• JMastermind
    1.1k
    pa nek se igrac u prvih 11 na krilnoj poziciji zove Ubuwawe OsasNitkoBitan

Uwuwewewe Onyetenwewe Ugweuhem Osas. *
  • Hnlovac
    3.2k
    Kkwazzawazzakkwaquikkwalaquaza?'*Zzbolazza

koristiš po 7 emojija kad koristiš fore nisi baš kredibilan buraz
  • Nolifer
    12.5k
    Joj uvijek isti sa ovak glupim forama, ko djeca u vrtiću

Nisi ti baš svoj onda, a ni kredibilan ako me prozivaš radi emojlija. Jedno su emotikoni, drugo ove gluposti.
  • Marley
    4.8k
    mudro/zlobnog pokusaja stavljanja stvari pod njihovom kontrolom pod laznom krinkom „odkud nam pravo“ …Davieboy86
    Nema problema da ubuduce zaobilazim tvoje upise, ali jos na ovo cu ti odgovoriti.
    Nisi u pravu, nikakva lazna krinka niti skriveni zlobni pokusaj icega. Niti ogranicavanje slobode govora. Nego, s obzirom da si napisao da "sa sigurnoscu tvrdis", doslovno sam mislila to sto sam i napisala, otkud nekome pravo nepoznatim osobama tako olako prakticki davati dijagnoze. Naslijepo. Osim ako niste struka, u tom slucaju se ispricavam. S obzirom da znam ponesto o toj tematici iz strucne i vlastite perspektive, valjda me iz tog razloga jos vise bocne.
  • Pacho
    4.5k

Sljedeci put kad netko napise da igrac ima dvije lijeve noge cemo valjda pitati gdje je dijagnoza od strane ortopeda? Pa jasno je da se pretjeruje i da nitko ne dijeli dijagnoze.
  • Marley
    4.8k
    ok. Ja nisam tako shvatila, nego doslovno i ozbiljno. Ocito je do mene onda.
    Sta da ti kazem, malo sam mozda preosjetljiva na takve teme.
  • Doktor Kunić
    5.3k
    ma samo si preosjetljiva na šminkera na golu
  • Marley
    4.8k
    haha. Ma nije *samo* to. Nego kad se spoje dvije slabe tocke, eto sranja!
    Ali vidis da vise ne skacem na svaku, dobro ste me izdresirali :wink:
  • jakov1
    869

Kad se kaze "dvije lijeve", "invalid" itd., to su toliko apsurne uvrede da je ocito da nisu istina.

Kad se insinuira mentalne poremecaje, nitko ne moze znati u kojoj je to mjeri istina sto znaci da se baca ljagu na necije ime. Pricekaj prvi Bobanov okrsaj s nekim u ili oko kluba pa ces vidjeti o cemu govorim.
  • Ritam Ulice
    1.8k
    Jesmo li konačno išta naučili iz ove tekme?

Drugo poluvrijeme protiv Varaždina otkrilo je nekoliko ključnih problema. Pad intenziteta u visokom presingu nakon dobrog prvog dijela, linije su se razvukle, a Varaždin je dobio previše prostora za iznošenje lopte. Drugo, nedostatak reakcije na sučeve odluke tj. bez pritiska s naše strane Varaždin je lakše dobivao sumnjive prekršaje i usporavao ritam. Tu kapetan mora biti puno odlučniji.

Kovine izmjene nisu donijele željeni efekt jer umjesto da osvježe ekipu i podignu intenzitet, dodatno su usporile igru i poremetile balans između veznog reda i napada. Nadam se da se na hoxhu više ne računa. Lik se pretvara u novog špikića, krene mi pjena na usta kad ga vidim da se sprema za ulazak u igru.

Eliminirat svete krave. Ako Mišiću ne ide, brate izvadi ga i daj nekome drugom priliku. Ne želimo ponavljati prošlu sezonu.

Treba li opet spominjati ono usporavanje igre od strane klinaca koji ubacuju duple lopte u teren ili uopće ne žele dodat lopte našim igračima.. nestanak struje u Var sobi… zašto je hns tolika seljačija, treba pitat gospodina kustića.

Nemamo se vremena pravit mutavi, ovo je momčad u koju se uložilo dosta, odlično smo krenuli pa samim time pouke za Goricu moraju biti konkretne.
  • NORTE
    19.1k
    Iako ni u jednom trenutku nije bila postavljena kao udarna sportska vijest i dobar dio vremena nije ni bila (izbor) na naslovnici indexa, vijest o VARChecku im je praktički najčitaniji sportski članak danas.

Čak i kad ju pokušaju sakriti istina se proširi.
    Žalosno je da u medijima nemamo ni približan tretman kao luzerski trovači hr nogometa.
  • Sibirski plavac
    5.9k
    Žalosno je da u medijima nemamo ni približan tretman kao luzerski trovači hr nogometa.NORTE

Apsolutno. Od medija pa do podcasta, svugdje su se infiltrirali kao većina. A od podcasta/youtubera ne zna se koji im je iritantiniji. Prgavi, Zoki, Iza Pjace,neki HŽV Siempre i Puba, onaj Maki Mijajlović, tovarska ekipa sa Tribine. Jedino Luka Štorija je donekle slušljiv, ovi ostali su zločin protiv ljudskog sluha i pameti.

U utorak kod Denisa Zoki i Olivari. Koji će to cirkus bit...
  • Crni86
    14.8k
    a nas kolju vec pet kola i mi kolektivno sutimo :smile:

Ovo sta se desava nama ovih pet kola je produkt upravo ovog svega sta si ti gore napiso. I mozda ljudi ne rade to svjesno, ali kad procitas 850 puta neku stvar, cujes 750 puta neku stvar vec ti to ufe u podsvjest. Ne moras ni razmisljat o tome…

I zato ekipa ne kuzi koji je problem sutnje… kad jedna strana prica stalno svoju “istinu”, ona ce na kraju i postat ta istina.
  • Teofil Kateran
    3.1k
    Kako sad ide reprezentativna stanka poredao sam sve naše igrače koji su do sada participirali po odigranim minutama, čisto da se stekne bolji dojam kako trenutno izgleda uža rotacija i tko je do sada odigrao baš sve ili skoro sve minute. Inače, Hoxha je dobio skoro 40 minuta više od Kuleta koji je zabio 4 gola dosad.

Ivan Nevistić – 450
    Sergi Dominguez – 450
    Scott McKenna – 450
    Moris Valinčić – 450
    Josip Mišić – 450
    Dejan Ljubičić – 426
    Mateo Lisica – 419
    Dion Drena Beljo – 355
    Gabriel Vidović – 318
    Bruno Goda – 311
    Luka Stojković – 276
    Gonzalo Villar – 161