• masacusec
    6.2k
    Ako nas treba mobilizirati na platformi mržnje prema Hajduku onda je nešto trulo u nama.The Undertaker

Barem ova aktualna vlast u Dinamu nije lansirala nijednu otrovnu strelicu prema jugu, baš naprotiv!!
  • masacusec
    6.2k
    Za tako kompleksnu i sadržajnu temu koja bi se trebala ukoričiti, mislim da je još prerano, jer su još neki pravosudni procesi iz te kriminalne hobotnice aktualni. No zasigurno, u bližoj budućnosti jest za očekivati jednu takvu „borbu“ u nakladi.
  • Bosskovitz
    19.1k

Nisi shvatio moj komentar ili ga namjerno pogrešno tumačiš, ali ni jedno ni drugo me od tebe ne čudi.

Da, mi smo jedini klub u HNL-u koji zaista pripada svojim članovima, de iure i de facto. Nismo jedan od mnogih; nije nam članski model pao s neba, nije nam demokraciju nitko poklonio. Zahvaljujući dugoj borbi, kvalitetnim idejama i vrhunskim pojedincima izborili smo se za to da budemo klub koji nije poput nijednog drugog nogometnog kluba u Hrvatskoj, da navijači Dinama mogu reći kako je to "njihov klub" jer zaista i jest. To je simbolika na koju trebamo biti ponosni, da. Objašnjavanje kako to smatraš mobiliziranjem na platformi mržnje prema nekom drugom klubu zadrži za nekoga tko će htjeti s tobom sudjelovati u toj raspravi.
  • Šteco
    1.2k
    Isto kao što smo mi društveno-sociološki eksperiment platforme Možemo sa ciljem razjedinjavanja hrvatskog puka i produbljivanjem razlika Sjevera i Juga.The Undertaker

Povratio sam si u usta čitajući ovo – i opet je to bilo ljepše od tvog posta.
  • agramZ
    2.8k
    https://en.wikipedia.org/wiki/List_of_fan-owned_sports_teams

valjalo bi i ovo popraviti, ima li neki wikipedia editor ovdje? :lol:
  • deda
    40.7k
    Pogrebniče u ništa, dapače ipak u nešto. U govno.
  • The Undertaker
    8.7k
    Ajde kolega, nisam od vas očekivao da će te se pridružiti pamfletima u kojima smo mi sada najbolji i nenadjebivi (izvoznici demokracije) a drugi klubovi su igračke u rukama krupnog kapitala, mađaroni i HDZ ispostave.
    Inače, za one koji nisu shvatili, moja prva rečenica u postu gore je sarkazam odnosno etiketa koju nam lijepe "protivnici" kad ponestane argumenata.
    Edit: Koliko znam, NK Varaždin je donedavno bio udruga članova čija je Skupština (svi punopravni članovi) donosila odluke po principu jedan član-jedan glas.
  • The Undertaker
    8.7k
    Točno, samo što ja nisam komentirao politiku kluba nego post kolege Bosskovitza koji baš odudara od klupske politike.
  • Thor
    720
    bilo je tu jos toga...kandidiranja na tzv. "Barisicevu listu" kako bi se dodatno zamutila voda kada smo u dogovoru s ekipom preko tebe i DP-om i nas desetak ako ne i vise slalo individualno prijave za skupstinu na tu listu kao jedinu mogucu (radi kojih su se radile biljeske) pa slanja mailova u klub sa razno raznim zahtijevima,ocitovanjima, pa pritisak na neke clanove tada NO koji su se osjetili ugrozenima sa nekim ocitovanjima...itd. Sve to skupa je bio i taj dodatni pritisak izvana kroz strukturu da se u konacnici dogodi to sto je bilo :wink: drago mi je da si na tipkovnici :starstruck:
  • Kujtim Shalla
    6.3k
    @Pop cornhvala ti gospodine na svakoj rijeci napisanoj , nama koji smo na zalost daleko od maksimira,Zagreba i Hrvatske ,koji nismo unutra tijelom ali jesmo dušom , da cujemo o tim prdivnin ljudima koji su nam omogucili ovo sto danas imamo. Ovaj osjecaj koji imamo, ljubav koja nikad nije bila veca prema nasem dinamu. Ovo je neopisivo. Hvala vam svima. Na zalost tek Sam postao clan i prvom mjesecu ne svojom greskom pa nemogu glasati. Ali kao da jesam. Pratiti cu sve i biti uz vas
  • BBB Mataa998
    2.7k
    Isto kao što smo mi društveno-sociološki eksperiment platforme MožemoThe Undertaker

U ovoj trpaj sebe,mene i veliku vecinu ne. Za sad ovako a sljedeci put ces dobit objasnjenje na malo grublji nacin a ja ban :smile:
    Svako dobro
  • Draž
    1.7k
    moja prva rečenica u postu gore je sarkazamThe Undertaker

Tvoja prva rečenica je upravo ono kaj si napisao, samo kaj to nije sarkazam nego trolanje. A trolanje zaslužuje ban. U tvom slučaju trajni.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.