marcio amoroso
marcio amoroso         

SAS1987
SAS1987         

NORTE
NORTE         
          vjeko1701
vjeko1701         

NORTE
NORTE         
         situacija je drugačije od one sa šampionskom Rijekom. Oni bez nekog dodatnog ulagača ne mogu više doći na onako visoku razinu a još k tome sa dosta tankim kadrom igraju i Europu.
Osobno imam osjećaj da budu i Kulenović i Menalo otkrića sezone za Rijeku.
Rijeka dobiva igrače i pojačanja za kakva inače ne bi imala novca.
Mislim da Mamiće trenutno više brine Osijek od Rijeke i Hajduka i pojačavanje konkurencije njima im donosi više koristi od neke opasnosti da igrači ko Kule ili Menalo budu ključni u nekom Rijekinom pohodu na naslov ili pobjedi protiv Dinama. — vjeko1701
u rijeci šampionske sezone
od gnk import-export igrača bio je samo andrijašević — Guinness

vjeko1701
vjeko1701         
         Šampionska Rijeka je na početku sezone bila ismijavana zbog rasprodaje. Mamić i pomaže Mišku opet baš zato da pomogne svom prijatelju u nevolji, a i da ih digne na razinu Osijeka i Hajduka. Dinamovim igračima pojačana Rijeka će napravit probleme upravo Dinamu — NORTE
 NORTE
NORTE         
         Svaka čast i Rožmanu al daleko je on od Keka i one Rijeke koja je baš mljela 90 minuta.
ipak su bratecu bitne samo medalje i kup mu je mjesto gdje se najlakše može dokazati da može "bolje od Bjelice".
Mislim da je slanje Kulenovića i Menala u Rijeku baš pokušaj održavanja jakog protivnika ponajprije baš Osijeku. — vjeko1701
 xavier
xavier         
         Pomoć Rijeci je da ostanu u vrhu, to se može osvetit gnk-u kao i prvi put. — NORTE
 NORTE
NORTE         
         ova Rijeka nema ni kvalitete ni širine za biti dovoljno konstantna da bi se uopće našla u prilici držati priključak s Dinamom...čak i ovakvim Zokijevim Dinamom. — xavier

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.