Ovo valjda samo kod nas ima, ako mmaee nece otic nemos mu nista, ovaj nece igrat opet mu nemos nista. — Goncalo Santos
oko kakvih uvjeta se imaju dogovarati, u ugovoru stoji opcija +1, potpisao je ima da ispostuje, nitko ga nije tjerao da potpise. — Goncalo Santos
Mikic ce zavrsit ko oliveras nastavi li se dresirat s juniorima, ima i on godina a seniora vidio nije, ne znam jel ga to boban nagazio zbog starih grijeha ili do cega je, ali mi s 1 desnim bekom ne mozemo do zime prezivit, ako vec mora netko krpat neg krpa ktc samo da nije ovaj lagani zivkovic. — Goncalo Santos
Mikic ce zavrsit ko oliveras nastavi li se dresirat s juniorima, ima i on godina a seniora vidio nije — Goncalo Santos
Dok ja ove stvari ne čujem od pravih insidera niš ne vjerujem. Osobito da se zna tko je zamjenski desni bek. Da je to Živković ne vjerujem nimalo. — Mali Zeus
I svira (qurtzu) sad taj stari Pierre
Da, svira još za jedan groš... — prefontaine
Ok nazovi ih i pitaj… Tako mi se ne vjerovalo za dosta toga… — vlatkomarkovic
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.