• Blueshadow86
    4.1k
    Mislim ne izgleda ovo dobro svakako, ali nije čak 100 posto njegova krivnja.Dragon1Warrior123

Istina, nije za sve kriv, ali za čega pozitivno da se hvatamo? Igre nema, šablonske izmjene za koje valjda 90% foruma zna u kojoj minuti ide izmjena, tko ulazi, a to izlazi van. Jednostavno, igre nema, a nije da je 1. ili 2. kolo. Nešto se mora napraviti dok ne bude kasno. Opet.
  • Crusades
    18.8k
    Prvi poraz, zazivanje smjene.austrijanac

To je još i dobro. Mogao je i nakon prve prijateljske bit bivši.
  • tigric
    887
    Ma nece dobit sad, ali nakon Fenera oce.
  • Zg123
    2.5k
    Ne treba sada zazivati bilo kakvu smjenu. Ja sam prvi bio protiv dolaska Kove i dalje nisam optimistican jer jednostavno cinjenicno nema sanse da lik koji je do sada vodio Slaven, Varazdin i neke nizeligase s 50 godina na ledjima je neki trenerski mag. Zasto je Boban njega izabrao i sto je to vidio u njemu ja ne znam, ali ga treba istrpiti jos nekoliko utakmica i pustit ga da radi. Sad krece dvostruki program pa cemo vidjeti na cemu smo.
  • Masto
    165
    Bit ce kova dobar kad dobije hajduk i s fenerom iks odigra
  • Blueshadow86
    4.1k
    Sad krece dvostruki program pa cemo vidjeti na cemu smo.Zg123

Toga se najviše i plašim.
  • Orc123
    13.2k
    Miki moj ti nemas plan B.....a to ne moze prolazit u Dinamu.
  • Big Daddy
    1.6k
    Izgubio se. A nije se nikad ni našao. Otkaz.
  • hardek
    6.3k
    Nadam se da je Kova iz ove utakmice naučio neke stvari:

- veza Villar, Mišić i Ljubičić ne može igrati zajedno
    - Stojković nije igrač za prvih 11 i Vidović bi trebao u hijerarhiju ispred njega kao i Zajc
    - Valinčić mora dobiti konkurenciju pa makar to bio mali Mikić ako već postoji problem sa RPG-om
  • Hnlovac
    3.3k
    Više smjena treba na forumu nego na klupi nakon 1. poraza
  • striko
    2.4k
    Shvatio bi da je prvi poraz na Poljudu, Rujevici i sl. Tebe je Gorica pojela u agresiji na Maksimiru.

Što ti sada vrijede 3 boda na Rujevici kad ih ovako poništavaš?
  • Kujtim Shalla
    6.4k
    Prvi trener Dinama Koga je Gorica pobjedila na Maksimiru
  • Jaki991
    396
    Al te dalicevske ziheraske spike sa vadenjem vinlofa koji ti igra dobru tekmu zato sto si stavio varelu na krilo... pa kaj je zakonom zabranjeno imat dva ful ofenzivna igraca na istoj strani ? Dok gubis... od jbne gorice
  • miro
    7.5k
    ali krivo, nije samo u agresiji. Ovi su smisleno igrali 100 minuta koliko je tekma trajala i ti im se ne znaš suprotstavit. Slobodno ljeto, 2 mjeseca za taktičke zamisli - ok puno novih igrača, ali prst na čelo svi u klubu
  • bobanzg
    33
    Sve me strah pripreme utakmice i "taktike" za magarad.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.