• Carmichael
    254
    Ali o kakvim uvjetima se on i Boban nisu sporazumjeli? Čovjek ima važeći ugovor još ovu godinu, bile su ponude za njega pa ih nismo prihvatili (bar se tako pričalo da ih ima)

Vrijednije je da nam igra ovu sezonu u rotaciji pa ode na ljeto za 0 eura nego da ga se hladi jer nije potpiso smanjenje ugovora kojeg ima još ove godine i ostaje bez alternative (ne, Živković nije alternativa, i neće biti, neće nikada..)
  • DiddyGuela
    4.2k
    Pa i na pripremama je u ono malo vremena bio apsolutno grozan. Izgledao je kao neki lik koji je na nagradnoj igri izvukao "pripreme sa Dinamom". Ocito je vec i tada postojao problem.
  • Mr Anderson
    13.8k
    Vrijednije je da nam igra ovu sezonu u rotaciji pa ode na ljeto za 0 eura nego da ga se hladi jer nije potpiso smanjenje ugovora kojeg ima još ove godineCarmichael

Otkud ti to da je itko tražio od njega smanjenje ugovora?
  • Carmichael
    254
    isprike, iz upisa je ispalo je da je to jedina opcija. Druga opcija je da su dogovarali novi ugovor, i da se nisu dogovorili, što je legitimno, ali nejasno je i tada zašto onda dolazi do razlaza s obzirom na važeći ugovor, to sam mislio
  • Mr Anderson
    13.8k
    Tehnički nije došlo do razlaza, lik već mjesec dana glumi nekakvu ozljedu. Kaj da rade s njim? Ponuda nije bilo da ga se proda, ne možeš ni jednostrano raskinuti ugovor.
  • scooniepenn
    5.5k

Mogu ti postaviti protupitanje koje nije koliko si ga puta ti gledao, već koliko si puta gledao Galešića ili McKennu na desnom beku? Ili famoznog Špikića koji se spominjao kao opcija prije nego je otišao? Poanta moga protupitanja nije jesi li ga ti gledao možda dvaput, a ja nijednom, već koje on to ima kvalitete za igrati beka odnosno tako možemo tvrditi za bilo kojeg našeg stopera da je opcija. Ili još bolje, navedi mi osim manje godina koje ima komparativne prednosti u odnosu na Teophillea kojeg imamo, također, kao opciju za krpanje pozicije (jer to je upravo to, krpanje). Teophillea smo svi vidjeli na djelu protiv Milana, a ima i iskustvo prije dolaska u Dinamo na toj poziciji u Ligue 1.
  • hardek
    6.1k
    Dugo nisam vidio da je nekoga nešto pogodilo kao što je kolegu scooniepenna pogodilo to što smo ostali bez rezervnog desnog beka.

Ako navodno top3 talenat iz omladinske škole kojom se toliko hvalimo ne možemo omogućiti minute nakon ozljede 2. beka već bi trebali kupiti novog beka da mu još više zatvorimo vrata onda nek zadnji ugasi svijetlo omladinske škole.

I puno bogatiji klubovi se svake godine nađu u situaciji di im se ozljedi nekoliko igrača na poziciji pa stave nekog klinca i mali iz ničega postane igrač. Eto ti prošle godine primjer sa Asenciom iz Reala. Do jučer nitko nije znao za njega, danas vrijedi 40 milja eura na transfermarktu.

Poanta je da ne možemo za svaku ozljedu rotacijskog igrača kupovat novog, jer kad se oporavi onaj drugi imat ćemo po 4 igrača za jednu poziciju. To su situacije gdje moraš malo krpati i vjerovat u svoj omladinski pogon.
  • Mr Anderson
    13.8k
    Poanta moga protupitanja nije jesi li ga ti gledao možda dvaput, a ja nijednom, već koje on to ima kvalitete za igrati beka odnosno tako možemo tvrditi za bilo kojeg našeg stopera da je opcija.scooniepenn

Gledao sam ga u Lokomotivi par puta na beku. Mislim da beka s defanzivnijim sklonostima može odigrati bolje nego stopera na kojem se pokazao izuzetno nesiguran, ima solidnu brzinu i po konstituciji mi više naginje beku nego stoperu. Ono što je puno važnije od tvog i mog mišljenja je ono što Kovačević misli koji je s njim svaki dan i evo slučajno se moje mišljenje podudara s njegovim. Ako je Bjelica s klasičnim stoperom Rahmanijem kao zamjenskim bekom mogao proći skupinu onda to može i Kova sa Živkovićem. S tim da vjerojatno će Valinčić biti puno manje ozlijeđen nego Leovac tada. A još je tu i KTC koji to može pokriti, s tim da je Theo čvršći i iskusniji na toj poziciji dok je Živković tehnički bolji i skloniji kombinatorici.
  • scooniepenn
    5.5k

:lol: Baš sam se dobro nasmijao na ovu opasku. Nije me toliko pogodilo, već sam više ostao u nevjerici da nam se ovo događa po završetku prijelaznog roka. Baš sam bio oduševljen prijelaznim rokom pa me ovo iskreno dosta razočaralo, jer sam valjda traumatiziran silnim krpanjima zadnjih nekoliko sezona. Kad spominješ Mikića, manji imam problem s neiskusnim talentiranim bekom iz naše škole, bez obzira što mislim da bez utakmice u seniorskom nogometu nije spreman za pritisak kojeg će u Dinamu imati. To bih pregrmio u situaciji u kojoj smo se očito našli, no meni je Živković jednostavno loš i ne želim ga vidjeti niti blizu nikakve ozbiljne rotacije u Dinamu.
  • hardek
    6.1k
    no meni je Živković jednostavno loš i ne želim ga vidjeti niti blizu nikakve ozbiljne rotacije u Dinamu.scooniepenn

Ja također nemam neko visoko mišljenje o Živkoviću još od kad sam ga prvi puta gledao i da složio bi se s tobom da smo tamo negdje u 2010. gdje nisu postojale neke taktičke zamisli koje danas postoje.
    Npr. staviš Živkovića na desnog beka koji će u fazi napada biti 3. stoper a Vinlofa digneš skroz gore praktički na lijevo krilo. Također u toj situaciji i Mišić se može dići gore jer imamo 3 igrača za izgradnju već odiza.

Ovo možda nije idealno, ali vjerujem da tih nekih 300-tinjak minuta koje će eventualno dobit u ovakvoj postavci može odradit sasvim korektno. Ma da bi ja najviše volio da te minute dobije Mikić ali vidjet ćemo.
  • dinamozivivjecno
    2.9k
    A sto ako Moris odradi cijelu minutazu u Europi?? :chin:
  • CastAway1986
    4k
    Najbolje da se iz kluba onda oglase što je točno na stvari s P.Gabrielom, nema smisla ovako nagađati..
  • vlatkomarkovic
    1.9k

Ne znam zašto? Pa ko da smo jedini klub s ovakvim problemom… Mislim ovo je fkt situacija koja se svima događa i koja se nama događala često. Pa evo prošle sezone je Bjelica izbacio Mmmaea, pa se klub nije izjašnjavao…
  • Droljo
    20.8k
    Živkovića na bekuMr Anderson

Lik je spor ko blato. Kao da kroz bazen meda pun do koljena trči. Kakav bek?
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet