• Jurki
    19.4k
    Mudri nije DM/CM.
    Meni je on najvise za ofenzivnu centralnu poziciju tj desetku ili povucenu špicu.

Na 8 bi bil prevec daleko od gola i time totalno beskoristan.
    Nek njega cim blize golu, prava napast, jos k tome ima odlican udarac.
  • San Lorenzo
    21.6k
    Inače na jučerašnji dan prije dvije godine smo doveli još jedno ime iz Serie A

images?q=tbn:ANd9GcRi_LUEPMjarHdPdXX0mQOC9-SYD1uAkVoXiw&s
  • Mali Zeus
    19.3k
    Meni je on najvise za ofenzivnu centralnu poziciju tj desetku ili povucenu špicu.Jurki

Ma da, kad igramo s 2 osmice onda on povučena špica ko kaj je sad kao Stojke.
  • Jos-Optimus
    7.3k
    Bennacer je doveden kao alternativa Valinčiću, uozbiljite se.
  • Facke
    6.6k
    Ljudi moji kad se same setim one teske muke v proslem letnem i zimskem prelaznem roku kad se vec unapred govorile da Dinamo nesme tulike trositi i mora iti v stednju i rezati budzet do ovuga sad , ove je fantasticne ove je fantazija ove je kakuv mi Dinamo oceme.

Celi rok, ta pojacanja , strasne strasne. I sad sme jos dopeljali Benaccera, BENACCERA iz Milana , igracinu same takvu i opet se najdeju kriticari. Najte motati decki.
    Nema se tu koj kritizerazi. I da imame 5 igracuv na negve pozicije opet bi ga dopeljal. Ove nas dize na razinu vise.

Vec si zamisljam, 2029, otvara se novi Maksimir , dolazi nam Bayern v goste, prve kole Lige Prvaka a nasa momcad vredi 250 miljuna €.

Zajni put dam bil tulke euforicen kad je dosel Leandro Cufre i kad nam je stigel Angelo Henriquez.

Gospodinu Kovacicu ide ugovor do 2027. Pusti me da sanjam. Hvala Zvone, hvala Manenica teri si nam ove omogucil. Same Dinamo.

Pak sem tu i pak sem tvoj "Serbus" dragi Zagreb moj :heart:
  • Nogo
    9.1k
    Ne znam jel već to danas ranije bilo ali je Dinamo zapratio Bennacera na instagramu :snicker:
  • Mihaljević
    13.7k
    Nisam očekivao da ću raditi još koji Scout Report prije zimskog prijelaznog, ali Zvone je imao druge planove. Imamo igračinu!

Ismaël Bennacer
    pxl-ipa-230522-93653870.jpg
    Prije 5 mjeseci sam na Zoni napisao da je Bennacer u top 5 igrača Milana koji su vratili titulu na San Siro, transfer mi je još nestvaran i na prvu sam mislio da je sprdačina. Nemam šta puno pričati, jer svi znaju o kakvom igraču je riječ.

Udarac
    Miha.png
    Flair mu odličan i precizan udarac, ja bi ga usporedio sa našim Brozom, pitbull u odbrani koji zabija samo bombe izvan šesnaesterca.

Pitbull
    Miha.png
    Sve ono što se očekuje od Mišića, da oduzima lopte, da šalje lopte, da je dobar u završnici to x2 puta bolje radi Ismael. Uspoređivati Mišića i Bennacera je jednostavno glupo, jer je u svakom segmentu bolji Bennacer, jednostavno Mišić je top igrač, ali daleko daleko od ranga ozbiljne europske razine.

HeatMap (Serie A ufficiale)
    IMG-0525.jpg
    Jedan primjer sa gostovanja protiv Sassuola, dečko pokriva cijeli teren i najviše je baziran na odbranu, što je logično jer je čista šestica.

Right on a plate (TFA)
    IMG-0526.png
    Dijeli asistencije na trepavicu, treba očekivati od naših napadača da ovo iskoriste, tu najviše ciljam na naše devetke. Mislim ako je ovo redovno radio ovo u Italiji moći će i na ovim pašnjacima.

