• Blueshadow86
    4.1k
    Šta je on to danas odigrao da je isplivala ta njegova "hrabrost"? Koja hrabrost? To što je išao driblati onu tarabu Stefana Perića, dojučerašnjeg igrača Šibenika, a ovaj ga svaki puta otresao kao šmrklju? Ne treba mi takva hrabrost.
    Ustvari, nije on kriv, tek mu je 16, vjerujem da će kroz 2 godine biti nešto od njega.
  • Goncalo Santos
    922
    hoxha lisica nisu ni to u stanju, u pravu si to su dojucerasnji igraci sibenika, nista vise, ali u odnosu na druga krila varela je najmanje ukocen
  • GeneralNapoleon
    2k
    Jedan od najboljih danas. Makar to nije tesko, opet zasluzije pohvalu i respekt jer je klinac od 16 godina koji mora vuc ostatak ekipe.
  • Jaki991
    398
    ha ono, odlican centarsut dominquezu, povratna vidovicu na par m od gola i jos par solidnih poteza... sigurno upgrade nad biciklistom hoxhom ili beskrvnim vidovicem

Vidi se da mali voli napadat vise nego vode pit, u ovoj situaciji bi istrpio njegove relativno lose fizikalije jer osim njega i belje nemas drugog igraca koji voli igru 1 na 1 i koji je nepredvidljiv
  • rioda
    10.4k
    Meni se čini da mu je Gorica svjesno ostavljala dosta prostora... Na kontra strani nikad nije bilo takvih situacija
  • NitkoBitan
    31.6k
    Mora jos dosta zganaca jest. Dzabe mu brzina kad se ga bekovi pojest na inteligenciju i duel igru, a o djecackim bolestima ne treba ni pricat, sve smo danas vidjeli.

Nije jos materijal za prvu postavu. Mora poradit na snazi.
  • Teofil Kateran
    3.2k
    Varela definitivno pokazuje da može svojim prodorom, potezom, asistencijom riješiti utakmicu. Isto tako se vidi da fizički još nije na razini, ali mislim da definitivno može doprinijeti pred kraj utakmice kad hvatamo rezultat. U drugom poluvremenu je praktički sve išlo na njega. Nije mu svaki put uspjelo, ali bilo je za užitak ga gledati, baš se vidi da će biti opasno krilo.
  • Jaro
    10.8k
    taman kad rijesi problem fizikalija, mladenackih musica i slicno ce Bara zaraditi na transferu dok ce u Dinamu do tada imati ocito garantiranu minutazu (trener dan prije najavljuje da ce sigurno uci, likovi na forumu predvide i tocnu minutu kada - bogme ovo mi je veliki minus za Bobana koji je usao u ovu spiku) koja mu je potrebna...
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet