• Mrvica
    4.1k
    Upravo gledam podcast i u ovih prvih 30 min sve top! Iz epizode u epizodu će biti još bolje, posebno kad budu dolazili gosti. Sve u svemu odlično, puno sreće u nastavku!
  • Alack Sinner
    9
    Kao netko tko gleda puno podcasta i tko zna da mogu potrajati, meni uopće niste pretjerali s Europom, dapače.
    Drago mi je da ste rekli o Midtjyllandu ono kaj ste rekli jer stvarno mislim da ćemo ih jako podcijeniti.
  • BW1986
    166
    točno tako i to je nedavno tek početkom lipnja ove godine tako presuđeno na sudu.
  • Pulfer
    173
    dečki odličan posao! odlično pripremljeni, navijački nastrojeni, ali odmjereno i gospodski.. baš dinamovski. odličan ne samo nastup, nego i stavovi s kojima se većinom slažem. bravo, sam tak napred!
  • GZomanid
    748
    Je li u planu možda još koja platforma osim YT?
  • njurci10
    238
    Nisam još sve poslusao,
    Jos 20 minuta imam.
    Ali dosad sve vrhunski.
  • Blueshadow86
    4k
    Bravo dečki, odličan podcast. Jedva čekam idući ponedjeljak! Samo naprijed! :strong:
  • Mali Zeus
    19.2k
    Bravo momci, sve pohvale!

Inače nemam strpljenja za podaste, ali ovaj sam gledao. Na brzinu sam preslušao dio o EL, a poslušao sve o Varaždinu i Q and A.

Sve se slažem manje više, brinu me izmjene i nadam se da će Kova nešto naučiti, tj. da će malo početi miksati jer mora, Villar mora početi sljedeću, Mudražija rješava onakve tekme kao u sub jer fakat može iz ničega izvući gol, Bakrar me pozitivno iznenadio. Kova je mogao bolje voditi definitivno, osobito kad je vidio da gubimo konce u drugom dijelu. Ne bih rekao da je uzorak tj. u 2 tekme su bila 2 lošija poluvremena, ali vidit ćemo. Oko objava i komentara suđenja isto se sve slažem, jako glupe reakcije kod prvog gola, Erceg kriminalan, ono oko VAR-a smiješno i Dinamo apsolutno ne smije reagirati na društvenim mrežama oko tog.

Sve u svemu napokon, al napokon normalan i pozitivan podcast o dinamu, a ne balkan dede, denisi, kvasine i slične gluposti. Zanimljivi ste i elokventni, ubacite i malo humora di god, ugl. sve super i samo tako dalje!
  • Crusades
    18.6k
    Još malo pa 1000 pregleda :clap:
  • Ritam Ulice
    1.9k
    Bravo za prvu emisiju! Nadam se uskoro i nekom plavom studiu, od ovog imam ptsp
  • tigric
    839
    opa preko soma pregleda već
  • vjeko1701
    18.1k
    Djelite kome god se sjetite, ajmo dovući dečke do monetizacije.
  • Paggini
    67.7k
    I stvarno ne znam koji je deal za studio, ali s obzirom da je prva emisija i vjerojatno je budzet za iznajmljivanje ravan nuli, moram stvarno reci svaka čast ekipi s Tribine što je prepustila svoj studio.

Znam ja, znamo i mi ovdje srati po njima, pretjerano i nepretjerano, ali ovo je stvarno gospodski potez s njihove strane, pogotovo za novi, neafirmirani i ekstremno dinamovski podcast.

Imaju lufta idućih mjesec dana bez moje oštre, ali uvijek opravdane kritike!
  • NVKOD
    7.5k
    Bilo bi lijepo da se stavi link na YT kanal Podcasta kao banner na Zoni. Ima za Futsal Dinamo, webshop kluba, BBB fan shop... sigurno bi se s tim došlo do većeg dohvata.
  • NitkoBitan
    31.1k
    ajmo dovući dečke do monetizacije.vjeko1701

Ako mislis na to da nam iskacu reklame svakih par minuta... nije vrijedno tih nekoliko eura mjesecno :roll:
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.