• Tongo Doumbia
    7k
    Da valjda, slobodan igrač. Zato je i raskinuo. U Cluju nije baš ispao korektan rastanak s obe strane.

Mene više brine što je to trenerova želja, te što se klub odriče najboljeg desnog beka i jedinog Marićevog stranog pojačanja koje je nešto odigralo u kontinuitetu, zbog Antonia Boseca.
  • Goncalo Santos
    2.7k
    Ako vec mora doc nadam se da ce dobiti ugovor na godinu dana kao i goda i da se na ljeto rastajemo. Mikica bolje da prodaju onda u monaco.
  • Olmic
    5.5k
    Ima graf boseca vs valincica da vidimo di smo
  • Peškaman
    8.3k
    Iskreno se nadam da je zajebancija nekakva u pitanju.
  • Crni86
    18.1k
    Pa kaj je sa rpgem ak se kontaktira bosec? Kaj je tak grda ozlijeda?
    Sumnjam da je svada ili nesto kad i zvone zna da ga necemo prodat na zimu ako ne igra…

Mogli smo rade uzet karu onda kao rotacijskog beka
  • Mlađi referent
    14.9k
    Ima graf boseca vs valincica da vidimo di smoOlmic

Prošla sezona

IMG-0341.jpg
  • Omake
    14k
    Valincic je najbolji klasični bek HNLa lani. Bosec je hiperaktivan bek sa dva prekršaja po utakmici i lošom duel igrom, prema naprijed je solidan doduše. Radije bih probao Mikića.
    EWOalpK.png
  • austrijanac
    8.7k
    Dolazak Boseca bi mi bio na rubu iznenađenja kao Bennacera, s obzirom da znam koliko je taj dečko bio guran u mlađim dobnim skupinama, a kasnije prerastao u tipičnog beka za donji dom HNL-a.

Odbijam vjerovati da je to istina.

Čovjek nema duel igru, gore udara kifle i to je to.

Edit: Omake potvrdio...
  • rokikaciga
    8k
    Mene više brine što je to trenerova želja, te što se klub odriče najboljeg desnog beka i jedinog Marićevog stranog pojačanja koje je nešto odigralo u kontinuitetu, zbog Antonia Boseca.Tongo Doumbia

Kriva ti je logika. Da RPG moze/zeli igrat onda se ne bi trazio drugi desni bek.
  • Tongo Doumbia
    7k
    Kriva je logika uvijek, jer se baš uvijek nađe razlog da se nešto opravda. A to što se ima 3 mjeseca znalo da RPG neće igrat je vjerojatno slučajno.
  • Zagi
    13.5k
    Opravda kaj ? Koja je premisa?
  • Tongo Doumbia
    7k
    Da se opravda vjerojatna odluka da će Antonio Bosec bit desni bek u Dinamu.
  • Zagi
    13.5k
    RPGa nema, Mikić očito nije u planovima. Živković vjerojatno na treninzima ne može.
    Tko bi trebao biti rezervni bek?
    Trener poznaje i vjeruje Bosecu.

Hintiraš na nekaj drugo. Samo hrabro.
  • Omake
    14k
    Kompletna Bosecova HNL karijera po mojim bekovskim modelima
    Niti jedna elitna sezona, lani je bio WB solidno iznad prosjeka, ali svaku ostalu sezonu je prosječan igrao ili beka ili wingbacka
    Za usporedbu, Goda je ima 3 elitne FullBack sezone i 2 iznadprosječne.

[img]T46jQGL.png
  • Tongo Doumbia
    7k
    Evo jesam, u kooperaciji s Lesičkim i međugorskim resiverom.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.