• Sibirski plavac
    6k

Tada kupujemo cijeli Milan. Uključujući San Siro.
  • Zagabria
    354
    Jel forum ikad ovako gorio u 2 ujutro???
  • Agramer86
    636
    Hoćemo još! Hoćemo još!
  • Pacho
    5k
    Ako nekim slucajem dode i krilo odlazim na duhovnu obnovu u srce dzungle ala vedran lazun
  • Nogo
    9.1k

Daj dva gemišta, ne pitaj ništa, tek usta sam...

Noćas nema spavanjaaaaaa
  • ToTo96
    100
    moramo biti spremni za nove izazove i dimenzije dinamovizacije po europi, samo jako svi zajedno, cilj #1= biti broj jedan u istocnoj europi, i onda lagano dalje u C.L biti medju top 20 i budzet dignut na 80-100+Mil.€
  • Sibirski plavac
    6k
    odlazim na duhovnu obnovu u srce dzungle ala vedran lazunPacho

"Zašto mi je drag Zvone Boban."
  • Peškaman
    7.8k
    Odo leć' dok nismo Pulišića na krilo doveli.

Dečki u kakvom god da je stanju,u pravom vremenu je doveden (reprezentativna stanka) i sumnjam da će mu biti problem naviknuti se na ritam HNLa,momak je prošlu polusezonu odigrao za viceprvaka Francuske,Marseille - klub ispod aktualnog europskog prvaka (PSG). Pogotovo kada vidimo da ćemo imati mogućnost svježeg Mišića za ELu i derbije u HNLu skupa s ovakvom klasom igrača koji će,bar ovaj dio sezone,biti predodređen za HNL.
  • CastAway1986
    4k
    Naklon do poda velikom Zvoni Bobanu i jos nešto ako mu je ovakav prvi prijelazni rok u Dinamu onda nas u budućnosti očekuju jos veće stvari koje dosad nismo mogli ni zamisliti...
  • Mr Blue
    4.2k
    Kakva najava za tekmu u Predavcu, pfff.. dobrodošao Bennacer!
  • Dani Olmić
    2k
    Imam neki osjecaj da ce doc neka bomba na krilu
  • Sajla
    12.9k
    baš dobro kaj sutra ne radim :)
    ali, kaj ćemo sad dovoditi igrače klubova koje tamburamo u lig prvaka?!
  • fakin
    1.2k
    mislim da mi još uvijek nismo svjesni.

OVO JE NAJJAČE POJAČANJE U POVIJESTI NAŠE LIGE
  • Mlađi referent
    14.2k
    Odem spavat da mogu ustat na NFL

Ustanem, kroz maglu vidim obavijest GNK Dinamo, rek’o da nije netko umro u pola 2.

Kad ono “Ismael Bennacer novi igrač Dinama”, mislim si, e jebem ti nesposoban marketing, kako si ovo dozvole

Otvorim transfermarkt, a ono Bennaceru piše GNK Dinamo
  • Pacho
    5k

Skriva san se od gerije u grmu i bas mi tad stigne notifikacija na Dinamo aplikaciji da je potpisao Bennacer. Akos virovat viruj.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.