• pjetlić
    135
    Kaj se tice suskavaca, vidio sam na istoku jednog srednjovječnog gospodina u zelenoj kabanici koja je na leđima imalo tiskano d i natpis tipa: dinamo rain edition il tak nekaj, a naprijed Dinamov grb.
    Covjek ju je kupio u Bauhausu i sam tisako sve, top.
  • Dinamosaur
    2.5k
    Bilo je svakakvih kombinacija, ljepljenja stickera po jednokratnim kabanicama kao i prezervativ kabanica kao kod ovog redara haha
    20250830-221917.jpg
  • Crni86
    14.8k
    Na prijenosu je bas gorilo. Cak bi reko jace nego na maxu se culo jer su tribine blize.

Jedva cekam krajncu pa da vide sta je atmosfera.
  • darkcro
    107
    jel ima negdje cijela tekma?
  • Dinamosaur
    2.5k
    Na prijenosu je bas goriloCrni86

Cuo na snimci, u prvom poluvremenu bas jako. Šteta kaj je krajem poluvremena krenuo potop pa je dosta ekipe otislo ispod tribine i ostalo tamo, inace bi gorilo i u drugom.
    Al nema veze, kak je rekao jedan kompa 'ako ovo nije čista romantika, onda ne znam šta je'
  • FelceAzzurro
    643
    Bez obzira na rezultat, naša najveća pobjeda je ovoliko naših navijača u VŽ-u na stadionu u 21.00 sat po mrtvom kijametu. Godinama unazad, nezamislivo! Rastimo zajedno!
  • NORTE
    19.2k
    Godinama unazadFelceAzzurro

Auuuu, šta je ovo?! Ovo je najbolje navijačko izdanje u Varaždinu, godinama unazad!
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.