• Blueshadow86
    4.1k
    Nema tu ispravljanja ako pobijedi tovare i te puste spike... Tovare moraš pobijediti svakako, a ovu si popušio i nema ispravljanja sada. Imao si 100 minuta gdje se ispravljaju stvari, nisi uspio i to je to.
    Ne volim Carevića, ali ga je danas školovao.
  • Zagi
    11.6k
    Loš ulaz u tekmu, treba priznati da ga je nadmudrio Carević.

Jako dobra i pravovremena reakcija na poluvremenu koju u dvije minute uništi Stojkovićev nedostatak inteligencije, a golmana ima takvog kakvog ima (trenutno, nadam se).

Izgleda da je trener ipak vidio bolje od nas tu i da ima razloga zakaj ne igraju Villar i Vinlof, Stojković na krilu i hrpa stvari koje smo zazivali na forumu.

Puno se pouka može izvući iz ove tekme.
  • hardek
    6.3k
    Ne volim Carevića, ali ga je danas školovao.Blueshadow86

Ne znam zašto je ljudima teško priznati da je Carević dobar trener. Čovjek je sa krš ekipom uzeo 8 bodova a još nisu odigrali 1 utakmicu kod kuće. Uz Šafarića najbolji trener u prvih 6 kola
  • miro
    7.5k
    Carević je jedan od rijektih, a možda i jedini trener koji napreduje iz sezone u sezonu. Sjećam se kad je krenuo, to je bilo grozno, ali izgleda da čovjek uči i ide naprijed
  • Blueshadow86
    4.1k
    Nisam rekao da nije dobar trener. Rekao sam da ga ne volim, a to je velika razlika. A kao trener mi je ok, pa čak i dobar. S tim da je tek na početku trenerske karijere. Moglo bi biti nešto od njega.
  • Goncalo Santos
    910
    Kova obecaje igracima garant ko ce uc da se netko ne uvrijedi. Ne zna se prilagoditi nit ima karaktera da on u svlacionici razbudi ekipu. Ako nemos okrenut doma goricu, cemu se nadati protiv hajduka pod onim pritiskom, prepast ce se i gledat raspad sistema. Varelu uvest nece nego hoxhu.
  • DiddyGuela
    4.3k
    Mislim da je ovo pocetak kraja za naseg trenera. Ona reakcija po zavrsetku utakmice gdje Kova sjedi na klupi kao da mu je netko umro pokazuje koliko je on sam spreman za klupu Dinama. I opet - netko je i ovo trebao znati prije nego se odlucio za Kovu.
  • Dudu
    2.6k
    Za mene ovo nije njegov poraz. Loše je postavio prvo poluvrijeme, ali detektirao je loše karike i napravio 3 izmjene, sad što prime gol u prvoj minuti nastavka.

I onda nakon povratka u utakmicu i momentuma na našoj strani dobije crveni Stojković. Može se eventualno zamjerit izvođenje Belje, ali zbog tog zazivati smjenu nema smisla...
  • Krulek
    877
    S obzirom na karakter teško će Boban priznati da je sa Kovačevićem pogriješio. Nema tu nikakve smjene trenera. Nažalost.
  • Danko
    2.2k

Kaj nije onom prvom treneru kojeg je doveo u milan brzo pokazao vrata?
  • Filip 91
    1.8k
    Ocajno vođenje utakmice i to ne samo danas. Trebao je radit zamjene vec nakon 20 minuta zbog beskrvnosti. Nije on kapacitet za trenera Dinama.
  • Efes Pilsen
    12.8k
    Nevistic je ciji izbor?
  • Krulek
    877

Koliko se sjećam nije ga on doveo pa ga je lako i eliminirao.
  • cibona
    6.3k
    Bojim se za njegovo zdravlje. Dinamo donosi previše stresa u životu, a mislim da je ovo bio preveliki zalogaj za njega. Ne vidim viziju ni ideju, već se počeo gubiti u svojim zamislima, a ovo mu je tek šesta utakmice u HNL-u. Što će biti kada krene europa? Previše je tu kontradiktornosti za ovako malo vremena što je proveo u klupi.

Igramo formaciju koja ovisi o krilima, a u momčadi imamo jedno i pol krilo. Hoxhu ne računam jer je i laiku jasno da od njega neće biti ništa.

Ps. je li on jedini trener u povijesti koji svaku utakmicu ima šablonsku zamjenu u kojoj mijenja jednog lijevog beka da bi uveo drugog?
  • Dudu
    2.6k

Valjda nekog vraga rade i treneri golmana, ako mu kažu da je Filipović bolji, sumnjam da ne bi uvažio sugestiju.. za mene isto Nevistić je bezveze golman, ali prijelazni rok je gotov
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.