• shameless86
    742
    i mene bas zanima rušenje belje..na prvu mi se cinilo da je imao nogu na crti 16-erca kad je pao..nek izvuče neko snimku ako može
  • Omake
    12k
    Nekako se ne mogu oteti dojmu da je ostavština prošle sezone još živa. Pri tomu ne mislim na nas same, nego na to kako nas drugi percipiraju. Prije je jedno poluvrijeme potpune dominacije bilo dovoljno da se protivnika psihički slomi, bilo da smo igrali kući ili gostima. Trebat će dosta odličnih utakmica i šamaranja po 3+ razlike da to vratimo. Pred nama je još dug put.
  • veselko tenžera
    5.6k
    ovo je čisto, faul je bio van 16.

Nakon prospavane noći siguran sam da neću ponoviti prošlosezonsku grešku kad sam uzrok problema tražio u svemu osim igračima. Ovo je njihov kiks. Ne možeš onako samljeti protivnika u prvom pa u drugom izgledati bezveze osim ako se sam nisi ubacio u "lako ćemo" mod.
    Prvo smo im stajali blizu, mali i težak teren iskoristili protiv njih i to čak bez puno trke. Samo pamet i koncentracija koje su, očito, ostavljene u svlačionici.

Ono od čega se želudac okreće je gledati Hoxhalda kad lovimo rezultat. Protivnik svjesno zatvara sve osim njega. Živa muka je gledati ga dok pokušava nešto što ni on ne zna što bi trebao ispast na kraju, a u praksi ispadne gubitak lopte. Kule pri ganjaju rezultata je također igrač manje ako je solo špica. Sreća pa je zabio, već bi bilo drvlje i kamenje.
  • Jaro
    10.7k
    Više od ovoga nisam mogao rotirati jer smo pobjeđivali, a igrali jednom tjedno

Kova nece docekat kraj sezone... Tipicni HNL trener. Vec vidim laganini kontrolirani bunker protiv tovara...
  • Forenzicar
    36
    Nakon prospavane noci i hladne glave mogu reci da je prvo poluvrijeme bilo odlicno, bez ijedne pogreske bas je bila uzivancija gledati iako je teren bija tezak zbog kise ali kako nama tako je i njima bilo. Dok drugo poluvrijeme je bilo slabije ali kad pogledamo mi smo primili 2 “glupa” gola, prvi di se nitko nije usredotocija na igru nego su svi na sudca krenuli i drugi iz nabacaja kojeg nitko nedira i mislim desavaju se takvi golovi ni prvi ni zadnji ali nas varazdin nije bas satrao ili ubio svojom igrom nego 2 greske su nas kostale 2 boda. Sve u svemu rekli smo ovo je nova momcad i treba vremena i povjerenja i nekad cemo imati srece kad upadnemo u “crnu rupu” kao protiv rijeke a nekad necemo imati srece kao sinoc protiv varazdina. Samo treba strpljenja i vjere i bit ce ovo mocan dinamo s kojim cemo se ponositi
  • mrgud
    517
    Ovo mu je super izjava,i kada dođe ritam dvije tekme tjedno i počne ubacivati u početni sastav igrače koji su ispali totalno iz ritma utakmica jer u mjesec i pol su odigrali 10 minuta,biti će čuđenje kako ti dečki loše izgledaju na terenu.
  • JMastermind
    1.1k
    Vec vidim laganini kontrolirani bunker protiv tovara...
    10m
    Jaro

Tog se i ja bojim. Kova kod mene ima beskonačno kredita, koje će sve odjednom potrošiti ako protiv tovara izađe pičkasto.
  • OsamŠest
    6.1k
    Prvo poluvrijeme je čisti primjer kako će izgledati Dinamo, siguran sam.

Prva polovica drugog djela je čisti stav na terenu "utakmica će se sama dobit, jebeni smo", pa kad uđeš u taj mode onda se nižu greške kroz nedostatak koncentracije, pa zajebana ekipa poput Varaždina iskoristi i odjednom si u minusu. Ukoliko se taj segment popravi i ukoliko će Dinamo držati tempo 60+ minuta svaku utakmicu, a kvalitetom to doista i može, onda će većina utakmica završavati u hendikepu.

Za rijetko kojeg igrača iz ovog rostera se može reći da nije dovoljno dobar za Dinamo. U redu je spomenut da Hoxha (drugo ili treće zamjensko krilo) više ne koristi svoj forte kroz oštru okomitost kod 1 na 1. U redu je spomenut da Villar može puno jednostavnije riješiti situaciju dodavanjem kada mu je igrač na leđima i time ubrzati napad, a ne čekati faul. Ali pričati da netko od njih dvojice (ili nekog trećeg) nije dovoljno dobar za namijenjenu ulogu je apsurd.