Ozljede
    IMG-0528.jpg
    Najveći problem je da tekmu nije odigrao od 6 mjeseca i što se u posljednje dvije sezone počeo ozljeđivati i više nego što treba. Tu je čaša napola puna/prazna jer da nije tih ozljeda ne bi ga vidjeli u Maksimiru. Od ovoga što sam vidio kako je u Marseillu odradio odličnu polusezonu, to mi je samo znak, da te ozljede ne znači previše.

Tehnika
    Miha.png
    Protiv nas u Ligi Prvaka (Na San Siru) dobio je nagradu za igrača utakmice, pojeo je Oršu i Ivanušeca preko kojih smo stvarali šanse. Zanimljivo kako mu te dvije tekme nisu jedine u Maksimiru, nego je već igrao protiv Dinama 2016. kao junior Arsenala u UEFA Youth League. Bolesno dobro tehnički potkovan igrač, čak mislim da će mu ovaj raspored malo HNL, malo EL, odlično pasati.

Similar players (GS)
    incollage-save.jpg
    Ismael Bennacer je često uspoređivan sa Marcom Verrattijem, jer obojica imaju sličan profil nižeg veziste sa izuzetnom tehnikom i kontrolom lopte. Obojica igraju kao “šestice” koje povezuju odbranu i napad, diktiraju tempo igre i lako se izvlače iz presinga. Iako visinom nisu dominantni, nadoknađuju to inteligencijom, agresivnošću i sposobnošću da smire ili ubrzaju ritam kad ekipi najviše treba.

Alžirska reprezentacija
    IMG-0534.jpg
    Za Alžir je nastupio 50 puta i osvojio AFCON 2019, gdje je proglašen IGRAČEM TURNIRA. Također puno puta je igrao zajedno sa najvećom plavom dvojkom El Arbi Hillel Soudanijem. U Alžirskim medijima se navodi kako će odlaskom Riyada Mahreza u reprezentativnu mirovinu (2026.) kapetansku traku preuzeti Ismael Bennacer. :starstruck:

OFFICIAL-Isma-l-Bennacer-has-extended-his-contract-with-AC-Milan-until-30-June-2027-He-will-mak.jpg
    Dobrodošao Ismael, iskustvom povedi ovu mladu ekipu do drugog europskog trofeja! :heart:
  • DinoLeonix
    1.9k
    Milana koji su vratili titulu na San Siro, transfer mi je još nestvaran i na prvu sam mislio da je sprdačinaMihaljević

Ja sam sinoć u pola 1 otvorio kalendar da se uvjerim da nije prvi april.
    Ovo je nadaleko najveće nogometno ime koje je došlo u HNL. Bez ikakvih dvojbi.
  • Kujtim Shalla
    6.3k
    ja bi rekao nakon svega vidjenog ,da je meni najblizi modernoj 6ici nas Ljubicic,decko moze trcati do nesvjestica, njemacka skola. Presjeca lopte , soda ,nista spektakularno , a ima i brzinu . Meni najblizi je on jednoj dobroj sestici
  • Dzoni
    1.9k
    Prema Leporeu, Kovačević i Dinamo bio u razgovorima s Bosecom oko dolaska u Dinamo
  • Cosimo
    52
    Ne znam da li je netko pisao, ali cifra otkupa je postavljena na deset miliona.
  • rokikaciga
    5.4k
    Antonio Bosec, koji je potpisao za Cluj?
  • Dzoni
    1.9k
    Da, upravo taj
  • Jurki
    19.4k
    premalo utakmica sam ga gledal da mogu takvi zakljucak donesti.
    Za Bennacera se tocno zna kaj se dobiva.. top kvaliteta a jos ako bu motiviran za hnl.. covek bu jel malu djecu bez kruha.
  • Laugreano
    4.7k
    Ako bude zdrav izdominirat ce I ako bude u rikverc trcao.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.