• Zagi
    11.5k
    RPGa nema, Mikić očito nije u planovima. Živković vjerojatno na treninzima ne može.
    Tko bi trebao biti rezervni bek?
    Trener poznaje i vjeruje Bosecu.

Hintiraš na nekaj drugo. Samo hrabro.
  • Omake
    12.1k
    Kompletna Bosecova HNL karijera po mojim bekovskim modelima
    Niti jedna elitna sezona, lani je bio WB solidno iznad prosjeka, ali svaku ostalu sezonu je prosječan igrao ili beka ili wingbacka
    Za usporedbu, Goda je ima 3 elitne FullBack sezone i 2 iznadprosječne.

[img]T46jQGL.png
  • Tongo Doumbia
    6.9k
    Evo jesam, u kooperaciji s Lesičkim i međugorskim resiverom.
  • vjeko1701
    18.4k
    Od njega ne očekujem ništa osim da zatvori poziciju kada će biti potrebno. Al kako je sve ovo ispalo, još bi onda najbolje rješenje bilo da preodgojimo Špikića u rezervnog RB. Ne znam baš da je Bosec bilo kakav upgrade na tu opciju.

Ček, ti tvrdiš da se sve ovako odigralo samo da bi se doveo Bosec?
  • Zagi
    11.5k
    Istina, puno bi sretniji bio sa Špikom za tu rezervnu opciju.
  • Marktwain
    827
    Još jedna raketa trenera Dinama.
  • rokikaciga
    5.4k
    Pa ne bi cekali tri mjeseca da Bosec potpise za Cluj, prode prelazni rok, Bosec raskine s Clujom da idemo potpisat Boseca...kakve su to mentalne gimnastike jebote
  • dumitrumitu
    1.6k
    Nadam se da je ova priča o dovođenju Boseca šala.
  • Tongo Doumbia
    6.9k
    Naravno da ne tvrdim to. Tvrdim da RPG jako dugo nije bio u planovima, a nekoliko ljudi je to i tvrdilo ovdje. Moglo se reagirati puno bolje, a ne da se 5.9. dovodi Bosec. I to je sve od te “sage”.

Btw, naravno da se ništa nije moglo odigrati namjerno, kad je ovaj bio igrač Cluja.

I dalje se nadam da je novinarska patka, ali s obzirom na otpis u Cluju….teška priča.
  • Mlađi referent
    14.2k
    Ali zar je Mikić stvarno toliko loš da ne može bit zamjenski bek, a da je čak i Bosec bolja opcija?
  • Jos-Optimus
    7.3k
    Zona je čudo, majke mi nekim ljudima nema pomoći.
  • San Lorenzo
    21.6k
    Dovođenje Boseca je onako, da ne poletimo previše nakon Bennacera.
  • Crni86
    15k
    A to što se ima 3 mjeseca znalo da RPG neće igrat je vjerojatno slučajnTongo Doumbia

Da se opravda vjerojatna odluka da će Antonio Bosec bit desni bek u Dinamu.Tongo Doumbia

Ovo je u razini teorije da je zemlja ravna….

Znaci Bosec ode u cluj potpise ugovor al vec tad zna da ce ga raskidat sa njima da dode kod nas? :rofl:

Vjerojatno je i Cluj upleten pa je dobio proviziju da paravan prode.

Ja sam uvjeren da se znalo na pocetku ljeta da bu sranja s rpgem (kakvih god da li ozlijeda ili ponasanje) da bi se doveo karacic za tih 100k iz lokse za rotaciju s valetom. To je meni rang beka kao goda.
  • hardek
    6.1k
    Razumio bi da se dovodi neki manje razvikan desni bek defenzivnih sklonosti kao što je bio slučaj sa Godom na lijevoj strani. Ali mi je apsolutno neshvatljivo da Bosec koji je truba u obrani dolazi uzet Mikiću minute, kada znamo da je Mikiću ofenziva forte baš kao i Bosecu. Ne vidim dovoljno značajan upgrade koji bi opravdao uzimanje minuta Mikiću

Činjenica da je već raskinuo ugovor sa Clujom znači da sigurno dolazi kod nas.
  • Praskaton
    4.4k
    Ovo je u razini teorije da je zemlja ravna….

Znaci Bosec ode u cluj potpise ugovor al vec tad zna da ce ga raskidat sa njima da dode kod nas? :rofl:
    Crni86

Čovjek je objasnio šta hoće reći par postova iznad i u pravu je.Nekad treba procitat prvo a ne odmah pisat komentar.

Uglavnom dovođenje Boseca bi bio sramotan potez taman da nemamo nijednog beka u ekipi.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.