• Efes Pilsen
    12.6k
    Evo ovako, bit cu kratak i jasan. Kakav god podcast izade podrzat cu maksimalno ako je sadrzaj iskljucivo Dinamo.
    Bravo svima ukljucenima, iznad svih - DINAMO.
  • Bruh
    1.1k
    Podcast je prek poziva il uživo nekakva prostorija?
  • kristijank
    47
    Uživo. Tako je puno kvalitetnije.
  • Murtidzg
    301

1. To je stari tvoje mišljenje i meni stvarno puca kurac kaj ti imas za rec ili mislit. Ja sam svoje rekao kaj bi htio. Prvenstvo mi je cilj da bas ti podkast koje si nabrojao odjebu i da ovo bude glavni tj podkast koji ce ljudi pratiti.

2. Povijest Dinama - zasto se nebi zvali gosti koji se bave povijesti kluba ne razumijem ? Na kraju krajeva zašto nebi navijači rekli svoje? Pa jesmo odigrali glavne uloge oko Dinama kada je trebalo? Ako ćemo povijest pustiti kronicarima i povjesničarima imat ćeš knjige koje sada postoje a priklonjvale su se vodstvima klubova. Povijest su napisali 90 jedni, a drugi se dan danas bore da ospore (to je samo paralela da ne uvalcim politiku). Pa valjda i navijača i mogu nekaj rec.

3. Najave utakmice da. Pa nema jače nego kad pročitam kada nasi cijenjeni zonaši napišu uvod za neku euro tekmu. Nema jače nego to pročitati.

Niko i Kristijan bravo. Ako treba nešto kupiti od opreme slobodno me kontaktirajte.
  • Zagreb1992
    2.6k
    @Niko1986 S obzirom da nas uskoro očekuju izbori u klubu nadam se da će se i dotaknuti ove teme.
  • Blue Label
    112
    Podrška za ovaj projekt! Ne sumnjam da će ekipa odradit kvalitetan posao, već dugo gledam Niku na ofenzivni i imam samo riječi hvale o njemu.

Otvorite neki račun za donacije da vas malo poguramo u startu
  • Droljo
    20.7k
    Pozdrav s Bračaprefontaine

Jel nije brač na hvaru?

:lol:
17891011Next
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.