• darkcro
    107
    jel ima negdje cijela tekma?
  • Dinamosaur
    2.5k
    Na prijenosu je bas goriloCrni86

Cuo na snimci, u prvom poluvremenu bas jako. Šteta kaj je krajem poluvremena krenuo potop pa je dosta ekipe otislo ispod tribine i ostalo tamo, inace bi gorilo i u drugom.
    Al nema veze, kak je rekao jedan kompa 'ako ovo nije čista romantika, onda ne znam šta je'
  • FelceAzzurro
    688
    Bez obzira na rezultat, naša najveća pobjeda je ovoliko naših navijača u VŽ-u na stadionu u 21.00 sat po mrtvom kijametu. Godinama unazad, nezamislivo! Rastimo zajedno!
  • NORTE
    19.3k
    Godinama unazadFelceAzzurro

Auuuu, šta je ovo?! Ovo je najbolje navijačko izdanje u Varaždinu, godinama unazad!
  • SAS1987
    18.6k
    Pogodak jako sličan drugom pogotku Varaždina je postigao, slična pozicija, slična putanja lopte ali slobodan udarac, Boban u pobijedi Milana 2-1 protiv nekoga u Serie A. Ubačaj koji je išao u gol.
  • fatalerror
    60

Po meni najbolje nakon onog preokreta u posljednjih 15 minuta s 3:1 na 3:4!
  • Niko1986
    3.2k
    Komisija potvrdila da smo oštećeni.
  • Jurki
    19.4k
    Komisija potvrdila da smo oštećeniNiko1986

S obzirom da se radi o Dinamu, to je u redu. Nikome nist.. idemo dalje.

Edit: za 2 tjedna se bu sve zaboravilo, evo nam Ercega opet, Bela itd u krug.
    Za takve kardinalne greske, bi slal suce na hlađenje.
    A i tom pomocnom bi trebalo objasniti da po var protokolu se pusta akcija do kraja.

Glup, gluplji, hnl suci.
  • NVKOD
    7.6k
    Komisija potvrdila da smo oštećeni.Niko1986

Realno, što mi to znači? Znamo da smo oštećeni, no hoće li nam vratiti taj gol, hoće li se utakmica ponovno odigrati od 60 i koje minute s rezultatom 2-1 za nas? Neće. A tko zna kako je moglo završiti, možda je moglo biti 3-1. Imali bi 15 bodova, a ne 13.

Možda bodovi sad ne fale, a tko zna budu li na kraju sezone... ista sitaucija s Liverpoolom i Spursima bila. Čisti gol Liverpoola nisu priznali i možda je mogao za naslov prvaka baš taj gol presuditi.

Korist od komsije je ravna nuli.
  • NORTE
    19.3k
    Možda bodovi sad ne faleNVKOD

Fale.
  • Mr Anderson
    13.8k
    Ni riječi komisije o brzom izvođenju faula 10 metara od mjesta prekršaja?
  • Mali Zeus
    19.3k
    Idemo prema Varaždinu, oblaci ful i suho, mislim si, razgovaramo ma neće to ili će vrlo malo. Dolazimo tamo, pivica, lagano rominja kiša, fino se puni stadion, boysi već na mjestu. Kiša lagano pada i pričamo ma to je kao protiv istre, samo cmolji s neba. A kad ono, kao po rasporedu na poluvremenu počeo kijamet. Bez obzira na oluju, ekipa se na početku drugog većinom vratila gore, navijanje je bilo top, osobito prvo pol., drugo je malo malo razumljivo al ne jako. Čak je ekipa ostala do kraja dosta bez obzira na monsune, uglavnom kak je netko rekao to je najveća pobjeda iako nismo pobijedili na terenu. Pobjeda je da je stadion bio pun, da je pao rekord i da je atmosfera bila odlična.

Šteta za rezultat, ali ovakvu tekmu bi glatko izgubili prošlu godinu ak je to ikakva utjeha. Ako niš dečki su dali sve od sebe do kraja i tražili pobjedu, znači da su samouvjereni i da je atmosfera dobra. Na kraju tekme je Domingues bio bijesan ko ris, to dovoljno govorili, nije mu bilo do zamjene dresa i čavrljanja s protivnicima.

Bio sam promrzo i pokiso ko crkveni miš, al začudo u ned ujutro sve ok, već sam računa na fino šmrcanje i prehladu u najmanju ruku. A i da je bilo to kog briga.
  • rokikaciga
    5.3k
    Ima netko snimku utakmice?
  • Kumerle
    1.4k
    Mogu sve snimke naših tekmi s torrentHR-a nabaviti, samo je pitanje kako vam proslijediti pa javite ako ima potrebe za nekim tekmama pa provjerim što ima dostupno i kako to izvesti.
  • Paggini
    68k
    Digni na Megu mrcino
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.