje su svi pali u euforiju nakon jedne dvije dobre hnl tekme, pa se vrlo brzo razocarali. Nadajmo se da će Kova pokazati znanje, postaviti dobro ekipu, već za vikend uzeti 3 boda na Poljudu i da će nas to konačno dici jer jako jako stagniramo.

P.s nadodao bih, da jedini trener kojeg vidim na balkanu da Dinamu može dati Dinamov identitet i igrati suveren nogomet je Albert Riera i njega treba pikirati kao prvog idućeg ukoliko dođe do potrebe za smjenom
  • Keyser Soze
    16.1k
    Mi ovako stagniramo još od sezone pod Jakirom. Tad se dupla kruna uzela, ali na mišiće s igračima koji znaju osvajati titule. Od tog naslova smo se srozali s kvalitetom igrača i počeli smo kiksati utakmice koje bi prije pobjeđivali zatvorenih očiju, ja stvarno ne znam što je problem, ali kvalitetom jako stagniramo zadnje 2-3 sezone, a liga je smiješna.
  • mrgud
    521
    Netko je bio pisao tu na forumu da mu je Gregurina slagao taktiku.Sad jel to istina ili nije ne znam
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.