• skener
    6.1k
    Prema Olivariju RPG uopće nije u Zagrebu

Pierre-Gabriel ozlijeđen, iako je bilo najavljeno da bi ovoga tjedna mogao priključiti se treninzima prve momčadi, istina je ipak posve drukčija, loša po Francuza. Posljednja tri tjedna jest radio individualno, ali je zapravo samo trčkarao. Na kraju je otišao u Francusku na dodatne pretrage kod specijalista.

Tko zna kada će Pierre-Gabriel opet biti spreman za igranje nogometa... Jer i kad se vrati, zapravo će morati krenuti ispočetka, pa je njegov povratak na teren zaista nemoguće predvidjeti. Čini nam se da je karijera Pierre-Gabriela u plavom dresu definitivno zaključena.
  • hardek
    6.1k
    Da nije i on trbušni zid sredio
  • jakov1
    891
    A ne znam koji bi igrac ostao motiviran da u prvih par mjeseci pokaze klasu, zrtvuje svoj osobni probitak na korist ekipe pa ga se za stalno gurne na neprirodnu poziciju, da ispred njega zbog starih zasluga igra igrac koji ne moze trcati pa centar ni ne prelazi i da onda u novoj sezoni klub dovede novog desnog beka koji zablista jer ekipa napokon igra dobro.

A price o defanzivnim nedostacima su suplje jer u prosloj sezoni nema igraca koji nije kiksao na veliko. Ako se Petar Sucic u bezbroj situacija vukao natrag, jasno je kakav je bio ostatak ekipe.
  • GeneralNapoleon
    2k

Argument da igrac gubi motivacinu jer "jadan" mora igrat poziciju koju ne zeli mi je ocajan. Znaci primas dobru placu i IGRAS u prvih 11 ali tebi i to nije dovoljno, nego bi se jos i cijela ekipa trebala rihtat po njemu.

Ima da igra gdje je za ekipu najbolje. Ako trener procijeni da treba igrat golmana ima da igra golmana, bude kus i daje 150% u svakoj utakmici.

Jos mogu shvatit ak budu nezadovoljni kad ne igraju. Ali ovo sa igram ali ne kaj bi stel mi je suludo. Neovisno o kojem igracu je pitanje.

Tak da ak mu je takav stav hvala i dovidenja.

Ovo da je Rile igrao ispred njega posteno. Nije trebao. Ali sumnjam da su dosli Zvone il Kova i rekli cuj Valincic je sad prvi bek i ti bus sjedil na klupi. Prije bih rekao da je do toga sto nije spreman se izborit za prvih 11 ili jer se zasitio HNLa.

Makar na kraju tko zna. Mozda i je ozljeda.
  • serbus
    5.3k

Prije upala pubične kosti ili očne jabučice.
    Dobar igrač, šteta da ga konkurencija nije natjerala da ubaci u brzinu više i pokaže da je to njegovo mjesto.
  • jakov1
    891
    Znaci primas dobru placu i IGRAS u prvih 11GeneralNapoleon

Pa ne igra u prvih 11. Prica o motivaciji nije pocela prosle sezone, nego od kad je dosao Valincic.

Jeo je govna proslu sezonu, a sad njegova zamjena igra u najboljim mogucim uvjetima i on ne moze do
    minute. Tko ne bi bio demotiviran?
  • Li d1986
    226
    Jeli negdje spomenuto o kakvoj ozlijedi se radi?
  • GeneralNapoleon
    2k

Pa ja kazem da je on i prosle sezone cesto izgledao kao da nije na motivacijskom maksimumu.
  • Crni86
    14.9k
    njemu se to ponavlja u svakom klubu u koji dode.

Jbga svakakvi smo i razliciti smo. Mozds njega promjene drze motiviranima, mozda zato i je mjenjao toliko klubova.

Ja sam iznio svoju tezu vec jednom. Imali smo enormno sporu i fizicki potkapacitiranu ekipu. On je svojim fizikalijama debelo iskakao i zato smo ga svi gledali kao da je avion makar je puno puta znao napravit neku glupost (puno manje nego ostali iz generacije ali ih je bilo), bio je los u izgradnji igre. Najbolje partije je cak odigrao na poziciji lijevog wb u 352.

Da ga sad stavis na teren sa svim ovim ostalim gladnim deckim, koji su fizicki mocni, rpg se ne bi uopce isticao, da pace mislim da bi se ogolile onda njegove prave mane kojih nismo svjesni jer je kontekst oko njega bio sasvim drugaciji.
  • vjeko1701
    18.3k
    Ja pak mislim da je zbilja u pitanju povreda. Ok, moguće je da se laže o tome ali iskreno sumnjam.
  • Krulek
    874
    Ako je u pitanju ozljeda očito već dugo traje. Hrvatski specijalisti nisu lošiji od francuskih pa da nisu mogli dati prognozu o duljini liječenja. Tijekom toga vremena trebalo je naći desnog braniča i uključiti malog Mikića u ekipu. Ipak mislim da je ovo alibi izmišljotina.
  • vjeko1701
    18.3k
    Koliko maksimalno? Mjesec i pol? Ne bi bilo prvi puta da se neka "manja" ozlijeda na kraju protegne na duži period. Ovo sve mi je nekako previše da bi se baš lagalo. Ajde da samo mediji pišu, ali je o tome bilo govora i na službenim presicama.
  • vlatkomarkovic
    1.9k
    Dobro vidim da su ovdje razno razna nagađanja pa ću vam samo napisati RPG je prije mislim 2 tjedna bio u Francuskoj na GOu, Boban i on se nisu mogli dogovoriti za uvjete, on je otpisan na njega se ne računa…. Na zimskom prijelaznom roku će ili doći neka ponuda da nešto ipak zaradimo ili će eto trenirati, ići na godišnji, loviti patke po Maksimiru… Nebitno, ali eto to vam je istina, zamjenski desni bek je Moreno Zivkovic…. Mikic je na dresuri u juniorima do daljnjega… Nije RPG ni ozlijeđen nije ni na rehabilitaciji nema nikakvih problema s njim osim s glavom…
  • Maki2
    854
    A jebote taj Moreno em nije bek, a i da je, bio bi kakav je i stoper. Mikic je barem po vokaciji desni bek. Ne ide ovo tebe vlatko naravno ti si messenger.
  • vlatkomarkovic
    1.9k

A jebiga, načelno se slazem, ali nije sve do igračkih kvaliteta postoje principi, greška je po meni sto se nije doveo zamjenski desni bek nego se vjerovalo da će se postići dogovor do zadnjeg trena, a ne žele se dovoditi igrači tek tako…
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet