• Maki2
    854
    Ma slazem se, ali barem do te zime bi imali obostranu korist jedno od drugog ako bi on mogao drzati konstantnu u svojim performansama. Njemu bi mogao zadrzati trzisnu vrijednost, a nama bi pomogao u situaciji u kojoj nemamo desnog beka. Nisam za to da se igraca baca na tribinu ako ne zeli potpisati novi ugovor (zato sto postoji stari koji je na snazi). U slucaju da ne zeli ispostovati ni stari ili je nezadovoljan pa mu se to odrzava na performanse na terenu onda okej, ali ovako...
  • Goncalo Santos
    707
    oko kakvih uvjeta se imaju dogovarati, u ugovoru stoji opcija +1, potpisao je ima da ispostuje, nitko ga nije tjerao da potpise.

Ovo valjda samo kod nas ima, ako mmaee nece otic nemos mu nista, ovaj nece igrat opet mu nemos nista.

Mikic ce zavrsit ko oliveras nastavi li se dresirat s juniorima, ima i on godina a seniora vidio nije, ne znam jel ga to boban nagazio zbog starih grijeha ili do cega je, ali mi s 1 desnim bekom ne mozemo do zime prezivit, ako vec mora netko krpat neg krpa ktc samo da nije ovaj lagani zivkovic.
  • vlatkomarkovic
    1.9k
    Ovo valjda samo kod nas ima, ako mmaee nece otic nemos mu nista, ovaj nece igrat opet mu nemos nista.Goncalo Santos

Ovo ima u svakom klubu na svijetu, Newcastle npr. A i to sto imaju takve ugovore kakve imaju, znaš i sam ko je kriv, znaš koga prozivam, gramziva štetočina od bivšeg radnika….

oko kakvih uvjeta se imaju dogovarati, u ugovoru stoji opcija +1, potpisao je ima da ispostuje, nitko ga nije tjerao da potpise.Goncalo Santos

Don’t kill the messenger my friend…

Mikic ce zavrsit ko oliveras nastavi li se dresirat s juniorima, ima i on godina a seniora vidio nije, ne znam jel ga to boban nagazio zbog starih grijeha ili do cega je, ali mi s 1 desnim bekom ne mozemo do zime prezivit, ako vec mora netko krpat neg krpa ktc samo da nije ovaj lagani zivkovic.Goncalo Santos

Ponovno don’t kill the messenger….
  • vjeko1701
    18.3k
    Mikic ce zavrsit ko oliveras nastavi li se dresirat s juniorima, ima i on godina a seniora vidio nijeGoncalo Santos

Mikić ima 18 godina. Oliveras je u trenutku dolaska u Dinamo imao 20.
  • ElDorado
    5.8k
    RPG je vec na pripremnim tekmama djelovao loše ne igracki nego ne motiviran. Leptir u glavi
  • prefontaine
    3.5k
    I svira (qurtzu) sad taj stari Pierre
    Da, svira još za jedan groš...
  • Mali Zeus
    19.3k
    Mikić može biti pozvan za EL?
  • Omake
    12.1k
    Može na B listu, pola života je u Dinamu.
  • Mali Zeus
    19.3k
    Dok ja ove stvari ne čujem od pravih insidera niš ne vjerujem. Osobito da se zna tko je zamjenski desni bek. Da je to Živković ne vjerujem nimalo.
  • vlatkomarkovic
    1.9k
    Dok ja ove stvari ne čujem od pravih insidera niš ne vjerujem. Osobito da se zna tko je zamjenski desni bek. Da je to Živković ne vjerujem nimalo.Mali Zeus

Ok nazovi ih i pitaj… Tako mi se ne vjerovalo za dosta toga…
  • rioda
    10.2k
    Vjerujem, ili se nadam, da će KTC uskočiti kao zamjenski bek prije Živkovića
  • OsamŠest
    6.1k
    I svira (qurtzu) sad taj stari Pierre
    Da, svira još za jedan groš...
    prefontaine

Odzvanjala mi je usna harmonika dok sam čitao ovaj stih pjesme.. :grin:
  • Mali Zeus
    19.3k
    Ok nazovi ih i pitaj… Tako mi se ne vjerovalo za dosta toga…vlatkomarkovic

Može, evo baš zovem. :up:

Kakav ti je score vjerovanja/nevjerovanja?
  • Goncalo Santos
    707
    isprike na tonu nista kontra tebe, dapace jako cijenim tvoje komentare, samo mi je krivo sta ne mozemo biti dobro pokriveni na beku bez da neciji ego pati.
  • scooniepenn
    5.5k
    Ovo za Zivkovica kao zamjenskog beka, da je i trust Guardiola, Klopp, Ancelotti, Fink i Slot odlucio dovodio bih u pitanje, jer je nikakav na svojoj primarnoj poziciji, a sto tek reci za igranje beka. Da nije tragicno bilo bi smijesno. Teophille je za njega Phillip Lahm u primeu. Sto se cekalo s dovodjenjem zamjenskog beka, ako se vidjelo da je RPG nemotiviran i da ce tu biti problema, meni je enigma. Stvarno prilicno amaterski.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet