• Mali Zeus
    19.4k
    Nitko ne zaziva njegovu smjenu radi jednog poraza od jučer,nego mi od početka izgledamo neuvjerljivo,pokoje poluvrijeme bolje odigrano,ostalo za zaborav.Odani Zgd

Nećemo sad pretjerivati, s obzirom da je momčad potpuno nova izgledali smo dobro uz koje kašljucanje protiv rijeke drugo poluvrijeme i varaždina. Nećemo sad onako tipično sve ocijeniti kao loše valjda zbog ovog kaj se jučer dogodilo. I naravno već priča o smjeni kod prvog poraza. Mislim, bilo je za očekivati da će reakcije biti takve, al svejedno žalosno.
  • Mali Zeus
    19.4k
    Sve mogu shvatit, ali onakvo beznadno držanje i taj famozni govor tijela... Ti si slomljen, poražen i izgledaš kao da ćeš se rasplakati svakog trenaJay

Imaš snimku možda?
    On ima uvijek isti govor tijela, uvijek isto govori, možda je jučer bilo nešto posebno nakon tekme?
  • Mali Zeus
    19.4k
    Ja nisam to pisao, ali konkretno 4-5 igrača Belupa koje znam mi je to potvrdilo, kao sto su mi i rekli da Gregurina će teško biti dobar glavni trener jer im je svima vise manje bio prijatelj kao pomoćnik i da je tu pitanje autoritetaMiro Vugrinec

Tko mu je u Varaždinu slagao taktiku? Ima nekih 4, 5 igrača tam da ih pitaš?
  • Goncalo Santos
    931
    misli li netko da je on u stanju ovo promijeniti, sa 50 godina?

Jel vidi neko kovacevica koji ljut upada u svlacionicu galami, ali i sokira podize ekipu koja je potonula?

Ne mogu slusat vise o tome da je dusa od covjeka i kroz sta je sve prosao. Igraci ne zasluzuju takav tretman, oni zaraduju milijune i ne prolaze kod njih takve price. Bez cvrste ruke nema nista, on to nije nit je bio nit ce biti.
  • Neron53
    2.1k
    Kovaceviceva simpaticnost, bolje receno empatija prema njemu vjerojatno nama brani da ga izvrijedjamo i popjujemo onako kako bi bilo koga drugoga na njegovom mjestu.
    Koliko bi imali strpljenja prema bilo kome drugome?
  • Jay
    2.6k

Nemam snimku, ovo je moj dojam na temelju viđenog.
  • Mali Zeus
    19.4k
    Imam dojam da on varelu ni ne dozivljava. Na presici sve sto ima za rec je da decko ima 16 godina da je imo prehladu i da nije znao oce igrat. Nevjerojatno.Goncalo Santos

Pa jučer ga je ubacio u igru, kako ga ne primjećuje? Kaj bi trebao još dodatno pričati o njemu, ne kužim?
  • Tongo Doumbia
    6.9k
    Rapidno ste došli od one prve pressice “simpatični mali pozitivni dobri čovječuljak, jao kak se izgubio i nije znao nać izlaz i vrata pa mu Zvone pomogao…” do “ovakav govor tijela niš ne valja i ne zna on šta radi, nije mu ovo Varteks”.

Da budemo iskreni, nikad ga ne bi doveo u Dinamo, ma ni u najluđim snovima, ali po meni za ovo sinoć nije pretjerano kriv. Kažem, ni pretjerano zaslužan za ovo do sada, da bi u njemu vidio Fergusona ili Kopića, ovisno o perspektivi.
  • Droljo
    21.1k
    ali po meni za ovo sinoć nije pretjerano krivTongo Doumbia

A tko je? Tko je imao dva tjedna za pripremit ekipu na taktičke zamke carevića i brutalnu kvalitetu goričana?
  • Noel
    15.8k

Imaš na kraju sažetka maxsporta na YouTube. Igrači se pozdravljaju treneri ,stožeri a on sjedi na klupi, pogled u prazninu i tješi ga netko od pomoćnika.
  • Tongo Doumbia
    6.9k
    Pa isti onaj koji je i do sad klimavo odradio sve osim Istre, što sam uostalom i argumentirao nakon Varaždina.

To ti objašnjava ovaj dio ni pretjerano kriv a ni zaslužan.
  • Mali Zeus
    19.4k
    Imaš na kraju sažetka maxsporta na YouTube. Igrači se pozdravljaju treneri ,stožeri a on sjedi na klupi, pogled u prazninu i tješi ga netko od pomoćnika.Noel

VIdio sam, dobro i?
    Nije ga nitko tješio nego ga je pomoćnik potapšao po ramenu. Sjedio je valjda par sekundi jer je bio u šoku.
  • Droljo
    21.1k
    Ako dovodimo igrače iz belupa i istre, ako dovodimo trenera iz Varaždina ili belupa možemo biti belupo ili istra. U najboljem slučaju Varaždin.
  • ElDorado
    5.9k
    Ne želim nikako biti negativan. Samo realan. Previše se priča o pojedincima i njihovoj kvaliteti ili nekvaliteti.
    Ljudi mi nakon 2 mjeseca priprema i 6-7 tekmi jučer nemamo igru. Ne znamo izaći, ne znamo kretnje vezne linije, ne znamo gdje stoje krila, gdje se dižu bekovi. Beljo potpuno odsječen, ne stvarju se trokuti, ne igraju dupli pasevi. Samo povratne i povratne i povratne i tako do beskraja.
    Defenzivna tranzicija potpuni kaos, gdje je taj čuveni visoki presing i reposjed?
    I tako iz tekme u tekmu, da ne zatvaramo oči, sve gore i gore.
    I sad tko je odgovoran? Treninzi su kao fantastični. Samo iznosim činjenice i u potpuno sam čudu.
  • mrgud
    521
    Možemo samo poželjeti da smo Varaždin kada vidiš vrijednost momčadi a igru koju prezentiraju.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.