Kažu SN da Mišić mora bolje. Jebote, pa jel realno? Nakon prva 4 kola pitamo se zašto nije na popisu one budaletine Dalića, a danas mora bolje (iako je odigrao opet sjajnu utakmicu). Prva 4 kola smo konkurenti za osvajanje Europske lige, a nakon remija na najtežem gostovanju ove sezone, u teškim vremenskim uvjetima, misli vam idu prema Splitu?

Vas uopće ne jebe "kiks" Dinama, nego eventualna pobjeda Hajduka u Jadranskom.

Kaj ste se usrali? Ako imalo razumijete nogomet, onda nećete brinut, jer je Dinamo fenomenalan u tehničkom i taktičkom smislu.
    Titula se vraća na Maksimir.
  • Dadox
    919
    Ja nakon prospavane noći mogu samo još više žaliti za onom šansom Stojkete kod 1-0. Da je to zabio - gotovo! Nekako se ni tada ni sada ne mogu oteti dojmu da je to ključni trenutak tekme.
  • IceMan
    3.4k
    Mali Varela najbolji na pripremama, dosad nije odigrao ni minute. Jučer ga stavi po tom terenu i kad je li-la, i kaj je najvažnije mali dobro reagirao. Mora više igrat.

I morat će više mijenjat i davat priliku drugima. Mudri se isto izgubio, u dvije utakmice ni minute. A neki su pretplaćeni očito u prvih 11.

Moris isto, prvih 2-3 utakmica zmaj, sad u laganom padu. Trebat će nam RPG… itekako.

Nisam od onih koji će sad srat, al imaš top kadar, maltene 24 top igrača i pokrivenih na objim pozicijama. Ne može nitko imat pretplatu u prvih 11.

Izmjene previše šablonske, točno zna svaki na tribini da u 60-toj ulazi Hoxha (koji dosad nije baš ništa pokazao) i Vilar i Kule. Pa daj malo promjeni sustav, izmjeni kojeg u prvih 11. Daj nekome nek bude još “pozitivno ljut”.

Morat će to bolje s njegove strane.
  • gaTeDZG
    2k
    Ne želim čitat nikakvu negativu, da je Stojke zakucao za 2:0 davno bi utakmica bila gotova. Zaleđe u cm, ako i to... Primit onakav gol iz ubačaja nažalost može samo (do sad vrlo dobri) Neva, nažalost dva gola na 0,40 xg. Stanku iskoristiti za rad na fizičkoj spremi i uigravanju, velike su oscilacije što i ne čudi s obzirom da je 80% rostera promijenjeno - na bolje!

Podrška ekipi i osoblju, Boysima i plavom puku u Varaždinu skidam mokru kapu. Idemo dalje, glave gore.

Samo ti Dinamo šampione!
  • mali M
    8.6k
    Ma netreba uopće raditi dramu, samo se mora odmaknuti od šablonskih zamjena u točno određeno vrijeme. I recite momci kaj hoćete al meni bi Stojke išao na krilo, a Vidović u sredinu. Vidović mi već četvrtu tekmu izgleda kao da nezna šta radi i gdje spada, a Stojković ovako nezna gdje bi prije zujao. Vinlof mora ići nutra umjesto Gode, pa ovaj je presterilan.. to da se branimo okej, ali ovako zbilja neznam šta Kova vidi u ovoj taktici... Izvukao je par tekmi na guzove s ovom taktikom jer su mu rezultati zamaskirali ovakve situacije pa bitko nije previše dramio jer znamo da treba vremena i ekipi da se uigra, ali Hoxhu mu nemogu oprostiti. Izgleda mi kod aKova s tom zamjenom namjerno provocira, samo neznam koga
  • Masto
    112
    Ja bi varellu forsiro na lijevom krilu ako ne od prve minute najkasnije do 60. treba uć u igru a za desno krilo ima drugih opcija osim njega
  • Peškaman
    7.7k
    Dinamu je poništen regularan gol.
    Hoćemo audio snimke iz VAR sobe.

FB-IMG-1756624642749.jpg

FB-IMG-1756624646161.jpg
  • Odani Zgd
    808
    Postali smo ko tovari,kmečenje na suđenje,trebali smo im uvalit 3 komada već u prvom poluvremenu,onda ove sitiacije kod zaleđa nitko nebi spominjao.Bili smo loši i to je to.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.