• Keyser Soze
    16.1k
    Poraz na Poljudu bi značio 1 bod u 3 utakmice i po meni otkaz. Mora dobiti u subotu.
  • NitkoBitan
    31.6k
    Otkaz je greska. Cisto ponavljanje greske iz prosle sezone.
  • mosad
    1.8k
    Uvedi im ciklu kova
  • San Lorenzo
    21.7k
    S obzirom na karakter teško će Boban priznati da je sa Kovačevićem pogriješio. Nema tu nikakve smjene trenera. NažalostKrulek

Normalno da ga neće smjenit večeras, ali varaš se ako misliš da će Boban skrštenih ruku tolerirati ovakve prezentacije ako iste potraju još mjesec dana.
  • Crni86
    15.1k
    Prvi poraz, zazivanje smjene.austrijanac

Ha…. Ne dobije li tovare za vikend, bit ce to 3 utakmice bez pobjede u hnlu. Ne igras jos europu, utroseni veliki novci u momcad.

Po meni je sasvim legitimno da se o tome raspravlja.
  • Kujtim Shalla
    6.4k
    Covjek izjavio da Mišic i Villar nisundobri u paru, znaci da to znas , ali opet ih stavis jer imas pritisak iz vana. Ti si tu da napravio rezultat,vratis titulu a ne da igracina ispunjavas zelje. Midtjylland je otpustio trenera prošlo kolo jednostvno jer nisu igrali onako kako zele,nije bilo napretka u igri. I orpuste covjeka koji nije izgubio 17 Kola za redom. A mi radimo i dalje šablonske izmjene , ne djelujemo gladni na terenu. Ne grizemo. Nekako mi sve gore i gore djeluje momcad . Mi ovakvih ni tovare nikakve ne mozemo dobit . Daj boze da se varam pa da se trznu nakon ovoga
    Ali nakon lose izvedbe protiv varazdina , reprezentativaca stanka mi Jos gori
  • bobanzg
    33
    Čovjek mrtav hladan na pitanje zašto su bili uspavani kaže ne znam. :death:
  • San Lorenzo
    21.7k
    Čovjek mrtav hladan na pitanje zašto su bili uspavani kaže ne znambobanzg

Treba vratit Vlatku, otkad nema njene kave stalno smo uspavani i spori.
  • emilperska
    11.6k
    Ako i prezivi Poljud nekim Xom.
    Ima:

Fener (D)
    Slaven (D)
    Maccabi (G)
    Loksa (D/G)

Čovjek mora totalni zaokret sebe i ekipe napravit u tjednima kad baš i nema treninge nego se sve svodi na ritam putovanje, utakmica, relaksacijski trening pa 1 ozbiljni trening i opet utakmica.
    Malo vjerojatno, ali neka nas sve iznenadi jer sumnjam da ce papire dobit baš veceras.

Boban je inatljiv čovjek, moguce da se s Kovom i zainati malo više. Ali je ujedno i previše inteligentan da ne zna da Kova ruši ugled i njemu ako se ne stabilizira.

Na temi utakmice sam detaljnije obrazlagao zašto je on za mene v.d. trenera. U suštini najviše brine sto vidi da nema jebenih krila u momčadi. I ako je vec to bio dogovor i plan onda je teški prevarant od trenera jer mu se svaka druga akcija svodi na izolaciju na krilo gdje nemamo baš nikog da prolazi ikog 1 na 1 u maniri krila. Danas smo 20 puta dali loptu Vareli u noge da valjda glumi Jamala i Messija odjednom.

Nula ideje.
  • Orc123
    13.2k
    Jednostavno....na Poljudu ili ce pokazati da zasluzuje klupu Dinama ili ce si potpisati otkaz.

U rukama ima pre skupu igracku da bi se ucio voziti na njoj! Momcad je daleko najkvalitetnija u ligi, pokazuje da moze ali isto tako pokazuje ogeomne oscilacije za koje je odgovoran trener.
  • Dadox
    999
    Ja mislim da Zvone čvrsto stoji iza njega jer ga je on i doveo.Po meni nema šanse da ga smijeni osim u nekom ludom scenariju tipa 4,5 poraza zaredom
  • emilperska
    11.6k
    Jednostavno....na Poljudu ili ce pokazati da zasluzuje klupu Dinama ili ce si potpisati otkaz.Orc123

Mislim da cemo ipak pricekati kolo ili 2. X je najrealniji rezultat. Tu nema otkaza vjv. Fener ili Slaven ako kiksa. Fener ce isto X prezivit iako je Fener mega ekipa, ali sam se doveo do tog da ne smije izgubit.
  • Zagi
    11.6k
    Pogreška uviđena i ispravljena na poluvremenu.
    Čvrsto uz trenera.
  • Crni86
    15.1k
    Meni smo izgledali kao da smo van ritma. Imali smo pauzu 2 tjedna, brojni igraci iz prvih 11 nisu odigrali minute u ovih dva tjedna.

Lako je biti general poslije bitke slazem se. Ali s danasnjeg aspekta reko bi da je bila pogreska da se belji, ljubi, lisici i ostalima nije dalo bar jedno poluvrijeme u kupu.
  • GeneralNapoleon
    2k
    Neka kaze ko kaj hoce. Ja ne vidim da igramo ista bolje od prosle sezone. Cak su rezultati nakon 6 kola bodovno identicni. I na Ruji i u Osijeku puno srece koja je malo nasminkala rezultat.

Jasno je i meni da je dobio totalno novu ekipu ali imao si najduze pripreme bez europskih kvalifikacija. Valjda se i tu nesto napravilo il trebalo napravit. Kiks u Varazdinu izolirano jos mogu prebolit. Varazdin je ozbiljna ekipa. Ali da na Maksiniru zasluzeno popusis protiv Gorice nakon kaj tovari kiksaju je nedopustivo.

Uveo se u gadnu situaciju. Sad mu je poljud kljucan. Da je dobio danas, mogao je ici opustno razbijat tovare. Ali na osnovu svega videnoga nemam nikakav optimizam za derbi.

Ocekujem identicno sranje od utakmice kao zadnje dvije sezone tamo koju ce odlucit neki zalutali metak. I kak to u zadnje dvije godine bude najcesce u korist tovara.

Nakon ovoga danas mislim da je potpuno logicno da mu trenersku stolicu dohvacaju lagane vibracije. A ak popusi derbi ce se pocet i trest. Jer sve je to u teoriji krasno i lijepo kad se govori da treba vremena. Samo je problem kaj u Dinamu vremena nema.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.