• jakov1
    893
    Stvarno prilicno amaterski.scooniepenn

I zato meni ovo zvuci kao patka, ali vidjet cemo...
  • Borovljanin
    302
    Ako smo htjeli prije priprema imati sve složeno - zašto se nije dogovorilo s RPG? Ako nisu postigli dogovor - zakaj ga nisu prodali i doveli nekog drugog ili odmah priključili Mikića ili kaj ja znam?

Hm hm, neobična situacija da je prošao kolovoz, a status RPG-a nije riješen.
  • Hrc-Vg
    1k
    I meni to nije jasno, sve drugo je odrađeno na vrijeme i sa nekim smislom…Možda su se desile stvari koje nisu bile u najavi?
  • vjeko1701
    18.4k
    Ne znam, cijela ova situacija nema puno smisla kada se sagledaju ostali potezi ovo ljeto. Također mi se baš i ne sviđa direktno laganje o njegovoj ozlijedi ako ona zbilja ne postoji.

Na kraju bi zbilja onda bilo bolje da se zadržalo Špikića da bude neka zakrpa desnog beka nego da se tamo gura Živković (ako je istina).
  • Peškaman
    7.8k
    Amaterski odrađeno u slučaju RPGa, pogotovo ako je istina da smo imali ponudu za njega od 2,5mil€ a ne računaš na njega/on ne želi igrati.
    Živković nije rotacija Valinčiću nego krpanje kadra na desnom beku.
    Na pamet mi je odmah pao Rick Karsdorp (30-godišnjak) koji je i dalje slobodan igrač,igrao za PSV,Romu,Feyenoord ali jednostavno nema logike dovoditi takvo ime kada ga ne možeš staviti na listu za ELu.
    Nadam se da će Živković biti dovoljno kvalitetna zamjena za Valinčića.
  • Laugreano
    4.7k
    Mozda covjek ima nekih privatnih problema, koje ne zele dati u javnost. Svasta tu moze bit, ali cudna situacija svakako.
  • IvanS
    364
    Amaterski odrađeno u slučaju RPGa, pogotovo ako je istina da smo imali ponudu za njega od 2,5mil€ a ne računaš na njega/on ne želi igrati.Peškaman

Zar stvarno misliš da je Zvone (i/ili Kovačević) odlučio da neće računati na igrača koji još uvijek ima valjan ugovor, i da ga nije prodao za 2,5 mil € iako je imao ponudu???

Apsolutno nema smisla...
  • scooniepenn
    5.5k

Iskreno se nadam da će Teophille biti ta zamjena za Valinčića (ako to već neće biti Mikić), jer Živković nema niti jednu igračku karakteristiku na višoj razini od Teophillea za igranje beka. Uključujući i činjenicu da je Teophille u svojoj karijeri desnog beka i igrao. Sjećam se kako su nas neki forumaši uvjeravali da je Živković napredovao u Lokomotivi, a meni je on bio apsolutno najlošiji stoper na pripremama. I to daleko najlošiji. Kakva bi to tek poslastica bila kad bi ga se prebacilo na desnog beka.
  • Peškaman
    7.8k

Čitava ova priča oko RPGa nema smisla, pet kola niti minute nije dobio,samo jednom sjedio na klupi za rezerve. Na press konferencijama pričaju da je ozlijeđen a nigdje nema nikave naznake o kakvoj ozljedi je riječ. Ostavljam postotak šanse da se radi o privatnim razlozima ali gledajući da je RPG i prije nego što je došao kod nas pauzirao u klubovima po par mjeseci više-manje odgovara narativu da je otpisan.
    Je li njega tko otpisao ili je on/njegovo ponašanje razlog teško da ćemo ikad saznat.
  • FazeN
    1.9k
    Jedino što sam uspio saznati je ono što svi već i znate, potvrđeno mi je samo da vuče povredu mjesec dana sad
    Kako god zanimljiva priča
  • Fan
    1.4k
    Ne kažem da je nemoguće, ali odbijam vjerovati da nitko ne bi službeno objavio da vuče takvu tešku ozljedu.
  • NKDZ86
    5.6k
    A gdje se uopće ozlijedio?
  • Crusades
    18.7k
    Možda će ovo zvučat pomalo nevjerojatno, ali - na treningu
  • vlatkomarkovic
    1.9k
    Na kraju bi zbilja onda bilo bolje da se zadržalo Špikića da bude neka zakrpa desnog beka nego da se tamo gura Živković (ako je istina).vjeko1701

Pa ono, ja sam to zagovarao… Zato je Kova i otvorio javno tu mogućnost…. Vidio je kuda to vodi, sam jebiga, u klubu su malo podcijenili idiotizam…. Mislilo se da će naučiti nešto od primjera drugih igrača…

A gdje se uopće ozlijedio?NKDZ86

U mozak, al takav nam je došao…

Ostavljam postotak šanse da se radi o privatnim razlozima ali gledajući da je RPG i prije nego što je došao kod nas pauzirao u klubovima po par mjeseci više-manje odgovara narativu da je otpisan.
    Je li njega tko otpisao ili je on/njegovo ponašanje razlog teško da ćemo ikad saznat.
    Peškaman

Sam si sebi odgovorio.

Bezobzira na igračke kvalitete takvog asa dopeljati je mogao samo još veći as. Isti as koji je mislio da napadač koji nije zabio gola pun kurac će nam donijeti titulu, isti as koji je doveo trenera s iskustvom kakvim ima, isti as koji je protjerao talentirane klince iz škole, isti as koji je, usprkos mailu iz Ferencvarosa u kojem nas prijateljski upozoravaju na njihovog bivšeg igrača, dao gigantski ugovor rezervnom stoperu Qarabaqa….
  • Mr Anderson
    13.9k
    Živković nema niti jednu igračku karakteristiku na višoj razini od Teophillea za igranje beka.scooniepenn

Koliko puta si gledao Živkovića na beku?
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet