• rokikaciga
    5.3k
    Dobar igrac kada je motiviran, igrac za lige petica kad je motiviran cak. U formi u kakvoj je vec 6+ mjeseci nije najbolji bek u Dinamu.

Hvala na svemu RPG :heart:
  • Doktor Kunić
    5.4k
    Netko je jednom baš opisao njega, čudno da di god je bio nije izdržao dugo u klubu. Očito i kod njega nešto ne štima, dobar je igrač sumnjam da bi ga se tako olako riješavali
  • Krulek
    874
    Objašnjenje da kako neki kažu svaku sezonu, a drugi svaku drugu sezonu mijenja klub je besmisleno. Ako je igrač koji ne voli klupu ( a tko je voli) moglo ga se koje kolo staviti umjesto Valinčića barem nekoliko minuta u drugom poluvremenu i tako riješiti nezadovoljstvo. Pedagogija se provodi na Villaru, Stojkoviću, izgleda i na Mudražiji pa onda valjda može i na RPG-u zbog dobrobiti Dinama. U suprotnom ako više uopće ne želi igrati za Dinamu au revoir!
  • CastAway1986
    4k
    u Dinamu i Brestu se najduže zadržao , dvije sezone ! Meni osobno jedan od dražih igraca ali ako se zasitio adio..
  • scooniepenn
    5.5k
    RPG je top desni bek za Dinamovu razinu i niti najmanje se ne slažem s procjenama nekih da je kao pao u formi. I dalje by far najkosntantniji obrambeni igrač lani, i to još na krivoj poziciji, a uz Mišića gledajući cijelu sezonu i najbolji igrač. Sve mogu shvatiti, i razmimoilaženje, i nezadovoljstvo igrača, i odluku trenera, ali da mi ostajemo na Mikiću koji nema niti jednu cijelu utakmicu u seniorskom nogometu kao alternativi za Valinčića bi bilo neozbiljno i za tovare, a ne klub ranga Dinama. Neka nam je Bog na pomoći da Moris ne bude izbivao više od utakmicu dvije do zime.
  • CastAway1986
    4k
    Naime, prema UEFA-inim propisima, među 25 igrača na A listi moraju biti četvorica, koji su dovoljno vremena 'lokalno trenirani' u klubu. Međutim, Dinamo ima samo dvojicu, Brunu Godu i Sandra Kulenovića, svima ostalima, uključujući Topića, Valinčića, Mudražiju, Soldu, Topića..., nedostaje mjeseci da bi ispunili taj uvjet. Zbog toga Dinamo nema pravo na 25, nego 23 igrača na A listi! Zato nema mjesta za Pierre-Gabriela, koji je već dugo ozlijeđen i pitanje je kad će biti spreman, a Kovačević je svoju odluku objasnio i Zagorcu i Topiću.Ivdzo11

A možda jednostavno nije spreman zbog ozljede, ne mora značiti da uopće odlazi ..Isto tako neki insajderi ovdje su tvrdili da mu je produžena godina ugovora ..
  • hardek
    6.1k
    Realno, kada proslogodisnjeg prvotimca ostaviš van kadra za Europu zbog misteriozne ozljede za koju se svaki vikend govori da je sanirana i da se vraća u kadar znači samo jednu stvar.
  • FazeN
    1.9k
    Isto tako neki insajderi ovdje su tvrdili da mu je produžena godina ugovora ..CastAway1986

Tako je iskoristili smo +1 još početkom ljeta to je rečeno, plus odbili smo ponudu oko cca 2.5m za njega iako mediji kažu 3.5m ja imam 2.5 info.

Kako god koliko ja znam ponude ponudu U OVOM TRENUTKU 3.9. nemamo, ako tko ima bolji info nek me ispravi.
  • ElDorado
    5.8k
    Sve su ovo nagađanja, ali ako nije na popisu to samo može značiti da je otpisan. Lik je i prije imao bolikurčina tekmi, očito nije baš stabilan i nešto je zasigurno bilo pa se eto prelomilo da ga se otpiše. Samo ostati na Valinčiću mi je nekak suludo. Priključenje Mikića jedino bi bilo logično.
  • Pacho
    4.9k
    Ovo nema smisla
  • San Lorenzo
    21.5k
    Iskreno niti jednom se u prvih mjesec dana nove sezone nisam ni sjetio Pjera, ako ide, nek ide, totalno mi je svejedno.
  • Dadox
    938
    Žao mi je šta ipak nećemo imati dva top desna beka.
  • NKDZ86
    5.6k
    Brko hvala na svemu, posebno na golovima protiv tovarije. Pusa, bok.
  • M94
    1.9k
    Palac dolje za otpisivanje RPG-a.
  • GeneralNapoleon
    2k
    Dobar ali precijenjen igrac. Kad hoce je super ali hoce od prilike u 50% utakmica. Malo me cudi da su ljudi toliko nekriticni prema njemu jer imao je i on dovoljno kikseva.

Trademark potez mu je bio da mu pobjegne igrac na drugoj stativi, sto se ak se ne varam dogodilo i na pripremama. Na taj nacin je i prosle sezone skuhao par komada.

Prime Rile je bio barem za klasu bolji od njega. Tak da nikakva tragedija ako ode. Papogotovo jer glavni razlog zbog kojeg ide, ukoliko ide, lezi u njegovom stavu i pristupu. A igrac koji nije spreman davat 100% za klub nam ne treba.

Takoder kak se pisalo za senatore, da nisu zavrsili u boljim klubovima od Dinama, te da je to pokazatelj koliko vrijede, to bi onda morali vrijedit i za njega. Jer ce i on po svemu sudeci zavrsit u slabijem klubu od nas.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet