• SAS1987
    18.5k
    Miletini, samo tako daljeDinamo iznad svih

Od Miletina bolja samo Valentina :lol:
  • Dinamo iznad svih
    364
    uh kakvo izdanje danas a, moram se zaustaviti ovdje da ne kažem što bih radio ahaha, završit cu kao kolega
  • emilperska
    11.5k
    Jel to studio od Tribine?
  • emilperska
    11.5k
    Lijepo je da su vam tovari dali prostor :lol:

Bilo bi zgodno kad netko fizički naleti na Cmrečnjaka upitati ga: "KOJI JE TVOJ IDENTITET?".

Solidan podcast za prvu, studio daje jednu dozu ozbiljnosti vise u odnosu na online spajanja.
    Zato mi Ofenziva generalno je drugorazredan podcast iako je sasvim ok. Ali ta stalna pucanja veza, nadjebavanja s mikrofonima itd.
    Novi Lossov podcast mi je prva liga. Ali fali taj detalj uživo da se vide.

Face to face je ipak razina više.
  • Crusades
    18.6k
    Iza Nike su od početka Tribininog studia West Hamov i Dinamov grb, sasvim slučajno jel :smile:
  • San Lorenzo
    21.5k
    Odličan podcast, pohvalilo se ono što se treba pohvalit, pokudilo ono što se treba pokudit.
  • SAS1987
    18.5k
    Bilo bi zgodno kad netko fizički naleti na Cmrečnjaka upitati gaemilperska

Andrija, a za koga navijaš? :lol:
  • Peškaman
    7.7k
    Kakvo iznenađenje kad sam upalio podcast i vidim Boška Šutala i Adema Ljajića kao voditelje. :grin:
    Šala mala, svaka čast momcima i svima koji su bili dio pokretanja ovog' projekta, pogledao sam ovaj "europski" dio, podrška i samo nastavite dalje.
  • Jurki
    19.3k
    @Niko1986 @kristijank bravo decki, za premijeru - top.
    Obradilo se puno toga, od Europe, transfera, dosadasnjih izvedbi na terenu, trenera, izbora.
    Svega pomalo, kak i treba biti.
  • marcio amoroso
    45.4k
    @Niko1986 i @kristijank dečki svaka čast :clap:
  • The Undertaker
    8.6k
    Podcast odličan. Čestitke.
  • deda
    40.5k
    Evo da se i deda javi. Čestitke Niki i Kristijanu, bravo dečki. :heart:
  • doubletrouble
    1.5k
    Ne stignem odmah pogledati cijeli, ali ja sam ugodno iznenađen dosad odgledanim podcastom. Samo nastavite ovim putem jer ovo nam je baš trebalo.
    Pohvale momcima
  • Noel
    15.5k
    Bravo obojica za prvi Zona podcast. Momci samo hrabro bez treme. Imate znanje imate stav, bez straha. Bravo.

Savjet dobronamjeran, ovaj prvi dio sa statistikom i analizom o suparnicima u EL za moj ukus je dosta monoton i ne zanimljiv za ovakav tip emisije/podcasta. Sat vremena analiza i priče o suparnicima u EL je možda previše, ljude više zanima Dinamo i aktualno stanje u klubu i momčadi. Analiza tekme u Varaždinu, rasprava o tome, odgovori na pitanja fantastično i odgledano stvarno u dahu. Pohvala i za slušanje jedan drugoga za suvisle upadice bez glupih upadanja. :clap:
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.